Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציינו בצדק שמי שמחפש דיזל לא חושב על אסטרה כאופציה ראשונה או שניה. ויש גם את המוניות שמפריעות וככל הנראה בלי קשר לדיזל אופל הוא לא סחורה חמה.

מנגד אם זה רכב מוצלח יהיה מי שיתעניין.

אני מציע להוריד את המחיר ולהמתין בסבלנות. דיזל יד ראשונה מפרטי עם ק"מ לא מפלצתי זו סחורה שיש לה קונים.

הייתי שוקל מודעה מודגשת ממומנת ביד 2. לדעתי עוזר.

מבחינתי מודעה ללא מחיר שקופה לגמרי. לא הבנתי מעולם מי מתקשר למודעות כאלו.

אם לרכב אין בעיות הייתי ממשיך איתו. אתה בדיוק כעת מבין שאת המכה הגדולה בירידת הערך אתה תספוג. עוד שנתיים שלוש יהיו יותר כלכליות בהיבט הזה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהמשך למצב השוק .

שכן שלי( אדם בן 70 פלוס) מוכר הונדה סיויק 5 דלתות שנת 2011 יד 1 במצב מעולה, נקייה מתאונות,עם 18 אלף ק"מ בלבד שחונה 24 שעות בחניון מקורה.

ראיתי שיש לו מודעה על הרכב כבר כמה ימים.

זה ממש עדות למצב השוק , רכב כזה היה צריך לפי נתונים יבשים להיחטף ללא פרסום ביציאה הראשונה מהחניון תוך דקות.

חשבת אולי, שהברנש המבוגר פשוט לא יודע לפרסם את המודעה? שהוא שם מודעה רק על הרכב, שמקבלת חשיפה מאוד נמוכה - ולכן הרכב לא 'נחטף תוך כמה ימים'?

או שאולי הוא מבקש מחיר מופרז? אנטיפת בטלפון? היסטוריה לא תקינה?

יש כ"כ הרבה סימני שאלה אפשריים כאן, ועדיין אתה בוחר לקחת איזשהו מקרה פרטני ספציפי ולהסיק ממנו על כל השוק. חוסר ההבנה הבסיסי הזה בעקרון של סטטיסטיקה ממש תמוה בעיני.

אגב - גם אם הרכב היה מפורסם היטב, מדוגם חבל"ז, עם מוכר מהסרטים וכו' וכו', מקרה פרטני יחיד לא באמת יכול להעיד על שום דבר. אני מכרתי את הרכב הקודם שלי, פאקין פיאט מסכנה, תוך 3 ימים במחירון. האם זה אומר שהשוק היה לפני שלושה חודשים בשיא כל השיאים?.. (לא)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מישהו ביקש ממני פעם עזרה במכירת האוטו שלו. הוא לא הצליח למכור למרות ששם מודעה על האוטו. האוטו היה קבור בחניון מינוס 2 באיזה בניין משרדים ולא זז משם, כי לבחור כבר היה אוטו חדש.

אגב, בדיוק בשביל השכן המבוגר המציאו את סוויץ'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
חשבת אולי, שהברנש המבוגר פשוט לא יודע לפרסם את המודעה? שהוא שם מודעה רק על הרכב, שמקבלת חשיפה מאוד נמוכה - ולכן הרכב לא 'נחטף תוך כמה ימים'?

או שאולי הוא מבקש מחיר מופרז? אנטיפת בטלפון? היסטוריה לא תקינה?

יש כ"כ הרבה סימני שאלה אפשריים כאן, ועדיין אתה בוחר לקחת איזשהו מקרה פרטני ספציפי ולהסיק ממנו על כל השוק. חוסר ההבנה הבסיסי הזה בעקרון של סטטיסטיקה ממש תמוה בעיני.

אגב - גם אם הרכב היה מפורסם היטב, מדוגם חבל"ז, עם מוכר מהסרטים וכו' וכו', מקרה פרטני יחיד לא באמת יכול להעיד על שום דבר. אני מכרתי את הרכב הקודם שלי, פאקין פיאט מסכנה, תוך 3 ימים במחירון. האם זה אומר שהשוק היה לפני שלושה חודשים בשיא כל השיאים?.. (לא)

מסכים שמדובר במקרה פרטני שלא מעיד על השוק כולו אבל נותן אינדיקציה.

יש מקרים אחרים כמו שלך שהכל מסתדר מהר שזה גם לא מעיד, כמו גם מכירת לאון שלי במחיר גבוה מעל המחירון .

אני תמיד מכרתי רכב בזכות המודעה על הרכב, המקום הכי גרוע לפרסם הוא יד 2 מאוד שיחות סרק ונודניקים.

השכן הזה מחנה את הרכב כל בוקר בחניון בכניסה לקניון מאוד פעיל כך שהרבה רואים אותו והוא ממש לא טמבל שלא יודע לפרסם מודעה .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

תמכור בזול, תמכור מהר. מאוד פשוט.

אופציה נוספת היא טרייד אין בשלמה סיקסט - הם אלה שמכרו לך מלכתחילה את הרכב, הם ישמחו למכור לך אופל קורסה חדשה בעסקה של מפתח תמורת מפתח, ותוספת כסף מצידך.

בכל מקרה לא הייתי מוכר רכב בן 4 כדי להשתדרג לרכב קטן בן שנתיים, כל הליך המכירה יגרום לך להפסיד הרבה כסף, לפחות שבסוף יהיה רכב חדש בחניה ולא משהו משומש.

• תוכן חדש...