Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מנסה לייעץ לחמתי על רכב חדש שיחליף את הקיה ריו שלה.

היא מאוד התלהבה מהקפצ'ור אך הורידו לה קצת את האוויר כי אמרו לה שיש לו בעיות (מוסכניק של רנו), מחיפוש בפורום לא ראיתי אחד שהתלונן על תקלות ברכב וגם לא בקליאו שחולקים את אותו המפרט +-.

מה שהיא בעיקר מחפשת זה רכב חסכוני משמעותית (לעומת האיו 1.4 אוטו'), נוח, עם שייק (פוזה) ואמינות.

אני אמרתי לה ששווה לה לשקול את הקליאו (אפילו בגרסת הסטיישן) לעומת הקפצ'ור כדי לחסוך עוד כמה שקלים (אותו הרכב רק גבוה יותר).

ראיתי שעכשיו יצאה קפצ'ור דיזל - האם שווה לפזול?

מחיפוש פה בפורום ראיתי שהרבה עושים השווה לסוזוקי קרוסאובר ול 2008 בגרסת ה 1.2 האלקטורנית (שאני מאמין שמגיעה עם התיבה החדשה ASIAN).

איזה רכב הייתם הולכים והאם יש עוד רכבים בקטגוריה ובמחיר של השלשייה ששווה לבדוק?

מדובר על רכב חדש בלבד, אוטו'.

תודה רבה לעונים :)

משה.

פורסם

בקשר לרנו, דווקא מגלות אמינות גבוהה מאוד.

אני בעל קליאו חדשה וכרגע אני נהנה מכל רגע.

בקשר לקפצ'ור דיזל, המנוע שם הוא של הקנגו אחרי בדיקה עם הסוכנות(רצינו לקנות לאמא) אבל חוץ אולי מחסכון בדלק לא יורגש הבדלי כח.( חלקים וטסט וכל השאר יותר יקר)

בכל מקרה כבעל רנו אני ממליץ ואני חושב שנסיעץ מבחן את הרכבים תעשה עבודה טובה. (ברגע שתעלה על הקפצור אי אפשר לרדת לקליאו חחח)

פורסם

תודה, היא עשתה נסיעה על הקפצ'ור ואם היא תלך על הקליאו היא תעשה גם נסיעה.

מבחינת הדיזל כאחד שרוצה דיזל משומשת מבחינת טסט וטיפולים לא בהרבה יותר יקר, זה כבר לא כמו פעם שהיה מס גבוה על הדיזל (שנות ה -90) והחסכון בדלק עולה על העלות הנוספת שצריך לשלם עבור דיזל.

אשמח לשמוע עוד חוו"דים, תודה.

פורסם

מסכים איתך דיזל זה אהבה!

בקשר לסוזוקי,אמינה וחסכונית אבל היא משעממת וכנל גם הסוזוקי וינטרה.

ה2008 מגלה נוחות מצויינת(יותר מהקפצור)אבל גם היא לא עושה את זה (לטעמי) לגבי אמינות כרגע לא ידוע.

פורסם

נקווה שישמעו לעצתי לקחת דיזל, הם שמרנים נורא עצם זה שהם הולכים כרגע על צרפתייה זה מפתיע בטירוף.

אשמח לשמוע חוו"דים נוספים בעיקר על 2008 שעכשיו עם הגיר החדש והמנוע 1.2 יכולה להיות אופציה טובה

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הקרוסאובר שיש במשפחתנו.

צריכת דלק מצויינת (1/16), רכב נוח לנהיגה,מרווח ואמין.

פורסם

בקפצ'ור דיזל אותו שילוב מנוע גיר כמו בפלואנס ובמגאן, והמנוע עם אותו כיול כמו בקנגו.

כנראה הג'יפון מבוסס סופרמיני האוטומטי הכי חסכוני בקטגוריה.

הסימן שאלה ב2008 זה בעיקר המנוע שרץ רק שנתיים שלוש, מאחר והגיר הוא גיר 6 הילוכים אוטומטי פשוט יחסית תוצרת אייסין.

פורסם

יואב, שהייתי בסוכנות שבוע שעבר להתעניין בגרסת הדיזל, שאלתי לגבי המנוע הנ"ל כי היה לי מוזר שהוא רק 90 כ"ס ולא 110 כמו בפלואנס ונאמר לי שהייתה על כך שיחה בינהם ובבדיקה שעשו המנוע הוא של הקנגו.

יכול להיות שלא הבנתי נכון או שהם לא הבינו?

פורסם

אתה יכול להסתכל על הנתונים של המנועים נטו, זה עניין של כיול- כמו בוואג למשל שיש את הפאביה הידנית עם 90 כ"ס והאוטומטית עם 110 כ"ס וזה עדיין אותו מנוע 1.2 TSI עם תוכנה שונה.

אתה יכול לראות שזה אותו מנוע עם הספקים שונים =9808&compare-version[]=15120&compare-version[]=11571"]פה או לקרוא על מנועי K9K בוויקיפדיה.

פורסם

תודה, מנסה להבין מה כ"כ בעייתי במנוע של קנגו?!

קצת עדכונים, חמתי בינתיים ביקרה בפיג'ו ונדלקה ממש על ה 208, מבחינת ה 208 וה 2008 אם אני זוכר נכון מומלץ לגעת רק בגרסאות ה 1.2 נכון? אלו מנועי ה PURE TEC?

פורסם

לא אמרתי שהמנוע של הקנגו בעייתי אבל אולי זה מנוע שונה מהפלואנס אז אולי זה גם משנה כמה דברים באמינות וכולי...

אבל כמו שאמר ידידי יואב והוסיף להשכלתי לגבי העניין(כנראה גם ברנו לא מצטיינים בנושא הידע) אז אין מה לדאוג :)

פורסם

לגבי השאר אין לי מושג אבל לגבי הסוזוקי יש לי שנאה טהורה אליה .

חוץ מהגובה שלה אין לי משהו טוב אחד להגיד עלייה(מבחינת נוחות כמובן)

פורסם

היי, אני מציע לחכות למתיחת הפנים של פיג'ו 2008 שתגיע לארץ במאי הקרוב, והשינוי הוא שיגיע מנוע חדש 1.2 טורבו חזק וחדשני במקום ה-1.6 האטמוספרי עם תיבת ההילוכים המיושנת שקיים כרגע.

פורסם

תודה, איך אני כן רואה באתר של פיג'ו שיש כבר המנוע 1.2 עם תיבה אלקט' איסין. האם יגיע דגם עם מנוע מוגדש?

• תוכן חדש...