Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקוס דור 3 נחשב לרכב מצויין, פרט לתיבה הרובוטית הבעייתית כידוע. מצד שני, אני מכיר אדם שנוסע עם פוקוס אוטומטית כבר שלש שנים בלי אף תקלה בגיר.

חברות הליסינג תקועות עם מאות פוקוסים, והמחירים בהתאם.

אני מאד רוצה רכב כזה, אבל פוחד...

היום, בשיחה עם נציגה שאני מכיר אישית מאוטוסנטר, נאמר לי שפרט לאחריות המורחבת של פורד לתיבת ההילוכים לחמש שנים, הם נותנים היום עשר (!) שנות אחריות לכרטיס התוכנה (או משהו כזה).

היא אמרה גם שלאחר כל מכירה אצלם, הלקוח נכנס למוסך מורשה להחלפת הכרטיס וקץ לבעיות.

האמנם?

מישהו שמע?

והאם זה יכול לשנות את הסיכון בקנית רכב זה?

תודה.

פורסם

הנציגה אומרת מה שאמרו לה להגיד .

אל תתקרב לפורד פוקוס עם הגיר הרובוטי בשום מחיר .

10 שנות האחריות הן למחשב הגיר אבל זו מראית עין כי הבעייה לא נעוצה בו .

קרא בפורומים מרחבי העולם ותראה כמה בעייתי הגיר .

אל תתן למחיר הזול לפתות אותך .

פורסם

תשמע, אני קניתי רכב (לא פורד) מהטרייד של היבואן הרישמי של אותו מותג. הוא מתגאה באחריות המקיפה של הרכב.

בינתיים במסגרת ה״אחריות״ שילמתי 2400₪ על תיקונים במוסך.

מה שאני מנסה לומר, שאת כלות החלפת הכרטיס הזה הם מגלמים יופי יופי במחיר. אז עדיף לך לקנות בזול יותר בשוק הפרטי.

פורסם

בניגוד לכל העליהום שקיים על הרכב הזה,חלקו מאנשים ששמעו מאנשים לי היה פוקוס טיטניום שנתיים ו 0 תקלות. (לא עדכוני תוכנה,לא רעידות ולא בטיח).

נמכר לפני כחודשיים כשבגלגליו 65000 קמ והדבר הרע היחיד שיש לי להגיד זה שבגלל ההצפה בשוק והתקלות שמספרים עליהם גרמו לי למכור במחיר נמוך.

אולי סגנון הנהיגה של אישתי שיפר את אמינות הפוקוס?

פורסם

מדוע להכניס ראש בריא למיטה חולה ?

תמיד ישנם יוצאים מן הכלל אבל בגדול הבעייה קיימת בפוקוס ובפיאסטה עם הגיר הרובוטי .

מה שמוזר הוא שאף אחד לא יודע מדוע הבעייה נוצרת ואין חוקיות .

מנסים את כל האפשרויות כמו עדכון תוכנה , לימוד מצמד , החלפת מצמדים ועדיין התקלה חוזרת .

כיום השוק מלא במכוניות מכל הדגמים , מדוע לחפש אוטו עם אפשרות לתקלה ?

פורסם

אייל בעקרון אתה צודק, אבל מחיר הפוקוס כל כך נמוך שזה מפתה.

וחוץ מזה לפי שיטתך יש רכבים אחרים (עם יבואן פחות משקיע) שסובלים מתיבת הילוכים בעייתית לא פחות ועוד כמה תקלות בעלויות תיקון גבוהות בהרבה ואני לא רואה שיש נגדם מסע רדיפה כמו זה שמתנהל נגד הפוקוס.

ושם האחריות שנתיים בלבד.

פורסם (נערך)
אייל בעקרון אתה צודק, אבל מחיר הפוקוס כל כך נמוך שזה מפתה.

וחוץ מזה לפי שיטתך יש רכבים אחרים (עם יבואן פחות משקיע) שסובלים מתיבת הילוכים בעייתית לא פחות ועוד כמה תקלות בעלויות תיקון גבוהות בהרבה ואני לא רואה שיש נגדם מסע רדיפה כמו זה שמתנהל נגד הפוקוס.

ושם האחריות שנתיים בלבד.

אני כעקרון משתדל להמעיט בסיכונים . נוסע אך ורק עם מנוע אטמוספירי ועם גיר ידני .

לא מרכיב בארץ שום תוספת שיכולה לחרבש את מערכת החשמל .

כערך מוסף יש לי אוטו אמין יותר , סוחב חזק יותר,חסכוני בדלק ועלותו הראשונית זולה יותר .

מחיר האוטו הזול לא מפתה היות שדבר זול עולה ביוקר בסיכומו של דבר .

אין מתנות חינם .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם (נערך)
בכל מקרה דני ראיתי בפורום שלפני חודש קנית וולבו V50?

כבר אתה מחליף?

איזה זיכרון, ניצן. קניתי בנובמבר.

הבעיה שאשתי לקחה את הוולבו ואני נשארתי עם פוקוס 2003 עם 300000 ק"מ.

האמת, הרכב הטוב והזריז ביותר שהיה לי. אבל הגיע הזמן להתקדם, אז אני מחליף. מקווה שמישהו יקנה ממני את הישן, כי בטרייד-אין זרקו אותי מכל המדרגות...

עריכה אחרונה על ידי דני שיאון
טעות בשם!
פורסם

בטרייד אין יגידו לך הכל העיקר להוריד אותך במחיר .

פוקוס דור ראשון הוא אוטו מצוין ואמין ולא תהיה לך בעייה למכור אותו בשוק הפרטי .

אגב , שלחתי לך הודעה בפרטי .

פורסם

השוק מלא בדגמים בלי "עיזים" אישית הייתי נשאר עם הפוקוס הנוכחית, כי ממילא תאלץ למכרה במחיר שאינו משקף את התנורה האמיתית - אם הוא בסדר תשאר איתו עד התקלה הרצינית הראשונה - ואז תמכור לברזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראשית, אשמח לקבל 6000 על הישן. המחירון שלו 9000.

שנית, התחלתי כבר לחפש פוקוס ידני. ההיצע לא גדול.

לא תאמינו מה אמר לי נציג של אופרייט ליס: קח אוטומט וסע במצב ידני כל הזמן...

• תוכן חדש...