Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי שני לנסועה נמוכה ביותר (10K ק"מ בשנה).

הדגש הוא על אמינות ועלות תחזוקה מינימלית ב-3 השנים הבאות (לפחות).

התקציב הינו סביב 55K ש"ח.

אין לי שום בעיה עם גיר ידני והבחירה בו נועדה להוזיל את הרכישה והאחזקה.

על הפרק, התלבטות בין סנדרו חדשה לבין סופר מיני איכותית בת שנתיים כגון פולו/פאביה או I20.

היתרון של הסנדרו הינו בהיותו חדש, מרווח עם אחריות ל-5 שנים ותמורה מעולה למחיר. החסרון בהיותו מותג לאו-קוסט לא מוכר שלא ברור כיצד יתקבל בשוק הישראלי בעתיד.

היתרון של סופר מיני חלופית הינו באיכות גימור גבוהה יותר וביכולות דינמיות טובות יותר. החסרון מנגד הינו בגיל הרב יותר ובאחריות המוגבלת.

הנטיה שלי הינה לסנדרו, אך אשמח לשמוע עוד הערות/הארות כמובן.

פורסם

לדעתי אם השיקול שעומד בפנייך הוא עלויות חזוקה מינימליות אזי רכב חדש עדיף.

3 (או 5) שנות אחריות, ראש שקט וההוצאות היחידות אמורות להיות רק על טיפולים.

ב5 שנים אולי תצטרך להחליף מצבר פעם אחת ואני גם בזמן הזה הייתי גם מחליף צמיגים פעם אחת כנראה (רביעייה שלמה).

אכן הדאצ'יה מעלה סימני שאלה, אבל אולי יהיה קל למכור אותה יחסית בזכות העובדה שאתה לא מתכוון לנסוע הרבה.

אני מציע שתבצע נסיעת מבחן ותחליט. אולי בכלל לא תאהב?

מה לגביי מכוניות מיני כמו פג'ו 108 או סיטרואן C1?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המיני פשוט קטנות לי מדי.

האמת שהלב נוטה לכיוון הפאביה...אבל דווקא היא בעלת תקופת האחריות הקצרה ביותר..

אני חושב שקראתי שסקודה האריכו את תקופת האחריות לגיר ..יש בזה ממש?

פורסם (נערך)

האריכו את האחריות לגיר הרובוטי הבעייתי.

אין סיבה שיאריכו לידני.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

היום אני יכול להמליץ לך על דאציה אחרי שחפרתי ובדקתי וקניתי סנדארו סטופאוי . האוטו מרווח יותר מהאחרות .יכול להיות שהמנוע 1200 לא כמו אצלי אבל עדין מנוע מוכר וותיק ודי אמין

פורסם

ומזה השוק של פולו או סקודה או יונדאי אש. קח לך רכב שתהנה ממנו ואל תחשוב על ירידת ערך, כי ככה בחיים לא תקנה אוטו .

כמה כבר יכול לעלות רכב אחרי 3 שנים ? 30 25 . תחשב שכל חודש האוטו עולה לך 1000 שח

• תוכן חדש...