Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי וואן וקופר זה אותו דבר?

לקופר מנוע שונה, מבנה וגודל שונים, ואלפיים דגמים שונים בערך.

איביזה קופרה ממש ממש לא בתקציב, ומה אמין בה בדיוק? אותו גיר DSG בעייתי ומנוע שמבקש מוסך אחרי קצת משקל על דוושת הגז.

לגבי הסוויפט, מבאסת. רכב של זקנים/בחורות, בייחוד משנת 2010 שהחלישו אותה ואת המנוע שלה.

אם רק היה בארץ סוויפט ספורט..

1250 של סוזוקי הוא בסדר גמור אם כי אטמוספרי מיושן ומחובר לגיר פלנטרי 4 הילוכים.שתי טכנולוגיות ישנות בשיא הבשלות וללא תקלות. הרי ברור לך שאמא תוכל לך ת'ראש עם האוטו יבלה במוסכים. עם המיטו גם יורידו לכם מכנסיים. שמע לי. לכו על הונדה סיוויק. אופציה נוספת - מאזדה 3 האטצ' עם מנוע 2 ליטר. חזקה ומאובזרת מהתחת.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הייתי ממליץ לך 2 רכבים:

1. איביזה קופרה ידנית - מחיר 137 אלף

2. פורד פוקוס ecoboost מחיר 115 אלף פלוס אלפיים ש"ח עדכון תוכנה להוספת 40 כ"ס+- (הגיר שם חדש אז עדיין תעלומה)

בתקציב וידני ככה שאין בעיות גיר :)

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אני לא מבין למה אף אחד לא המליץ על מאזדה 2 החדשה בגרסת ספורט.

הרכב נראה פצצה, אמינות לא מוטלת בספק, קטן וזריז. נכון, אין טורבו וזה אומר שלא ניתן לתת בראש בסל"ד נמוך אבל עדיין בסל"ד 4000-5000 הרכב מעיץ חזק מאוד עד 60-80 קמ"ש, אחרי זה מורגש החוסר בהילוכים הנוספים.

אני גם בטוח שההורים יאהבו את הרכב - 110 ש"ח בלבד.

פורסם

צר לי סנשיין, אתה מונע מסטיגמות של מוסכניקים מסרטי בורקס.

רוצה רכב "ספורט" ?

תקנה סוויפט ותדביק מדבקות No Fear.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

אני מניח שכשאתה אומר "ספורטיבית" אתה מתכוון יותר למראה ופחות לביצועים.

אז לך על המזדה 3 2.0 ליטר 5 דלתות / הונדה סיויק 5 דלתות / פוקוס החדשה.

השתיים הראשונות נראות כמו פשרה טובה, בעלות מראה "ספורטיבי" ועם אמינות יפנית. השלישית נראית טוב, עם מנוע חזק (150 כ"ס) וללא הגיר הבעייתי.

אופציה נוספת זה הקיה פרו-סיד.

רק בבקשה ממך - אל תקנה ולוסטר. :wink:

עריכה אחרונה על ידי החתול שמיל
פורסם

חחח שלום שוב לכולם, שמח לראות שהפוסט עדיין חי ובועט.

יכול להיות שלא הבנתם את הכוונה שלי. מראה ״ספורטיבי״ ממש ממש לא אכפת לי. לכן העדפתי ללכת על פולו GTI מאשר שירוקו לצורך העניין.

אז המראה לא אכפת לי. מה כן? 3 פרמטרים:

אמינות.

קטנה.

ביצועים. (ספורט)

לכן האופציות שלי הן כל הגרמניות עם הטורבו למיניהן: איביזה, אאודי א1 , מיני וואן/ קופר.

למעט הן שקלנו גם את המיטו תלתן ירוק, ואבא שלי נורא התלהב גם מהיונדאי ולוסטר. (למרות שלאחר שנהגתי עליה כמה פעמים, אי אפשר לקטלג אותה ספורטיבית חוץ מהלוק. אולי רק כשמעבירים אותה למצב טפטרוניק.)

תגובותיכם יתקבלו באהבה

פורסם

המיטו תלתן נמכרת כרגע באוטומט בלבד.

אם קטנה אז אתה נשאר עם איביזה מול A1 מול המיטו תלתן שהיא כן ספורטיבית.

אתה ממשיך להזכיר את נושא הביצועים אבל מציין דגמים שהם לא ממש ספורטיבים(A1, איביזה).

אם לוקחים את האופציות האחרונות שציינת, האלפא מן הסתם תהיה הכי מהירה(גרסה ספורטיבית) ואחריה האאודי.

כמובן יש לבדוק איך הרכבים מתנהגים.

אם אתה רוצה משהו עוד יותר קטן יש את האבארת' 500.

פורסם
אני לא מבין למה אף אחד לא המליץ על מאזדה 2 החדשה בגרסת ספורט.

הרכב נראה פצצה, אמינות לא מוטלת בספק, קטן וזריז. נכון, אין טורבו וזה אומר שלא ניתן לתת בראש בסל"ד נמוך אבל עדיין בסל"ד 4000-5000 הרכב מעיץ חזק מאוד עד 60-80 קמ"ש, אחרי זה מורגש החוסר בהילוכים הנוספים.

אני גם בטוח שההורים יאהבו את הרכב - 110 ש"ח בלבד.

מחזק - קטן, אמין וחזק (יחסית - מנוע 1.5.אמנם לא טורבו, אבל יותר חזק מסוזוקי)

לא מצאתי משהו אחר בגזרת היפניות ובגודל הזה

רק תקחו אותו לנסיעת-מבחן - היו דיווחים שהאוטו קופצני על הכביש. חשוב שתבדקו את זה, כי זה משהו אישי לכל אחד: סע בעיר על כביש משובש/פסי האטה וכאלה.

...אוטו אחר בליגה אחרת שעונה על הדרישות זה Mazda MX5 :-)

אבל המחיר הוא גם ליגה אחרת

בהצלחה

פורסם

אם אתה רוצה משהו עוד יותר קטן יש את האבארת' 500.

הבעיה שחדשה מהמפעל עולה עוד 20-30 מעל התקציב שהוא נתן

Opel Adam S 2017

פורסם

דניאל,

לגבי ה208 GTI, מנחש שהיא ידנית... לא אופציה עבורנו.

יואב, נהגתי על הA1 ויש לה המון המון כוח. מספיק ספורטיבית בשבילנו... הבעיה היא האמינות. אומנם אאודי, אבל בכל זאת DSG.

האיביזה גם חמודה, נהגתי עליה כמה פעמים. התמורה אדירה בשביל המחיר, אבל נופלת באמינות.

על האברת' גם נהגתי. המון כוח, אבל ספורטיבית טו מאץ' וקטנה טו מאץ'. לא אהבנו את העניין שיש 'השהייה' בין ההילוכים.

לגבי המאזדה 2 ... כן, אופציונלי להביא אחת חדשה. האמינות מעולה. הגודל גבולי... וספורטיביות? גם אם תהיה קצת יותר מהסוויפט, אם כבר שמים סכום כזה אז מעדיף משהו יותר ספורטיבי וחסכוני. (בכל זאת 1.5 נורמטיבי. )

המיטו תלתן גם אופציה. אומנם יקרה, אבל אם הייתה באמת אמינה היא הייתה חזק על הפרק.

למה אין משהו מושלם... :evil:

פורסם

יש.

208 כמו שכבר אמרו לך. מנוע נטול תקלות כבר כמה שנים וגיר אוטומטי פלנטרי מתוצרת יפן, כמו גם אחריות נורמלית.

• תוכן חדש...