Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקומך הייתי מפרסם מודעה תחת קטגוריות אחרות נפוצות-

לדוגמא, פרסם את הרכב תחת "מסווה" של אוקטביה דיזל בתקציב דומה, תקבל חשיפה גדולה הרבה יותר.

בהצלחה

נהדר, עצות כאלה מובילות בדיוק למקום של חוסר אמון בשוק הרכב בפרט ובין קונה למוכר בישראל בכלל

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה חוסר אמון?

כל מה שהתכוונתי הוא שתחת מודעה של אוקטביה ביד 2 יהיה הרכב שלו עם תיאור ותמונות אמיתיות,

כך שאדם שמחפש רכב דיזל ולא מכיר את הדגם הזה ייחשף אליו.

מה הבעייתיות בזה?

מקסימום אתה מדלג למודעה הבאה

פורסם

העצה שלך משדרת "אלוהים תעזרו לי להיפטר מהאוטו!".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סלח לי, זה רעיון מטופש ביותר.

לו אני מחפש רכב א' ונתקל במודעה של רכב ב', אני מסיק שמדובר בחמור/נוכל וממשיך הלאה, גם אם הקילומטרז' הוא 5K בשנה והמחיר חצי ממחיר מחירון.

בד"כ הקהל חובב הסולר יודע בדיוק מה האפשרויות שלו ולא זקוק ל"הכוונה" שכזו.

המפתח הוא, כפי שנכתב פה ע"י כולם בערך, מחיר + שיווק נכון של האוטו במודעה.

חזיר דיזל

פורסם

גם אני חושב שרכב דיזל עם ק"מ נמוך יחסית צריך להיות מאוד מבוקש !!!

מכרתי השבוע את הליאון שלי , לקח לי חודש אבל בסוף הגיע לקוח שחיפש לאון שמורה ושילם את המחיר שביקשתי ז"א מחירון משוקלל.

העצה שלי לא להתייאש !!!! ובטח שלא להתחיל להוריד במחיר !!! לא לנהל דיון על המחיר בכלל וזה למה כאשר יבוא משהו שבאמת מחפש דיזל במצב מעולה ויראה רצינות ז"א יגיע לראות את הרכב, רק אז דברו על מחיר , הסיכוי הוא שהוא ישלם מה שאתה מבקש כי יבין שמצא מציאה בדיוק כמו שהוא מחפש.

פורסם

לא מנהלים דיון על המחיר בטלפון. פשוט ככה.

אפשר לומר שיש על מה לדבר, אבל ליד האוטו.

כשאני מוכר רכב, ומכרתי כבר כמה, אם הבנדאם בצד השני רציני - הוא מקבל יד מושטת לסגור עסקה. עד היום לא הפלתי שום עסקה בגלל 1000 או 2000 שקלים.

פשוט לא מנהל מו"מ על המחיר בטלפון, כי ליד האוטו המו"מ יפתח שוב, מנקודת המוצא הנמוכה שנסגרה בטלפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חייב לציין שאני מופתע, לדעתי יש רבים שמחפשים רכב בדיוק כמו שלך, רכב משפחתי, איכותי, חסכוני, אלא אם כן יש לו תקלות סדרתיות שאני לא יודע עליהן. אולי בטעות חושבים שהרכב היה קודם מונית ושהורידו לו את הקילומטרז?

פורסם

תסתכל על אופל ביד 2, כולם עם יד נמוכה, בלי קשר למודל או תת דגם.

הרכב מתקשה להימכר, ורבים נשארים איתו מחוסר ברירה.

זה המצב, לחוץ למכור? תפסיד כסף, והרבה במקרה של אופל.

פורסם

דווקא לשים את הרכב במסווה של אוקטביה יכול להיות רעיון לא רע, אלא שכנראה שימחקו לך את המודעה. בכל מקרה צריך סבלנות. ואם אין סבלנות - אז להוריד במחיר. ככה עובד השוק. יש רכבים מבוקשים יותר, וכאלו שפחות. נסה לשקול גם להישאר עוד קצת עם הרכב ולמכור בעוד שנה אם הדבר אינו לחוץ לך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך למצב השוק .

שכן שלי( אדם בן 70 פלוס) מוכר הונדה סיויק 5 דלתות שנת 2011 יד 1 במצב מעולה, נקייה מתאונות,עם 18 אלף ק"מ בלבד שחונה 24 שעות בחניון מקורה.

ראיתי שיש לו מודעה על הרכב כבר כמה ימים.

זה ממש עדות למצב השוק , רכב כזה היה צריך לפי נתונים יבשים להיחטף ללא פרסום ביציאה הראשונה מהחניון תוך דקות.

פורסם

שאול - אני מעריך ששכנך מבקש מחיר לא ריאלי ו/או שהוא מפרסם רק על הרכב שעומד רוב הזמן בחניון המקורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...