Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

לרכב הזה יש שוק מעולה או שפשוט כולם "רוצים" להיפטר מהאוטו?

איביזה שנת 2010-2013 אני רואה כלכך הרבה למכירה בכל הצבעים וגם ספורט 3-5 דלתות , 1.2 , 1600 וכל הסוגים בעצם.

ידוע לכם על תקלה או רכב לא עמיד או משהו בסגנון?

תודה

פורסם

הרכב נמכר בעיקר לצעירים שבד"כ לא מחזיקים ברכב הרבה זמן.

בנוסף היו הנחות מאוד רצינייות לרכב הזה, בתקופות אלה המון קנו אותו.

פורסם

יש הנחות ומבצעים תמידיים על הרכבים האלה (ששוחקות את מחיר המחירון) מבין כל הרכבים בסגמנט הסופר מיני, האיביזה היא בין הזולות אם לא הזולה שבהן..

בשנתונים שציינת היו בעיות חמורות בגיר האוטומטי, הגיר הידני דווקא היה מוצלח (היה לי מודל 2010 כמעט ללא תקלות במשך חמש שנים)

פורסם
תקלות בגיר האוטומטי וגם בשרשרת טיימינג.

אני גם ככה מחפש ידני.

במידה ואפול על אוטומט אז זה בטח יהיה 1600.

⬆️⬆️רק בדגם הטורבו, בדגמים האטמוספריים הידניים אין בעיות מיוחדות

אני לא אקח דגם טורבו.

יותר כסף , מבחינתי סתם יקר.

הרכב נמכר בעיקר לצעירים שבד"כ לא מחזיקים ברכב הרבה זמן.

בנוסף היו הנחות מאוד רצינייות לרכב הזה, בתקופות אלה המון קנו אותו.

אני בן 22 וחושב לקחת את הרכב הזה ושם לב שמכל המגזרים מוכרים מכל השנים. בעיקר 2010-2012 אבל יש כמה של 2013-2015.

יש הנחות ומבצעים תמידיים על הרכבים האלה (ששוחקות את מחיר המחירון) מבין כל הרכבים בסגמנט הסופר מיני, האיביזה היא בין הזולות אם לא הזולה שבהן..

בשנתונים שציינת היו בעיות חמורות בגיר האוטומטי, הגיר הידני דווקא היה מוצלח (היה לי מודל 2010 כמעט ללא תקלות במשך חמש שנים)

מה התקלה הכי יקרה/גדולה שהייתה לך? שוב, אני מחפש ידני לכן לא כלכך מפריע לי כי לא יהיה לי אוטומט. אני מחפש שנתון 2011-2012 כי זה מחיר סביר 41-50 אלף בלבד. יותר מזה כבר יקר.

יש הצעות על הדרך? ועצות לקניית איביזה ספורט? תודה

פורסם

מה התקלה הכי יקרה/גדולה שהייתה לך? שוב, אני מחפש ידני לכן לא כלכך מפריע לי כי לא יהיה לי אוטומט. אני מחפש שנתון 2011-2012 כי זה מחיר סביר 41-50 אלף בלבד. יותר מזה כבר יקר.

האמת שבחמש השנים שהרכב היה אצלי חוץ מבלאי טבעי (מצבר, צמיגים, ברקסים) לא היה לי שום דבר מיוחד ולא ראיתי מוסך חוץ מטיפולים, הבעיה היחידה שהיתה לי היא שהמראות החשמליות הפסיקו לעבוד, אבל זה ממש ממש בקטנה.

ממליץ לך לחפש 1600 ידנית 105 כ"ס דגם SC, רוב הידניות שנמכרו אז היו 1400 עם 85 כ"ס, אבל ה 1600 היא חזקה יותר ומאובזרת מאוד

פורסם

האמת שבחמש השנים שהרכב היה אצלי חוץ מבלאי טבעי (מצבר, צמיגים, ברקסים) לא היה לי שום דבר מיוחד ולא ראיתי מוסך חוץ מטיפולים, הבעיה היחידה שהיתה לי היא שהמראות החשמליות הפסיקו לעבוד, אבל זה ממש ממש בקטנה.

ממליץ לך לחפש 1600 ידנית 105 כ"ס דגם SC, רוב הידניות שנמכרו אז היו 1400 עם 85 כ"ס, אבל ה 1600 היא חזקה יותר ומאובזרת מאוד

מה דעתך על 1400 , 85 כ"ס ידני? לא טוב?

עכשיו אני מדבר עם משהו ... איך האוטו?

פורסם

בגדול לא נסעתי על ה 1400, מעריך שברמת האמינות זה די אותו הדבר כל עוד מדובר בידנית..

מן הסתם שיש קצת פחות כח.. אבל זה לא רכב חלש לעומת הרבה רכבי מיני שיש בשוק..

אם היד והקילומטראג' נמוכים ויש ספר טיפולים מסודר במוסך מורשה, לך תראה את הרכב וכמובן תבקש לנהוג ולהרגיש את הרכב

פורסם

מה דעתך על 1400 , 85 כ"ס ידני? לא טוב?

עכשיו אני מדבר עם משהו ... איך האוטו?

ה 1.4 פשוט חלש יותר... זה הכל.. יש אותו גם בגרסא זהה לפולו יאנג (שאותו אתה גם יכול לשקול אגב) - עם ג'נטים, סאנרוף ו 3 דלתות אבל מנוע קצת עצל.

