Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סונטה, כבר חודשיים בערך. אוטו מהמם, חזק מאוד וחסכוני. אתלי עושה 18-18.5 ק״מ/ל׳ ב 60% בין עירוני. בקרת שיוט אדפטיבית בטיחותית מאוד וכיף להשתמש בה במיוחד בפקקים.

רק שתדע, אחריות 5 שנים או 100000 ק״מ ו 7 שנים או 150000 ק״מ על המערכת היברידית.

פורסם

לפותח השרשור : קיה אמורים לייבא בקרוב את האופטימה ההיברידית עם אותה יחידת הנעה כמו בסונטה, רק באריזה יפה יותר (לטעמי) , ותא נוסעים בליגה אחת מעל היונדאי. שווה בדיקה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בבדיקה באתר בארה״ב לגבי האופטימה אין לה כל המערכות בטיחות שבסונטה. הרי שני הרכבים מגיעים מהשוק האמריקאי ובאמת הסונטה בדיוק באותו מפרט איך שרשום באתרים בארה״ב.

פורסם

מאחר וצמצמת את הרשימה לשתי מכוניות, ממליץ לך לא לחשוב יותר מדי ופשוט לקחת את שתיהן לנסיעת מבחן (אפילו באותו היום) ולראות מאיזו אתם יותר מרוצים.

הבלבול הוא אחרי נסיעה בשתיהן..

לפותח השרשור : קיה אמורים לייבא בקרוב את האופטימה ההיברידית עם אותה יחידת הנעה כמו בסונטה, רק באריזה יפה יותר (לטעמי) , ותא נוסעים בליגה אחת מעל היונדאי. שווה בדיקה!

מעניין.

יש לך מידע קונקרטי/מוצק מהיבואן בארץ?

פורסם

לפי מה שאני יודע וקורא זוהי התנסות ראשונה של קיה בהיברידיות, לעומת יונדאי שהרכב כבר משווק בארה"ב מ 2011.

פורסם

ידוע לך מתי?

פורסם

החלטה נבונה. זה לדעתי הרכב העדיף. אתה בסה"כ עושה 12K ק"מ בשנה. זה לא הרבה כך שיתרון צריכת הדלק בסונטה לא היה צריך להוות שיקול גדול מידי. אין ספק שגם עם ספורטאז' החדש קיה על הגל.

פורסם
אני לקראת רכישה של הספורטאז' 2.0 וכלשקחתי אותה לנסיעת מבחן לא יכולתי להתאפק ולקחתי גם את ה1.6.

הרושם שלי מהרכב היה מעולה - החל מהאופן שבו היא מרגישה על הכביש (חלק ונעים מאד בדרך עירונית) ועד לעבודה שבהחלט מדובר ברכב שמגיע עם המון תוספות שבדרך כלל צריך לשלם הרבה יותר כסף עבורן (אני לא אכנס לפרטי פרטים אלא אתרכז בעיקר - מערכת הבטיחות הזאת היא יקרה מפז לדעתי, כל השאר זה חרטא). בנוגע ליונדאי, אני לא באמת מכיר את הדור החדש - הקודם היה נפלא.

מאחר וצמצמת את הרשימה לשתי מכוניות, ממליץ לך לא לחשוב יותר מדי ופשוט לקחת את שתיהן לנסיעת מבחן (אפילו באותו היום) ולראות מאיזו אתם יותר מרוצים.

למה אתה מעדיף את ה 2.0 על ה 1.6 טורבו?

• תוכן חדש...