Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault clio rs 200hp \ Ford Festiva 140hp manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך לשנע אנשים?

לדעתי זה מה שאתה מעדיף מאחר ואלו לא מכוניות פוקנציונאליות.

הקליאו מקבלת הרבה ביקורת שלילית על הגיר הרובוטי (מבחינת הנאה מנהיגה ) והייתי יורד ממנה עקב כך.

כמובן שאתה לוקח בחשבון שהפיאסטה הנ"ל היא לא באמת הוט האצ' אלא משהו בין זה לרגילה.

במחיר של הפיאסטה הנ"ל כחדשה כפי שצוין בשרשור עבר נכנסות ה208 GTI והאיביזה קופרה כחדשות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
צריך לשנע אנשים?

לדעתי זה מה שאתה מעדיף מאחר ואלו לא מכוניות פוקנציונאליות.

הקליאו מקבלת הרבה ביקורת שלילית על הגיר הרובוטי (מבחינת הנאה מנהיגה ) והייתי יורד ממנה עקב כך.

כמובן שאתה לוקח בחשבון שהפיאסטה הנ"ל היא לא באמת הוט האצ' אלא משהו בין זה לרגילה.

במחיר של הפיאסטה הנ"ל כחדשה כפי שצוין בשרשור עבר נכנסות ה208 GTI והאיביזה קופרה כחדשות.

אנחנו אותו ראש

אני מחפש משהו נוח בכביש לא מטוס

אני חשבתי בדוגרי על פורד פיאסטה 140 כוח סוס החדשה

פורסם

מאחר ולא קנו הרבה כאלה ,אין הרבה מה להגיד עליה, רק שהמחיר שלה גבוה ביחס לתמורה (הרכב שהיה הכי קרוב אליה היה הסוניק RS ולדעתי היא צריכה להמכר במחיר דומה ) בעיקר לקרוא ביקורות מחול ולקפוץ לאולם תצוגה של איילון לנסיעת מבחן.

אתה יכול אולי לחפש משהו יותר יוקרתי כמו מיטו או מיני וואן אם אתה לא רוצה ממש הוט האצ'.

(אם היינו אותו ראש כנראה שהיית הולך על הוט האצ' בלי לחשוב בכלל.)

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אני יוצא מתוך הנחה שהכוונה היא לפורד פיאסטה.

אינני מכיר את הפיאסטה החדשה. כן יש לי ניסיון רב עם הפיאסטה הקודמת (מנוע 1.6 ותיבת פאוורשיפט), וכן גם עם הרנו קליאו הנוכחית (מנוע 1.2 ותיבת EDC) וגם ערכתי נסיעת מבחן די ארוכה על ה-RS CUP.

בהנחה שלפיאסטה הנידונה יש מאפיינים דומים לזאת שאני מכיר, אז אתה הולך לסבול בשני המקרים. בשתי המכוניות בידוד הרעשים הוא עלוב ברמה מחפירה, הנדסת האנוש לקויה והתיבה הרובוטית היא לא מציאה גדולה.

אם בכל זאת אין ברירה ואתה נעול על שתיהן, הבחירה האישית שלי היא הקליאו - ולא בגלל שאני מחבב אותה, אלא פשוט בגלל שאת הפיאסטה אני מתעב. בחיי שאני לא זוכר מתי נתקלתי ברכב כל כך גרוע. הרנו לכל הפחות מציעה הגה לא רע ושילדה בעלת יכולות סבירות, מתלים שאיכשהו עוד ראויים לשמם, ובעיני גם העיצוב החיצוני שלה טוב מזה של הפיאסטה. רק מה, תכין זוג אטמי אוזניים טובים או לכל הפחות כדור נגד כאב ראש. אתה תזדקק לזה לאחר סשן נהיגה של חצי שעה בה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, מדובר בפיאסטה הנוכחית בגרסת ליטר אקובוסט ידני עם 140 כ"ס שמגיעה ביבוא מקביל דרך איילון.

אין פיאסטה חדשה כרגע.

פורסם

אחי יש פורד פיאסטה 1600 שאני בטוח שהיא על הפנים

זה כמו שברולט קרוז 1600 ו 2000 הם באמת על הפנים אבל תראה את ה-1400 טורבו

רק דברים טובים שמעתי עליה

ואני בטוח ב-100% שהפורד פיאסטה החדשה (140 כוח סוס ידנית) תקבל חוות דעת מטורפת!

גם חסכונית וגם ידנית שזה מה שאני הכי מחפש

אבל בכללי אני לא מתכוון לקנות עכשיו שום רכב יש לי רנו קליאו 2014 1.2 טורבו באמת שרכב מדהים הגיר הטרפטוניק קצת מגעיל

אבל זה בקטנה

פורסם

אגב פורד פסטיבה הייתה רכב דיי אומלל שהתבסס בדור הראשון על קיה פרייד, בדור השני על פיתוח משולב של פורד וקיה ובדור השלישי הוא הפך למזדה דמיו כמו שנמכרה כאן בתחילת המילניום.

פורסם

שני הרכבים האלו לא באותו הסגמנט הן לא מתחרות אחת בשניה.

הקליאו RS מתחרה בפיאסטה ST.

הקליאו RS יקרה משמעותית מהפיאסטה 1.0.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אז לא ברור לי למה פתחת את השרשור...

+אינסוף

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...