ה 1.6 חזק יותר מה 1.4 אבל עדיין חלש יותר מה 1.2 טורבו, שהוא המחליף שלו החל מ 2010.

ה 1.4 וה 1.6 בגרסאותיהם הידניות נוטים להיות אמינים יותר.

פורסם (נערך)
בגדול לא נסעתי על ה 1400, מעריך שברמת האמינות זה די אותו הדבר כל עוד מדובר בידנית..

מן הסתם שיש קצת פחות כח.. אבל זה לא רכב חלש לעומת הרבה רכבי מיני שיש בשוק..

אם היד והקילומטראג' נמוכים ויש ספר טיפולים מסודר במוסך מורשה, לך תראה את הרכב וכמובן תבקש לנהוג ולהרגיש את הרכב

הבנתי חברים. אין בעיה. עכשי לגבי ספר טיפולים וכאלה אני פשוט רואה בספר איפה הוא טיפל ברכב במידה ויש לו? אם אין לו ספר טיפולים והוא אומר לי טיפלתי במוסכים פרטיים זה לא טוב? לא ללכת על זה? הרי לטפל במוסך מורשה זה יקר יותר והאם כל טיפול 10 אלף וכאלה אצטרך לעשות במורשה גם? אני רוצה ללכת על ידני זה הכיוון שלי אבל 1600 / 1400 זה לא כלכך משנה לי. מה חוץ שאני אשמח לדעת אם אתם יודעים מה המחירון של סיאט איביזה 2011-2013 3 דלתות ספורט , סאנרוף , גאנטים וכל האזורים האפשריים. והאם יד שנייה זה בסדר לקחת שאני אהיה השלישית. תודה לכולם מכל הלב. ומשהו אחרון ממש שמתי לב שיש דברים מסויימים האיביזה שהם שונים. נגיד SC זו רמת גימור פחות מוקעת מהאפ אר? סטיילנס הזה מה כל זה אומר? ואם אני לוקח זה שונה ממש? הצורה החדשה נכנסה לתוקף בשנת 2013 או יש גם ב-2011 - 2012 צורה חדשה האיביזה? עריכה אחרונה על ידי yaron123456
פורסם

תקפיד לראות מסמכים על טיפולים כל 15 קלף ק"מ\שנה. בתקופת האחריות הייתי מצפה לטיפולים במוסך מורשה יבואן בלבד.

אחרי כן - לא היה אכפת לי אם זה מוסך טוב (אף על פי שלא מורשה יבואן) והקבלות מראות על שימוש בחלפים איכותיים.

כנ"ל בשבילך - תוכל לטפל במוסך לא מורשה יבואן, אבל תקפיד על חלפים איכותיים.

אם לא קריטי לך הרבה כח, מנוע ה - 1400 מספק בהחלט, הרכב לא איטי.

לגבי 3 דלתות ספורט\סאנרוף\ג'אנטים - קח בחשבון שזה רכב "צעירים", ורוב הסיכויים שרכב שיכיל את המאפיינים הנ"ל קיבל יחס יותר אגרסיבי(סטטיסטית)

פורסם

באמת שיש פה אנשים שמבינים בזה הרבה יותר...

אבל בגדול

איכותיים = מקוריים \ מיצרנים שבדרך כלל מייצרים גם את המקוריים

במקרה של הסיאט - אני חושב שזה MANN מניח שחלפים של knecht ו- bosch גם.

לא של יצרנים עלומים סיניים.

איפה מוצאים את זה? אני מניח שכל אחד שומר בצמוד\ בתוך הספר טיפולים את הקבלות מהמוסך. אז שם.

עוד דבר - אתה מחפש רכב יחסית חדש. אני מניח שאם מישהו עשה שני טיפולים במורשה בתקופת האחריות, ועוד טיפול אחד חאפר, זה לא סוף העולם, ולא יספיק להזיק יותר מדי לרכב.

אבל אם כבר שלושה טיפולים שמו פילטר שמן סיני, אני חושב שהייתי מחפש משהו אחר

פורסם
תקפיד לראות מסמכים על טיפולים כל 15 קלף ק"מ\שנה. בתקופת האחריות הייתי מצפה לטיפולים במוסך מורשה יבואן בלבד.

אחרי כן - לא היה אכפת לי אם זה מוסך טוב (אף על פי שלא מורשה יבואן) והקבלות מראות על שימוש בחלפים איכותיים.

כנ"ל בשבילך - תוכל לטפל במוסך לא מורשה יבואן, אבל תקפיד על חלפים איכותיים.

אם לא קריטי לך הרבה כח, מנוע ה - 1400 מספק בהחלט, הרכב לא איטי.

לגבי 3 דלתות ספורט\סאנרוף\ג'אנטים - קח בחשבון שזה רכב "צעירים", ורוב הסיכויים שרכב שיכיל את המאפיינים הנ"ל קיבל יחס יותר אגרסיבי(סטטיסטית)

אוקיי אז בספר טיפולים רשום איפה הוא עשה את הטיפול , באיזה מוסך וכמה עלה לו עם חתימה שלהם של המסוך יבואן?

ותגיד לגבי דגם SC וכל זה .. זו רמת גימור? כמו FR?

• תוכן חדש...