Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט סגור על האוטו הזה. הוא יפיוף יש לו מנוע חזק הוא עם גג נפתח וכו וכו, אבל..

איפה אפשר לתקן איפה יש לו חלקים??

כי לפי מה שהבנתי יש בעיה גדולה מאוד עם האוטו הזה. איזה אמריקאי אמר לי שהוא קנה את המיאטה רק בגלל שלפונטיאק אין באמריקה חלקים אפילו אז בטח שבארץ כמעט ואין.

ביטוח, טסט, לא מעניין אותי כרגע. אבל מה אני עושה במידה וקניתי אוטו כזה. מה עם טיפול 10K איפה אני משיג חלק שנדפק חלילה??

תודה רבה רבה לעוזרים!!

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

נסעת ברכב?

אני השכרתי כזה בארה"ב אחרי שמאוד התרשמתי חיצונית והתאכזבתי ההרגשה הייתה קצת כמו לנסוע ברכב קרטינג, חוץ מזה שאין לו שום שטח אחסון, אבל הוא אכן יפיוף..

פורסם

מציע שתתייעץ עם בוחן רכב מהצוות של אחד ממוסכי GM המורשים (שברולט, ביואיק, וכו').

למשל - מוסך "שגיא" בפתח תקווה.

לא בטלפון, גש למקום.

פורסם

הרכב נדיר מאוד בישראל, לכן כמובן שאין לו חלקים זמינים בשלוף בארץ, פשוט תצטרך לקנות מראש דברים שידוע שמתקלקלים ב-X ק"מ קצת לפני ולהקפיד יותר על תחזוקה נכונה כדי לא למצוא את עצמך מחכה פתאום חודש עם הרכב מושבת בגלל חלק שהתקלקל וצריך שיגיע מחו"ל.

אני מציע לך להתייעץ בפורום רודסטרים, להם יהיה יותר מידע על הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
נסעת ברכב?

אני השכרתי כזה בארה"ב אחרי שמאוד התרשמתי חיצונית והתאכזבתי ההרגשה הייתה קצת כמו לנסוע ברכב קרטינג, חוץ מזה שאין לו שום שטח אחסון, אבל הוא אכן יפיוף..

למה קרטינג? יש לו מנוע 260 כ"ס זה נשמע ממש ממש חזק לאוטו כל כך קטנטן יחסית

הפועל חולון אהבת חיי

• תוכן חדש...