Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכבת זה אכן משתלם יותר עם כל החופשי חודשי שיש היום, אך בכל זאת אני רוצה לדעת האם בהשקעה לא גדולה יותר אפשר לרכוש רכב קטן שיעשה את העבודה ויחסוך את כל אי הנוחות שבהגעה לרכבת וחזרה ממנה. אני אישית תמיד מעדיף להיכנס לרכב ולנסוע מאשר כל מה שמתלווה עם נסיעה ברכבת. הנסיעה עצמה בסדר אבל המסביב מעיק עלי כשמדובר ב 4 פעמים בשבוע.

חשבתי על משהו כמו סיטיגו ידנית 2013 (באזור 40K), שהבנתי שצורכת 1:20. כלומר 800 ש"ח דלק לנסועה של 2.5K חודשי. ביטוח צד ג' 2000 ש"ח. דלק 800 ש"ח. אגב, אסע רק 8 חודשים בשנה ולא 12. כלומר, נסועה שנתית של 20K.

יש הצעות חכמות יותר?

אגב, בתחבורה ציבורית אשלם כ 600 ש"ח בחודש (כלומר, כ 5K שנתי).

עריכה אחרונה על ידי xena
פורסם

אם אתה מודע לכך ששטח המחייה של רכבי מיני קטנטנים איננו דווקא בבינעירוני והן ספרטניות למדי, הרי הסיטיגו/מיי בהחלט מהווה אופציה חסכונית ומודרנית. לגבי האמינות טרם ברור כי הן לא מצויות איתנו מספיק זמן אך לפחות עד כה נראה שאין בעיה במישור זה.מתחרה ישירה וטובה של הסיטיגו היא הפז'ו 107/סיטרואן סי 1, נסיעה מעט קופצנית יותר אך חסכונית ואמינה עד מאד.מעליהן הייתי מציב את הפנדה החדשה, היא מעט פחות חסכונית (כבדה יותר),בתנאים שתיארת כ-1:17-18 אבל היא "יותר אוטו", 4 צילינדרים, 4 פתחי מיזוג ונסיעה נעימה יותר, בבוודאי בבין עירוני.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...