Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא נכון. המיטו תלתן היא אופציה שמצאתי לנכון כי גם העיצוב שלה מבפנים יפהפה, הוא רכב צעיר ויש כרגע מבצע עליה באלפא.

208 זה פיג׳ו, הניסיון עם צרפתיות הוא על הפנים ולכן עדיין ישנה ההתלבטות, כי עובדתית האמינות שלהן משמעותית פחות טובה מהיפניות או הקוריאניות למיניהן.

ולגבי הגרמניות, לא יהיו בעיות גיר או מנוע בפולו GTI לצורך העניין בעוד 5 שנים מהיום? (בהתחשב בעובדה שנרכוש משהו שנת 2013-2014, משמע הרכב יהיה בן 8-9)

כרגע אנחנו עם סוויפט 2008 ללא תקלות גיר או מנוע בכלל. ברקסים הוחלפו עקב בלאי, כנ״ל מצבר וזהו.

זו אמינות רבותיי.

לשכנה שלי יש סוויפט 2008 והלך ההגה כוח ,זול זה לא היה .רכב יד ראשונה .
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, נמכרה הסוויפט.

לסיכום שלושת העמודים הקודמים, מה מומלץ בעיניכם ? חוץ מהפיג׳ו.

אני מזכיר.. אמינות, עוצמה, קטנה.

רכבים אופציונליים (לא מחייב שיהיה אחד מהם):

אאודי A1

פולו GTI

אלפא מיטו תלתן ירוק

יונדאי ולוסטר (יש מצב אפילו שגרסאת הטורבו 186 כ״ס, חבר מוכר)

מיני. קופר או וואן.

פורסם

חוץ מהיונדאי כולן טובות. אני אישית גם הייתי מוריד את המיטו מהרשימה כי היא מכוערת טיל ונראית מבפנים כמו פונטו אבל זאת רק דעתי.

פורסם

יופי זה בעיני המתבונן, לדעתי המיטו נראית מעולה במיוחד מאחורה, הפרונט קצת פחות.

אבל עדיין זה רכב חזק כיפי ונוח לדעתי

Opel Adam S 2017

פורסם

כבעלים של מאזדה 3 ספיריט בת 9 , ממליץ גם כן לשקול את הדגם החדש. אולי לא נחשב כמותג אקסקלוסיבי אבל לטעמי אחד הרכבים הקומפקטיים היפים בשוק, מהנה לנהיגה, מנוע חזק , חסכונית , הכי אמינה שאפשר (אצלי - 9 שנים ללא תקלה אחת, פעם בשנה טיפול שנתי וזהו) וכשתרצה למכור יעמדו בתור .

פורסם

אהלן כולם,

הפולו GTI והמיני One/Cooper חזק על הפרק. כנל אאודי A1.

מה אתם אומרים?

חוות דעת של כולכם חשובות פה יותר מכל!

נתייחס לעניין האמינות בעיקר.

פורסם

פותש רשם שידני לא אופציה בשבילו, אז הייתי יורד מה-A1 בגלל אמינות לא להיט (לסבי הייתה ג׳טה עם אותה יחידת הנעה ואכל ממנה קש).

לגבי המיני אני יודע שהמניעים שם פותחו עם PSA ושם הם עושים בעיות, תבין לבד (למרות שלא שמעתי על בעיות במנועים של המיני). הוואן אנמית מדי ובמקומה עדיף לך כבר סדרה 1 משומשת קלות.

פורסם

תודה לכם.

כנראה נלך על פולו GTI אוטומטית שנת 2014.

מחר הולכים לראות, לבחון, ולאחר מכן לבדיקה.

הבנתי שהבעיות איתן חלפו משנת 2013 ואילך. דעתכם? עצותיכם ?

פורסם (נערך)

המנועים החדשים של מיני (1.2 ו 1.5) הם תוצרת במוו ונמכרים בארץ ביחד עם הגעת הדגם החדש, ונכון לעכשיו אין איתם בעיה סדרתית כמו בסדרת מנועי הפרינס ששרתה את הדגם הקודם.

המנועים הבעייתים היו בדור הקודם ובאו בנפחי 1.6 ו1.4.

לגבי הפולו לדעתי הבעיות לא חלפו (מכיר אישית איביזה 14' עם גיר זהה שאושפזה במוסך ב40 אלף ק"מ ויש גם מקרים מ15' , אבל לא כמו בהתחלה ) וה1.4 שהיא אז הוחלף כיום ל1.8.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תתחדשו. דווח בהמשך על האמינות.

אגב, אני עם סיאט לאון 2015 שכורה בת 45000 קמ. והרבה פעמים בהתנעה ראשונה ההילוך לא נכנס בכלל ואני צריך להתניע את הרכב מחדש. כך שבאמת מצב האמינות מוטל בספק אבל זה רכב שכור....

טפל כמו שצריך תהנה!

פורסם

זו הבעייה של רכבי VAG.

הם מציעים בהרבה מאוד מקרים (ובפרט עד לאחרונה, שהם היו בערך היחידים שהציעו מנועי טורבו ברכבים עממיים) הצעות מפתות מאוד מרוב הבחינות - אם זה עיצוב אבזור ומנוע (סיאט), שימושיות ומרווח (סקודה), תדמית אירופית סולידית ומהוגנת (פולקסווגן), או תדמית יוקרתית ומעודנת (אאודי).

באופן כללי, הם מציעים הרבה תמורה לכסף.

מלבד זאת, אם מורידים את פיג׳ו סיטרואן (שבארץ הרבה אנשים לא מעוניינים בהם משום מה) ואת אופל (אותו דבר), הם היחידים שמציעים מכוניות אירופיות עממיות - ויש עדיין לא מעט אנשים שמעדיפים תוצרת אירופה על פני יפן/קוריאה.

לכן, למרות כל החסרונות הגדולים - המון אנשים מוצאים את עצמם בסופו של דבר באולמות התצוגה של צ'מפיון.

אולי עכשיו לובינסקי ישנו את זה קצת.

• תוכן חדש...