Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני עמדתי בפני בעיה דומה לפני מספר חודשים,

בסוף הלכתי על טרייד אין וזהו,

פחות כאב ראש שמתי מפתח ולקחתי מפתח אחר,

במצב של היום עם הצפת השוק ברכבי ליסיניג\חברות\השכרות, והאופציה לעשות טרייד אין במחיר מחירון פחות או יותר ולקבל אחריות וכו, מקשה על אנשים פרטיים למכור את הרכב שלהם, אלא אם כן מדובר במשהו נדיר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי (כנראה) את המודעה ביד-2. נראה לגיטימי. הקילומטרז' סביר לרכב דיזל בן ארבע. למען האמת, חמישה חודשים אחורה הייתי מסמן לעצמי את המודעה.

נקודות אפשריות לשיפור:

* לכתוב מחיר בהודעה. לי לפחות יש נטיה להתעלם ממודעות בלי מחיר, ממש כמו ממודעות בלי תמונה.

* לצלם כמה תמונות של הרכב, פנים וחוץ, לאחר רחצה וניקיון פנימי ובלוקיישן יותר אטרקטיבי.

* להמנע מכתיבת סופרלטיבים. אין טעם לכתוב "רכב חדש לגמרי" כשברור שהוא לא חדש לגמרי.

חזיר דיזל

פורסם

והרי קישור המדריך למכירת רכב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למכור רכב זה לא כמו למכור לחמניה.

אם תתן את המחיר הטוב ביותר ביחס לרכבים המוצעים למכירה (עם נתונים זהים) האדם הראשון שיחפש כזה רכב יבוא אליך.

אגב, הק"מ שלך מעולה ביחס לרכבי דיזל.

פורסם

עזוב אותך מטרייד אינים וסוויצ'ים למינים, זה מה שמנסים לעשות, לייבש את השוק הפרטי לטובת תאגידי הרכב הענקיים.

שם אתה לעולם לא תרוויח, זה כמו קזינו, גורמים לך לחזור עם חיוך למרות שהפסדת את התחתונים.

מי שנתן לך עיצה טובה זה הבחור שהציעה לשמוע כמה מוכנים לתת לך עבורה בטרייד אין ולהוסיף על זה כ20%. הם מציעים מחיר שהוא מבחינתם המקרה הגרוע, כשהם מצפים עם כח השווק שלהן למכור אותו ב35% יותר יקר. אמנם אתה תצטרך להמון מזל כדי להצליח למכור כמוהם, כי מה שיהיה מוכן לתת לך מישהו1 לא שווה למה שאותו מישהו1 יהיה מוכן לתת אצלם. פסיכולוגיה.

אז לפני הכל דוודא עם עצמך שאתה אכן גמור ושלם עם ההחלטה למכור, כי אם הרכב נקי ונוח ודי חסכוני, וללא תקלות, הרי מה הטעם בלמכור?

ואם בכל זאת תרצה למכור, או שתפעל על פי שתארתי לעיל, או לפי מטודה ב' שגם צויינה על ידי מישהו בשרשור, וזה לזחול מידי שבוע עוד כמה אלפים למטה עד שהטלפון יתחיל לצלצל (ואו עד לגבול התחתון אותו תגדיר שמתחת אליו לא שווה לך למכור).

וכפי שרשמו לפני, מחירון לוי יצחק לא נועד לך למכור את הרכב, הוא לא רלוונטי, הוא משרת את אותן חברות שטורפות אותנו וכולם מנסים לגלגל אותנו לפתחיהן. ולחברות הביטוח.

פורסם

אשמח לתת טיפ קטן, מדעתי האישית כמובן ובתור רוכש רכב שרואה את המודעה ו"פוסל" את המודעה.

כמה דברים:

1- שטיפה לאוטו(כמה שנראה נקי בתמונה יש לכלוכים)

2- תמונות יותר ברורות ומזוויות שונות(לא לשים רק 2 תמונות יש אפשרות ל5)

3- תוסיף - ללא תאונות, מתחייב לבדיקה(אם אין לך בעיה כמובן), עבר טיפולים בזמן טיפול הבא....

4- תציין שאתה כן מוכן להחלפה על רכב קטן אולי יהיה מתעניינים להחליף לרכב אחר

בהצללה בכל מקרה

טל.

פורסם

1 ו 2 - בהחלט כן.

