Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין במכונית משפחתית (5 מקומות) מחליפה למאזדה 3 מודל 2008.

הנוסעים: מבוגר אחד (ממוצע קומה) וילד אחד עד ארבעה ילדים.

נסיעה: מדי יום נסיעה עירונית בפקקים כ-20 ק"מ.

פעם בחודש - חודשיים נסיעה בין עירונית של כ-250 ק"מ (את הנסיעות המשפחתיות בד"כ אנחנו עושים ברכב 7 מקומות). סה"כ כ-8000 ק"מ בשנה.

דרישות:

1) בטיחות, בטיחות, בטיחות.

2) אמינות.

3) תחזוקה לא יקרה.

4) גיר לא ידני (אוטומטי, רובוטי, וכו' הכל הולך בתנאי שלא עושה בעיות שדורשות טיפול. אין לי בעיה עם גירים שאני צריך להתרגל אליהם - אני אסתדר).

5) מעדיף רכב עם יכולת להאיץ בסל"ד נמוך יחסית, לכן עדיף מנוע טורבו.

6) 80 - 90 אלף ש"ח לרכב יד שניה משנתון 2013-2015.

צריכת דלק לא ממש מעניינת אותי.

לא רכב צרפתי - יש לי ניסיון רע עם צרפתיות (פיז'ו ושני רנו).

המאזדה 3 שיש לי עכשיו בסה"כ מצוינת חוץ מההאצה בסל"ד נמוך.

חשבתי על אוקטביה, הונדה סיויק, או על מאזדה 3 2.0 ליטר

איזה אפשרויות נוספות יש?

תודה מראש,

עופר

פורסם

מהקטן לגדול, עם קצת נתונים:

1. אלפא ג'ולייטה - ניתן למצוא את גרסת ה170כ"ס TCT במחירים נהדרים יחסית למתחרות מגרמניה, תרוויח סטייל ביצועים וניהוג על מרבית התחרות (מלבד אולי לאון דור קודם) ותשלם בשימושיות. אין בעיות אמינות מיוחדות.

2. סיאט לאון - ללאון שלל גרסאות חזקות יותר/פחות, אם תלך על הדור הקודם תוכל למצוא 1.8 עם DSG6 שתגיע עם ביצועים וגיר אמין יחסית אך תשלם במראה פנים שחלק יגדירו ספרטני וכאמור דור קודם, הדור החדש למיטב ידיעתי מגיע עם מנועי 1.2/1.4 וגיר DSG7 עליו דובר המון בפורום - כשהוא עובד הוא עובד נהדר, אך לעיתים יש תקלות ואז אתה בצרה צרורה. קרא על זה.

3. VW גולף - אין הרבה מה לומר, המון שימושיות יחסית להאצ', איכות חומרים טובה, שמירה על ערך. גרסת ה150 כ"ס כנראה תספק אותך מבחינת ביצועים.

4. VW ג'טה - כמו גולף אבל עם טוסיק, פחות ניהוג אך תא מטען שימושי יותר

5. סקודה אוקטביה - בגאז' של רכב לוויות והרבה מרווח פנים, על חשבון איכות חומרים אבזור וסמל לעומת VW

6. סקודה סופרב - לא בטוח האם נכנסת בתקציב, נדמה לי ששנתון 13 אמור להכנס. רכב מנהלים די טוב

שים לב שרוב הVAGיות (סקודה, VW, סיאט) חולקות את יחידת ההינע 1.4TSI, אחלה מנוע כשהוא עובד, לעיתים יש תקלות, תקרא על זה ותחליט לבד. בנוסף רובן עם DSG7 וגם את זה כבר הזכרתי.

אם אני בנעליים שלך:

נניח וחובה רכב גדול, הייתי מנסה למצוא סופרב שמורה. אם יש גרסאות עם DSG6 הייתי מתמקד בהן. אם אתה נוסע הרבה אולי שווה לנסות לדוג מנוע דיזל, למרות שהם לא נפוצים במיוחד במחוזותינו.

אם האצ' כן יכול לספק את הצרכים, הג'ולייטה/לאון/גולף כולן מעניינות ולכל אחת יתרונות/חולשות לעומת חברותיה לסגמנט.

כמובן שיש עוד רכבים אבל ניסיתי להתמקד באלו שנראים לי כמו מועמדים מוצלחים עבור מה שעלה מפירוט ההודעה הראשונה שלך.

בהצלחה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, בלאון דור קודם רק מנוע 2 ליטר טורבו משודך לתיבת הDSG6.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואלה?

טעות שלי כנראה.

יותר מדי גרסאות יש לרכבים האלו..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני הייתי משנה כיוון, פריוס תהיה חסכונית שקטה ומאיצה באופן סביר לחלוטין,

האמינות של הגירים בוואגיות זה נתון חשוב בשיקול,

מאזדה 6 2.0 ליטר גם תהיה סבירה לחלוטין.

פורסם

אני הייתי משנה כיוון, פריוס תהיה חסכונית שקטה ומאיצה באופן סביר לחלוטין,

האמינות של הגירים בוואגיות זה נתון חשוב בשיקול,

מאזדה 6 2.0 ליטר גם תהיה סבירה לחלוטין.

פורסם

אם הדרישה לטורבו , אז כמעט כל היפאניות והקוריאניות יורדות .

אתה די נשאר עם משפחת VAG לטובה ולרעה ...

ממליץ לך לבחון את הלאון 1.2 מהדגם החדש!:

) בטיחות - כמעט כל משפחתית מהשנים האחרונות תספק את הסחורה .

2) אמינות - לאחר יותר מ6 שנים ה TSI כבר בוגר, מרבית הבאגים תוקנו.

3) תחזוקה - סבירה לחלוטין !

4) גיר לא ידני - גיר DSG7 , עדין פה ושם שומעים על אנשים עם בעיות , אבל סך הכל אני חושב שהוא הגיע לרמת בשלות טובה , זה לא גיר אוטומטי רגיל יפאני , אבל הוא גם הרבה יותר חסכוני ומהיר , אני לא בטוח שתצתרך התרגלות מיוחדת , לדעתי אפילו תהנה .

5) מעדיף רכב עם יכולת להאיץ בסל"ד נמוך יחסית, לכן עדיף מנוע טורבו - על כך אין עוררין הTSI + DSG יתנו לך בדיוק מה שאתה רוצה ואולי הכי טוב שיש .

6) 90 אלף ש"ח לשנתון - 2014 2015.

בהצלחה

פורסם

גם אופל אסטרה ושברולט קרוז טורבו עומדות בדרישות שלך

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...