Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי רכב שלטענת בעל הרכב היה ללא תאונות, אבל כאשר הלך למכון בדיקה גילה מכות בשילדה.

להלן התוצאות:

שילדת מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה קצוות שילדה, מעיכות =

תקוני מרכב משמעות שולית : פח חזית מוחלף, תקוני מרכב וצבע, מעיכות שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים =

+ תקוני מרכב משמעות נמוכה : סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה מאחור, פח אחורי מעוך \ פגום נזק בתא מטען. =

מעיכות, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים, כנף קדמית שמאלית הוחלפה.

מעבר לכך יש תקלה במנוע : בלוק מנוע הוחלף תומכים = מערכת תיזמון, רעש שסתומים.

מערכת קרור מנוע לתקן מצנן/ רדיאטור

תיבת הילוכים אוטומטית : נזילת שמן הידראולי מרדיאטור + צינורות, שמן כהה, בלאי דיסקיות

האם להתקרב לרכב? אם כן כמה ערך פחות מהמחירון ? מדובר על מאזדה 2 2010.

פורסם

תמצא אחת שמורה ללא תאונות. לא חסרים רכבים מהסוג הזה. מוזר שבבדיקה כתוב משמעות נמוכה ולא גבוהה על החלפת פח חזית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שומע הרבה על כך שלא חסר רכבים - בוא נראה מישהו שמוצא על הנייר עסקה טובה או אפילו פוטנציאל לעסקה טובה בלוחות הרכבים.

יונדי i20

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט

ואפילו רכבים אחרים בערך בגודל הזה אם הם ידועים כאמינים ותיקונים במחירים סבירים.

פורסם

צריך סבלנות אין מה לעשות,בטח ברכב בן 4 שניתן למצוא רכבים ללא כאלה תאונות,המוכר אצלך פשוט היה שקרן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השוק מוצף ברכבים, זו לא סיסמא.

צריך סבלנות ולעמים להתפשר ולקנות מליסינג. תאמין לי שיש רכבים הרבה יותר נדירים מהרכבים שאץה מחפש. (פורד פוקוס ידנית למשל).

פורסם
לא חסר היצע בשוק, גם אם לא תמצא רכב 100% מושלם, אבל לפחות אחד ללא פגיעות שלדה ומוכר פחות שקרן.

האמת היא שאני לא חושב שהמוכר שקרן, זה רכב יד שניה ובאמת יכול להיות שלא הוא עשה את הנזק..

לגבי פגיעות שלדה במשמעות שולית? אם בעקבות זה ערך הרכב הוא 15% 20% פחות האם זה לא משתלם? הרי כנראה שאין פה סכנה בטיחותית או השפעה על הנהיגה, אלא רק קושי עתידי למכור את הרכב, או שאני טועה לחלוטין?

פורסם

זה לא משנה איזה יד המוכר,הוא אמר שלא היו תאונות.

הוא היה צריך להגיד לא יודע,אם באמת לא ידע.

דבר שני צריך לראות דוח שמאי לגבי ירידות ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ירידת הערך שהשמאי רושם בדו"ח שלו במקרה של פגיעה בקצה שלדה רחוקה בעשרות אחוזים מהירידת ערך שנגרמת בפועל כשרוצים למכור. אם למשל השמאי קבע ירידת ערך של 6% עקב מכה בקצה שלדה, סביר מאוד להניח שהרכב יימכר בלפחות 25%-30% במקרה הטוב מתחת למחירון.

פורסם
אני שומע הרבה על כך שלא חסר רכבים - בוא נראה מישהו שמוצא על הנייר עסקה טובה או אפילו פוטנציאל לעסקה טובה בלוחות הרכבים.

יונדי i20

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט

ואפילו רכבים אחרים בערך בגודל הזה אם הם ידועים כאמינים ותיקונים במחירים סבירים.

היי גלעד

אני אדם פרטי , מוכר יונדאי I20 דגם פרימיום , שנת 2011 , יד ראשונה , ללא תאונות , מטופלת רק במוסך מורשה( יש חשבוניות) , היום עשיתי טסט כך שהטסט הוא עד 31/03/2017

אם נראה לך או מכיר מישהו ...

פורסם

לגבי פגיעות שלדה במשמעות שולית? אם בעקבות זה ערך הרכב הוא 15% 20% פחות האם זה לא משתלם? הרי כנראה שאין פה סכנה בטיחותית או השפעה על הנהיגה, אלא רק קושי עתידי למכור את הרכב, או שאני טועה לחלוטין?

אתנה טועה - בגלל שהשוק מוצף בכלי רכב, זה לא שיהיה לך קושי במכירה. אתה פשוט לא תצליח למכור יתכן שגם לא בחצי ממחיר הרכב, בגלל שלעיתים גם מכוניות ללא פגיעה נמכרות בהנחה של עשרות אחוזים מהמחירון בשל עודף היצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היי גלעד

אני אדם פרטי , מוכר יונדאי I20 דגם פרימיום , שנת 2011 , יד ראשונה , ללא תאונות , מטופלת רק במוסך מורשה( יש חשבוניות) , היום עשיתי טסט כך שהטסט הוא עד 31/03/2017

אם נראה לך או מכיר מישהו ...

היי,

אני חושב שאתה תהיה מעט מעל לתקציב שלי.. מחיר המחירון של רכב כזה הוא להערכתי באזור ה57 ולהערכתי עסקה טובה לרכב כזה היא באזור ה50, אם הכל כמו שצריך והקילומטרז סביר. יש פה לוח מודעות באתר, אתה מוזמן לפרסם פה.

• תוכן חדש...