3 ו 4 - בהחלט לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תחשוב עוד פעם לפני שאתה מחליף למיני. יש לך רכב לא רע בכלל עם מנוע חזק. שלא תתאכזב לנהוג ברכב קטן וחלש יותר

פורסם

הייתה לי סובארו ב3 חדשה, מזכיה בלוטו. מחירון היה 125~ של חדש. במגרשים(עברתי הרבה, גם בפ״ת וגם באשקלון, מחיר הכי גבוהה קיבלתי 85. בדקתי יד 2, רכב הכי זול מאותם זכיות היה 95. פרסמתי ב 93~ ( לא זוכר מדוייק) ומכרתי תוך פחות משבועה.

לא הצחתי למכור פעם יאריס שמורה, רובוטית. ירדתי 7 פחות ממחירון ומכרתי, למראת שהיה גם שעבוד לבנק, בגלל הלוואה, שזה הבריח הרבה קונים.

במחיר נכון הכל ניתן למכור.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

* לכתוב מחיר בהודעה. לי לפחות יש נטיה להתעלם ממודעות בלי מחיר, ממש כמו ממודעות בלי תמונה.

* לצלם כמה תמונות של הרכב, פנים וחוץ, לאחר רחצה וניקיון פנימי ובלוקיישן יותר אטרקטיבי.

* להמנע מכתיבת סופרלטיבים. אין טעם לכתוב "רכב חדש לגמרי" כשברור שהוא לא חדש לגמרי.

מסכים לגמרי.

התופעה הזו של לשים רכב למכירה ולא לרשום את המחיר היא מאוד ישראלית, מעולם לא הבנתי אותה, ואני גם לא הייתי מתקשר.

כנ״ל ״רכב חדש לגמרי״ - מעולם לא ראיתי מודעה לרכב בן ארבע באנגליה למשל שכתוב בה Brand new car.

אפשר לכתוב ״רכב במצב מעולה״ (עם הדגש על המצב) וכו״ אבל גם אם הרכב שלך שמור מאוד, הוא לא חדש ולא במצב של חדש.

ולגבי התמונות אני מסכים גם כן, לעולם לא אסתכל במודעה שאין בה תמונה, ומודעה ביד 2 עם תמונה אחת או שתיים של הרכב מבחוץ וזהו גם מרתיעה אותי.

פורסם

1. אף מגרש/סוחר/טרייד-אין לא יחליף איתך ראש בראש על משהו בערך דומה - כי הם צריכים להרוויח.

2. הסיכויים שלך למוכר את הרכב שלך במחיר קרוב למחיר המחירון אינם גבוהים כי רוב מי שמחפש דיזל פרטי יקנה פלואנס בכמה עשרות אלפי שקלים פחות.

3. מציע לך לבחון מחדש את כל עניין ההחלפה, כי נראה שאתה הולך להפסיד לא מעט כסף - על כלום. יש לך רכב טוב ואמין - תמשיך להשתמש בו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מכירת רכב לאדם פרטי זה עניין די מייאש בימינו. רוב הקונים פונים למגרשים וסוכנויות, ולכן בקושי פונים דרך מודעות. אז לפי העצה של כמה חברים כאן, אתה מוריד ומוריד, אבל בסוף תגיע למחיר דומה לזה שהטרייד-אין הציע לך מראש. כשבמהלך התקופה הרכב ממשיך לצבור ק"מ, לאבד ערך, אולי אפילו נזקק לטיפול/טסט שלא לדבר על חלילה תאונות שעלולות לקרות.

מנסיון של לפני שנה בדיוק, מאוד התקשיתי למכור הונדה סיוויק סדאן, רכב שנחשב למבוקש/אמין/שומר ערך. קדחת. עד שהתייאשתי ועברתי בין כמה סוכנויות עד שהגעתי לעסקה שבה הכי-פחות-הפסדתי. מצער, לא אידיאלי, אבל נשברתי מהליך המכירה הישן והקלאסי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מה שאתה מתאר די מוזר, דיזל מפנק עם ק"מ נמוך זה מצרך די נדיר בימינו.

לצערך הרכב הזה לא מוכר מספיק בשוק ולא כולם מודעים לכך שיש אסטרה עם מנוע דיזל בשנים האלה.

בנוסף שים לב למחירי המוניות-לשעבר הזהות לשלך ביד-2, זו עוד בעיה.

במקומך הייתי מפרסם מודעה תחת קטגוריות אחרות נפוצות-

לדוגמא, פרסם את הרכב תחת "מסווה" של אוקטביה דיזל בתקציב דומה, תקבל חשיפה גדולה הרבה יותר.

בהצלחה

• תוכן חדש...