Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי

ik3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לקנות רכב ראשון ומעדיף משהו יחסית חדש, ראיתי את סיאט מיי וזה נראה לא רע, יחסית בתקציב(30-40), חסכוני, ולפי התגובות ביד 2 נראה טוב, אז השאלה האם מישהו פה יש לו כזו ויכול לתת חוות דעת- איך הרכב מתפקד, חלש מדי?, רואה מוסך הרבה?:?::?:

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ידידי,

בתור בעלים של סיאט מיי, עליי לציין שגם אצלי הוא הרכב הראשון, אך לא היחידי שיצא לי לנהוג

מדובר ברכב מדהים לצעירים ומבוגרים כאחד, לטעמי הוא יפה יותר מהאחות מסקודה וחזק ממנה,

מדובר על 75 כוחות סוס על מנוע 1000, נכון להיום זה המנוע החזק ביותר שיש למכוניות המיני. הרכב מרגיש חזק, נוסע היטב, יציב על הכביש, אחיזה מעולה, זריזה בעיר ולא מאכזבת בין עירונית, מבפנים מרגיש מאוד מרווח יחסית לגודל, תא המטען גדול ומפנק, חסכונית בדלק: בין עירוני כ20-19 ק"מ לליטר ובעיר בערך 16-17 ק"מ לליטר וכמובן זה תלוי באופן הנהיגה שלך.

בבעלותי שנתיים וחצי, מאז שהוצאתי את הרכב מהסוכנות לא נתקלתי בבעיות מלבד טיפולים שנתיים וסידור חלון שהיה עולה קצת עקום (טפו טפו טפו)

החסרונות שאני נתקלתי: אין שליטה לנהג על החלון הימני, המיי שלי עם 2 דלתות והן מאוד אבל מאוד גדולות וכבדות, יש שלא יאהבו את רעשי המנוע (למדתי לאהוב את זה) אבל כל זה זניח ביחס למחיר והתמורה.

יתרונות: מערכת סטופ מיי (לגירסאות הידניות, פועלת פשוט נהדר!), מערכת בלימה אוטומטית (לא נסיתי:|), חזקה, מרווחת, חסכונית

בקיצור, ממליץ ובענק!

פורסם

השאלה אם אתה מחפש ידנית או אוטומט,קח בחשבון שיש לה גיר רובוטי שלא כולם אוהבים.

המושבים הקדמים נוחים,אך לי אישית מפריע חוסר בדיפון מלא,זה ניראה זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשעתו שקלתי לרכוש כזו, קצת נרתעתי לאחר שקראתי כי בחו"ל הייתה בעיה עם הגירים הידניים שהוחלפו במסגרת אחריות, שמעתי גם על קושי מסוים בשילוב להילוך ראשון ובהחלט ייתכן כי מדובר בבעיה בדגמים הראשונים שכבר טופלה.אשר לתשבוחות הרבות שהורעפו כאן, צריך קצת לצנן את ההתלהבות, מדובר במיני מודרנית ויעילה אך לא מעבר לכך, ההספק על הנייר הוא בעיקר על הנייר, הרכב אמנם זול אך גם מרגיש כזה, גם רעש המנוע איננו מלבב, 2 פתחי מיזוג בלבד ומתגי ח"ח ממוקמים מוזר.מעבר לכך במחירה, אופציה מצוינת, אני בחרתי בסוף בפיאט פנדה מהדגם החדש.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...