Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמתחילה להימכר סי4 פיקאסו חדשה 5 מושבים וכנראה שגם קיימת גירסה גיזל אוטומט.

לדעתי הרכב לא צריך להיות יקר בארץ אבל מלובינסקי אני לא מצפה למחיר הוגן.

לרכב דיזל גמור להיות ציון ירוק מעולה ובחול הוא קיים עם אמצעי בטיחות שלפי הדגם בנזין שנמכר עכשיו בישראל, הם לא מלאים כפי שיש בגרסה הצרפתית.

יש למישהו ניסיון ביבוא שכזה?

אני שוקל להביא גירסה הכי מפוארת דיזל אוטומט שתזכה בהנחה על ציון ירוק ואבזור בטיחות מעל הנורמל בדגם המיובא כבנזין.

מה דעתכם?

פורסם

אם תתעקש כנראה תוכל לקבל מלובינסקי את הדגם - השמועות אומרות שדגם הדיזל נמכר למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הם טוענים שכרגע לא מיובא

לובינסקי ישחטו ביבוא דגם ספציפי מניסיון

מחפש עזרה ביבוא אישי

בחול הדגם נמכר עם מערכת חניה אוטומטית ועוד המון אופציות מעניינות שבחיים לא יגיעו לכאן

פורסם

נשמע כמו מזוכיזם אמיתי. אתה באמת רוצה להיות הראשון שייכנס למוסך שלהם עם איזו תקלה במערכת שיש רק בדגם שלך? לא כדאי. כבר ראיתי את חוסר האונים של המחלקה הטכנית בכמה מקרים עם הרכבים שלי.

פורסם

לא חושב שכדאי...מעבר לכאב הראש, לריצות ולסיכונים שכרוכים בייבוא אישי, מעיון באתרים אירופים (צרפת ורומניה), עולה כי דגמי הדיזל האוטומטיים מתחילים מ-30,000 יורו לערך, גרסת זידל חזקה 150 כ"ס + אבזור נדיב ומפנק תעלה מעבר לסכום הזה.קח בחשבון שינוע והובלה, קח בחשבון מיסים גבוהים על העלות+ההובלה, קח בחשבון עמלות, אגרות וימי עבודה לצורך העלאת הרכב על כבישי ישראל ואחר כך, לך תתעסק עם היבואן הרשמי שלמרות שייתן לך את האחריות, רמת המוטיבציה להתעסק עם רכב ייחודי שלא נרכש עבורו לא תהיה בשמיים. ייבוא אישי כרוך בלא מעט מתח, סיכונים וביוקרטיה, אגב לא רבים יודעים שהייבוא באמצעות "מאכרים" וחברות שעוזרות ומתמחות איננו חוקי, אסור לייבא בייבוא אישי באמצעות "עוסק" וכל השאר זו כמובן קומבינה.אחרי שהרכב יעלה המון כסף, צפה לירידת הערך המאפיינת לפחות עד עתה את דגמי המותג ואכן שאלה ענקית היא האם כל זה שווה, במיוחד נוכח האופציות הזולות יחסית בז'אנר. דיזל-שמיזל, בשורה התחתונה הוא מזהם יותר, רועש יותר והטיפולים בו לרוב יקרים יותר.לדעתי הלא מקצועית, שווה לך רק אם אתה מכור ממש למותג ורק אם אתה לוקח בחשבון שכדאי זה כנראה לא יהיה .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בייבוא אישי בטוח יעלה יקר יותר מהזמנה מיוחדת אצל היבואן, זאת מעבר לעובדה שהדגם מופיע במפרט הישראלי וכנראה יגיע בהמשך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חד משמעית אין שום היגיון כלכלי לעשות ייבוא אישי לרכב הנ"ל, ייצא הרבה יותר יקר ולא תקבל הרבה יותר "רכב" או אבזור.

אני במקומך במקסימום הייתי מנסה ללחוץ על היבואן אם בא לך להשקיע מאמצים.

בהצלחה.

פורסם

איך זה הגיוני שהמחיר בארץ שאמור לנוע סביב ה160 עם המיסוי בארץ יכול להיות אם בצרפת היא עולה 30 אלף יורו

אגב זה לא המנוע המיועד לישראל. לארץ אמור להגיע 120 כס פחות מזהם מבנזין, לפי טבלה שהעלו פה 12bf28e5f77e4f6b2507abf89d3bcbac.jpg

פורסם

תודה,

המחיר שם כולל מיסים מקומיים? ניתן לקנות ללא מיסים במידה וזה הולך ליצוא?

כמה מס יהיה על הרכב עם המס הירוק ודרגת הזיהום של הדגם הנוכחי?

פורסם

לא יודע. אני גם לא בטוח שההפניות שנתתי משקפות באופן מלא מפרט אפשרי כזה או אחר וכל הסיבה להפניה היא רק כדי לתת קנה מידה כללי לכך שלא בטוח שמבחינה כלכלית (וכאבי ראש) העסק כדאי.יכול להיות שרכישת רכב חדש ע"י אזרח זר והוצאתו ממדינת הרכישה ללא רישוי פטורה ממס מקומי אך דבר זה יש לברר.לא ממש ראיתי רכב דיזל שנהנה מהנחות מס ירוק משמעותיות...היות וליבואן יש בפורום יוזר והיות והנציגים כאן מאד אדיבים, איכפתיים ומשתדלים (ולפי מה שאחרים טענו, הם משתדלים יותר מאשר נציגים באולמות התצוגה) פנה אליהם בהודעה פרטית, בקש לשוחח עמם ואולי דווקא מו"מ ועסקה מול היבואן כאן, הם הדבר הנכון לעשותו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

הדגם דיזל הכי חזק שלהם (150 כ"ס) מזהם פחות מקאיה פיקנטו 1.0. עומד בתקנים הכי מחמירים וללא תוכנה שמרמה בבדיקות.

בנושא היבוא יש היום חברות ישראליות שתמורת עמלה לא גבוהה יביאו לך כל רכב שניתן לטפל בו בארץ עד הבית. חלק מהתנאים זה מוסך שיסכים לטפל וחלפים כמובן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני בררתי על לייבא 3008 דיזל משומשת.. יצא יותר יקר מלרכוש אחת חדשה עם המחיר הישן של הבנזין.

עם ההורדות של המחירים בארץ, לא קל להוציא עסקה טובה ביבוא אישי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...