Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה קטנה ממכם יש לי OPEL ASTRA מנוע 2000 טורבו דיזל שנת 2012 אני הוצאתי מהחברה.

עכשיו הגיע זמני למכור אותה ואני פשוט לא מצליח למכור אותה הרכב במצב מצויין עם כל התוספות מהחברה הכל מעולה אך אין ביקוש לרכב פרסמתי בכל חור אפשרי ולא מתקשרים השאלה היא מה אפשר לעשות במצב כזה?

לפנות לטרייד אין ?

או שיש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כתבת מה הסיבה למכירה, כמה קילומטרים היא עשתה. טרייד אין זה אופציה, השאלה היא מה אתה רוצה לרכוש במקומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איך קבעת את המחיר המבוקש?

איפה אתה מפרסם?

האם סיפקת פירוט על הרכב? תמונות?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא כתבת מה הסיבה למכירה, כמה קילומטרים היא עשתה. טרייד אין זה אופציה, השאלה היא מה אתה רוצה לרכוש במקומה.

סיבת המכירה היא בעיקר להתחדש קצת ולעבור לבנזין ..

איך קבעת את המחיר המבוקש?

איפה אתה מפרסם?

האם סיפקת פירוט על הרכב? תמונות?

פרסמתי ביד 2 פרסמתי בפשפשוק בכל לוח מודעות אפשרי .. בקשר לרכב הוא עבר 87 אלף .. ובחלק מהמקומות פרסמתי מחיר קצת מתחת למחירון לפי לוי יצחק וחלק מהמקומות פשוט לא פרסמתי מחיר וגם אז לא מתקשרים אפילו להתעניין..

הרכב מצב תצוגה חדש עם כל התוספות יש תמונות והכל.

פורסם
פרסמתי מחיר קצת מתחת למחירון לפי לוי יצחקל.

פה קבור הכלב.

ברגע שתבין שהרכב שקנית הוא בעל ביקוש נמוך ולכן עם המחירון של אדון יצחק אתה יכול אולי רק לעטוף דגים אז אולי תצליח למכור.

ד"א, יכול להיות שתחכה ובסוף יבוא הקונה הנכון אבל יש לזכור שמחודש לחודש המחירון רק יורד ולא עולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פה קבור הכלב.

ברגע שתבין שהרכב שקנית הוא בעל ביקוש נמוך ולכן עם המחירון של אדון יצחק אתה יכול אולי רק לעטוף דגים אז אולי תצליח למכור.

ד"א, יכול להיות שתחכה ובסוף יבוא הקונה הנכון אבל יש לזכור שמחודש לחודש המחירון רק יורד ולא עולה.

אז בעצם אתה אומר לי להוריד מחיר אבל איך לקבוע את המחיר הנכון ?

פורסם

לרדת בצורה איטית ומדודה עד שיתחילו להגיע הקונים.

אופציה נוספת היא לבדוק מספר מגרשי טרייד אין (ולזה להוסיף עוד כמה אחוזים כי המגרשים האלה רוצים גם להרוויח בניגוד לקונה פרטי).

פורסם
לרדת בצורה איטית ומדודה עד שיתחילו להגיע הקונים.

אופציה נוספת היא לבדוק מספר מגרשי טרייד אין (ולזה להוסיף עוד כמה אחוזים כי המגרשים האלה רוצים גם להרוויח בניגוד לקונה פרטי).

השאלה היא במגרשים אם אני ירצה לקחת אוטו שהוא בערך אותו תווך מחיר של האוטו שלי אז מה קורה בעצם?

כי לפי מה שהבנתי במגרשים אני צריך לקחת רכב יותר יקר ושפוט להוסיף וגם לזה אין בעיה אבל זה משתלם לי בסופו של דבר?

פורסם

בוא נפעיל הגיון פשוט. בא בנאדם למגרש, רוצה להחליף את רכבו ברכב באותו סדר גודל, כלומר לא להחליף כי הרכב ישן מדיי או קטן מדיי. זה לא מדליק לך נורת אזהרה? אולי הרכב מאכיל אותו מרורים ולכן הוא מחפש להיפטר מהנבלה.

פורסם

אלכס,

אפשר למכור כל אוטו. אין כזה דבר שאי אפשר למכור. אם הרכב שלך הוא לא "מבוקש" בלוחות, אפשר לפרסם אותו ככה שהוא כן יהיה אטרקטיבי.

אתה מוזמן לקרוא את המדריך שכתבתי כאן באתר בנושא 'איך למכור את הרכב'. (לא מצליח להוסיף את הקישור)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בוא נפעיל הגיון פשוט. בא בנאדם למגרש, רוצה להחליף את רכבו ברכב באותו סדר גודל, כלומר לא להחליף כי הרכב ישן מדיי או קטן מדיי. זה לא מדליק לך נורת אזהרה? אולי הרכב מאכיל אותו מרורים ולכן הוא מחפש להיפטר מהנבלה.

חחח צודק אבל אין לי בעיה לבדיקה ומתחייב להכל ברכב הוא יוצא מן הכלל כמובן שאני רוצה רכב יותר חדש אני רוצה להתקדם הקטע הוא שאני הפעם רוצה להתקדם לרכב יותר חסכוני קצת יותר קטן..

אז בוא נגיד רכב מיני שנת 2014 הוא בערך אותו תווך מחיר אתה מבין ? זה הבעיה, בגלל זה העדפתי למכור אותו עצמאית ולבחור לבד רכב אחר אבל מגרש נשמע הכי נגיש

פורסם (נערך)

דיסקו, השוק באמת נמצא בבעיה (קל להגיד שאפשר למכור כל רכב, אבל השאלה למכור בכמה כסף, לא בטוח שפותח השרשור ישמח למכור בחצי או 3/4 מחיר). אני מכיר לא מעט אנשים שמתקשים למכור את הרכבים שלהם.

הבעיה זה רכבים פליטי ליסינג עם תוכנית מימון שלם ככל יכולתך בכמה שבא לך תשלומים ומימון נוח לרכבים חדשים שנמכרים בהנחות משמעותיות, רכבים האלו עם אחריות.

לכן, כמעט בלתי אפשרי למכור רכב בן 3 שנים, אלא אם כן זה רכב סופר מיוחד, כמו רכב ספורטיבי. אנשים לא מצליחים למכור רכבים שהיו מבוקשים פעם בשוק כמו הונדה סיויק, טויוטה קורולה וכד'.

פותח השרשור, אין לך טרייד אין במחיר מחירון אצל היבואן או אצל יבואן אחר כלשהו? לפעמים יש מבצעים של טרייד אין במחיר מחירון גם אצל יבואנים אחרים לכל רכב.

וגם, לא חבל לקנות רכב מיני משומש במקום הרכב שלך? הרכב שלך חזק, נוח וחסכוני יותר. חוץ מהפסד כספי בעיסקה כזאת, אני לא מבין מה אתה מקבל. רכב מיני 2014? להרוויח שנתיים זה שווה? מיילא היית קונה רכב חדש - אני יכול להבין.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אינני מכיר את האסטרה דיזל, מעלותיה וחסרונותיה אבל נראה לי מעט מוזר שאין ביקוש לרכב דיזל פרטי,שמור ועם קילומטרז' נמוך לז'אנר.. דווקא דיזלים שמורים שכאלו הם נדירים יחסית ומתאימים מאד לפלח לא קטן באוכלוסיה שנוסע ונוסע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...