Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בת זוגתי רוצה לקנות רכב.

הנסועה עתידה להיות באיזור ה15K בשנה, אולי מעט פחות.

הרכב צריך להיות קטן ונוח, חייב להיות ידני.

מבחינת חיסכון בדלק רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר עם גיחות לצפון הארץ מירושלים.

המטרה היא להשאר על תקציב נמוך יחסית ורכב עם מחירי טיפולים נמוכים.

עד 30 אלף.

מהחיפושים שלי ביד 2 יכולים להכנס i10\107(לא מעוניינים), פולו\פאביה מ08-09, פיאט פנדה מ2011-2012.

עשינו נסיעת מבחן על פנדה חדשה, הרגיש לה נוח ומספק מבחינת הכוח, אהבה גם את פנים הרכב(הדל מדי לטעמי אבל שיהיה).

זו נשמעת אופציה די מוצלחת לרכב כזה באיזור ה25-30K במיוחד שהשנתון גבוה יחסית.

רעיונות נוספים?סיבות לפסול את הפנדה? ראיתי שמ2012 יש לה לפחות 4 כריות אוויר כאשר בדגם המתקדם יש 6(2 בכיסאות-אף פעם לא הבנתי את הקטע). מחלות מיוחדות של הדגמים הללו?

תודה

פורסם

אם הפנדה מצאה כן בעיניך אז לכו,לי היה את הדגם הקודם,הוא חיסכוני,חלפים לא יקרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאור ההוזלה ב c1 החדשה (53 אש"ח), אני מניח שאפשר למצוא משומשות במצב מצויין בתקציב שלכם.

מניסיון - אמין, חסכוני. תחבורה בסיסית במייטבה.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

לי יש פנדה 2014 ובעיקרון מדובר בדגם החדש שיצא בשנת 2012.

הרכב נוח מאד לנהיגה, ידית הגיר ממוצבת נפלא, הישיבה גבוהה, מערכת הסיוע לזינוק בעליה מהטובות שבנמצא, פונקצית ה-CITY בהגה מסייעת מאד לתמרונים בעיר, נוסעת מצוין מחוץ לעיר.

אני מאד מרוצה. השאלה היחידה היא האם ניתן למצוא 2012 שמורה עם ק"מ שפוי במחירים שננקבו?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לאור ההוזלה ב c1 החדשה (53 אש"ח), אני מניח שאפשר למצוא משומשות במצב מצויין בתקציב שלכם.

מניסיון - אמין, חסכוני. תחבורה בסיסית במייטבה.

הC1 נפסלה בגלל שבשנתונים רלוונטים הרכב קיבל 3 כוכבים במבחני הריסוק ובנוסף תא הנוסעים נראה ומרגיש נורא.

דווקא רעיון לא רע. אני לא בטוח שהתקציב יאפשר כזו שכן הוא לא ניתן למתיחה כרגע אבל בהחלט ילקח בחשבון בחיפושים.

תודה.

אם יש למישהו רעיון נוסף שלא חשבתי עליו אשמח לשמוע.

פורסם

קליאו III שנת 2011 תכנס לך בתקציב. 2012 עם חריגה קלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הדגמים עם מנוע הטורבו נכנסו ב2013? או באמצע 2012?

יש סיבה לא לקנות את ה0.9 הידני אם תמצא כזאת רלוונטית?

פורסם
מנוע ה0.9 הגיע ארצה עם הקליאו דור 4 ב2013.

לא נשמעו עליו בעיות מהותיות עד כה.

תודה

ותודה לכולם על העזרה!

פורסם

אין סיבה, פשוט הסיכוי למצוא אחת עם טורבו משנתון 2013 במצב טוב ולא אחרי תאונה קשה וק"מ של נהג מונית, שואף לאפס.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אעדכן.

נקנה רכב פיאט פנדה מ2011 עם טיפולים מסודרים ב20K ועוד יישור קו מלא ב4 אלף.

נראה ומרגיש כמו עסקה מצויינת.

הרכב(אחרי היישור קו- לא ברור לי למה המוכר נסע עם הרכב בצורה כזאת. ענייני צמיגים ומשטלשים רופפים שממש מפחד לנהוג ככה) הפתיע לטובה בכל אספקט שחשבתי שידעתי עליו.

פורסם

תתחדש הפנדה אחלה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...