Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מתלבט ברכישת פיאט בראבו שנת 2011 (1400 טורבו).

קראתי באינטרנט שהגיר הרובוטי עלול להיות בעייתי. האם מישהו נתקבל בבעיה בגיר?

האם יש מחלות נוספות לרכב? לדעתכם כדאי לרכוש את הרכב?

הרכב מוצע במחיר זול ביחס תמורה-מחיר באופן חשוד ומכאן הלבטים שלי (במקור חיפשתי מאזדה 3 או יונדאי I20).

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

כן,

מצאתי רק הודעות ישנות יותר.

רוצה לדעת איך האוטו מתנהג (ובעיקר הגיר) לאחר כמה שנים (4-5) וקילומטרים של נסיעה.

פורסם

נפרדתי מהבראבו הראשונה שהיתה לי עם 132K ק"מ על השעון. התיבה תפקדה כמו ביום הראשון שקיבלתי אותה, עוד כשמד המרחק ידע להציג רק ארבע ספרות.

בראבו של חבר נושקת בימים אלה ל-200K ק"מ, למיטב ידיעתי גם אצלו התיבה מתפקדת היטב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

ברשותי בראבו 2011, אני היד השניה של הרכב.

הגיר לא עבר שום טיפול מיוחד, הרכב עבר את ה100K לא זוכר את הק"מ הנוכחי (הרכב שודך לאשתי בחודשים האחרונים).

לי אישית אין שום בעיה עם תפעול והתנהגות הגיר, יש אחרים שזה כן מפריע להם. ממליץ לך לנסוע ברכב כזה טרם הרכישה בשביל להיות בטוח שלך אין בעיה.

בגדול הגיר מרגיש כמו גיר ידני (היות והוא עובד כמו גיר ידני חד מצמדי), לכן אם חשוב לך העברת 'חלקות' ולא מורגשות ייתכן שלא תתחבר.

אם תרצה אתה מוזמן להגיע לאזור שלי (עמק יזרעאל) ולהתרשם מהרכב 'על רטוב', רק שאצלי ברכב הגיר עבר עדכון/שדרוג תוכנה באמצעות TMC AUTOFLASH והוא מרגיש ומתנהג טוב יותר מהסטוק, אתה יכול להעיף מבט בשרשור הבראבו שלי (לינק בחתימה) שם אני מדבר על חולשות וחוזקות הרכב, ונותן עוד קצת פרטים על האוטופלאש.

מבחינת אמינות אגב, לא מכיר בעיות אמינות בבראבו מבחינת הגיר - ואני מכיר הרבה רכבים ובעלי רכבים. בגדול יש להחליף קלאצ' עקב בלאי טבעי סביב ה140K KM (לפעמים לפני, לפעמים אחרי), ויש עניין עם הרכב שאם מושכים יותר מדי את ההחלפה אתה עלול להזדקק להחלפת גלגל תנופה יחד עם הקלאצ'.

אבל אם אתה שואל על המוח של הגיר וכו', כמו בעיות שהיו בפונטו גרנדה (לדוגמא) - לא מכיר כאלו, בטח שלא באופן כרוני. קיצר הגיר אמין.

בעיה כרונית של הבראבו היא מוות מוקדם של תושבות גיר/מנוע, שגורמות לרעידות מציקות ברכב. כשאני רכשתי את הרכב הוא היה עם תושבת קלוקלת, החלפתי ב'מוסך שמשון' ביהוד בעלות של ~700 שקלים give or take, ומאז אין רעידות והכל מתפקד כראוי.

המחיר הזול הוא 'תודות' לירידת ערך אסטרונומית, שנובעת משילוב בין מותג רעוע וגיר שמגיע עם סטיגמות מזעזעות מבחינת אמינות ותפעול. תקרא קצת בפורום יש הרבה דיונים על הרכב הזה ותוכל לראות דעות לחיוב ולשלילה ולהחליט בעצמך אם שווה לך לבדוק. לי באופן אישי אין חשש מ'פיאט' בתור מותג, התפעול של הגיר אחלה (מעדיף על אוטומטי פלנטרי אבל אני ממש לא מדגם מייצג), ולאחר חפירות ובדיקות ארוכות הגעתי למסקנה שהגיר אמין. אחרי למעלה משנה עם הרכב אני יכול לומר בלב שלם שאני מאוד מרוצה ממנו, ואפילו היום כשהדיילי שלי הוא רכב חזק בהרבה אני עדיין נהנה לנהוג על הבראבו מתי שיוצא.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הרובוט של הבראבו שונה משל ה 500? כי אם כן אז נראה גם ברחבי הרשת שהוא הרבה יותר אמין כי אצלי יש רובוטי ב 500 שהספיק להתקלקל בפחות מ 80 אלף ק"מ.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...