Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברי פורום.

אז לאחר עיון בפורום ובדיקה ראיתי השוואות בין האיביזה לבין הקליאו.

אני עם תקציב של 70K לקניית רכב לא חדש מהניילונים אך כן מהנתונים האחרונים לאחר חיפוש ביד 2 מצאתי סיאט לאון מנוע 1.2 טורבו ב70K שנת 2013 או רנו קליאו 2014 מנוע 1.2 טורבו ב70K.

אשמח אם תוכלו להגיש לי מה עדיף מבין השנים, עד כמה הם אמינים,מי מהם מפנקת יותר מבחינת מנוע ומבחינת איבזור. ועוד כל מיני דברים שכנראה שחכתי לציין פה.

תודה על העזרה

או שבכלל עדיף לי ללכת על הקליאו מנו 0.9 טורבו והיא תסחב ולא תהיה חלשה מידי.

ומה הייתם ממליצים מנוע אוטומט או גיר רגיל?(אם תוכלו לומר גם למה)

פורסם

אוטומט או ידני זה עניין של העדפה אישית לכן קשה להמליץ בנושא. בנוגע לקליאו 0.9 - כוח לא חסר. ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ולהתרשם. אני מחזיק כזו מסוף 2013 ולא מתחרט לרגע על הבחירה.

פורסם

תודה על התגובות

מבחינת איבזור הקליאו 900 או 1.2 מאובזרות ברמה של הליאון? כי ראיתי שאצלו יש סנרוף לדוגמה ובקליאו אין

פורסם

זה לא אולי.

הלאון ממוצבת מול המגאן והאיביזה מול הקליאו.

בסיאט אתה מקבל תא מטען יותר גדול, פתחי אוורור מאחור והיא יותר חזקה ומהירה ומרווחת.

הקליאו יותר חסכונית (ה0.9 רק) ברמת גימור קולקשן הגבוהה יותר יש מולטימדיה מקורית וכניסה והנעה ללא מפתח.

ה0.9 יותר זריז וחזק מה1.2.

היתרון היחיד (והתיאורטי בנתיים ) של ה1.2 זה העובדה שהוא אמין יותר (תיאורטית כי אין לו טורבו- בנתיים אין תקלות קריטיות בולטות סטייל TSI בראשית ימיו או כל משהו דומה), והעובדה שהוא 4 צילינדרים לעומת ה0.9 שהוא 3. אני אישית לא הרגשתי רעידות ב0.9 והוא סוחב יפה לדעתי.

פורסם

ידני יותר אמין ויותר זול. ולחלק מהקונים יותר כיף.

איביזה ידנית חדשה ב 70 נראה לי מצויין. אבל אני לא מכיר את הרכב.

אבא שלי החזיק קליאו ידנית 0.9 שנתיים והחליף בקליאו 1.2 טורבו רובוטי. נהגתי בשתיהן ואני גם יודע מה אבי חושב עליהן:

ה 1.2 חזקה יותר אבל לא משמעותית. ה 0.9 מספקת.

ה 0.9 חסכונית בהרבה בדלק

ה 1.2 נוחה יותר (לדעתי משקל המנוע וכיול המתלים)

אבא שלי היה ממשיך עם ה 0.9 אבל המזגן היה מזעזע. 3 פעמים לקח למוסך היבואן ואמרו לו שתקין. כמובן שבזמן האחריות. אהב את האוטו אבל הקיץ היה מאוד בעייתי וזו הסיבה היחידה שהחליף ל 1.2 טורבו.

אין ספק שהמזגן אצלו היה דפוק. בירורים כאן העלו שזו ככל הנראה תופעה חריגה. מה שכן משתמע מהבירור זה שהשירות של קרסו חרא. אבל זו לא הפתעה. בכל מקרה, אחד מהיתרונות של רנו זה ההצעות המאוד אטרקטיביות לטרייד אין ללקוחות קיימים.

למעט המזגן מאוד אהבתי את ה 0.9.

הוא לא רנו של פעם. יותר נוקשה במתלים.

ההתרשמות שלי מרנו כבר מכמה רכבים זה הגה ודוושות מאוד רכים ומתוגברים. אני לא מת על זה. אבל עדיין ה 0.9 כיפית מאוד יחסית לסופר מיני סטנדרטית (אני סולד מכל גיר שאינו ידני).

מבחינת בסיס גלגלים היא מהיותר גדולות בקטגוריית הסופר מיני, אבל העיצוב נוגס לא מעט במרחב מאחור כך שלדעתי די ממוצעת.

ענייני אבזור לא כל כך מעניינים אותי אז אין לי דעה בעניין

פורסם (נערך)

אין בכלל השוואה בין שתי המכוניות. הרכב הקודם שלי היה סיאט לאון 1.2 סטיישן, ואת הנוכחי תוכל לראות בחתימה.

הסיאט בנויה לאין ערוך טוב יותר מהרנו, איכות חומרים גבוהה, מעט יותר חסכונית ממנה (אם כי ראוי לציין שהיא גם חלשה יותר), מאובזרת בנדיבות, שקטה וארגונומית.

לזכות הרנו עומד מנוע חזק יותר (לא משמעותי) והגה מעט יותר מתקשר.

לעניין תיבת ההילוכים: שתיהן רובוטיות כפולות מצמדים. ה-DSG תפקד היטב, ה-EDC... לא מציאה גדולה, וכבונוס יש גם רעידות בהילוך שני.

הסיכום שלי הוא שהלאון היא בין הטובות בקבוצתה בעוד שהקליאו היא פשוט... דרעק שמרגיש כמו צעצוע סיני מדיל אקסטרים.

לפני מספר חודשים אני ועוד כמה כתבנו פה סקירה על קליאו RS Cup. אני מציע לך לקרוא אותה - כל מה שאינו קשור למנוע תקף גם לדגמים הפשוטים יותר.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הליאון איכותית יותר, זה בטוח.

הקליאו מהנה יותר, ובהתנהלות שלה מזכירה סופר מיני חמות של פעם.

• תוכן חדש...