Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר טוב?

צריכה שהרכב יהיה אמין.

אוטומט.

לא שותה דלק.

שיצלח ויסחב כמו שצריך קו נסיעות באר שבע-גדרה אז פה נכנסת גם נוחות נסיעה.

פורסם

מבחינת סחיבה שתיהם יהיו בסדר גמור,שתיהם אמינות כך שזה יותר מה שהיה לך נוח.

שימי לב שלמזדה 2 יש רמת גימור אקטיב שיש לה רק 2 כריות אוויר והיא פחות מומלצת ויש את גירסת דינמיק בעלת 6 כריות אוויר וכמובן איבזור טוב יותר וזאת גם המומלצת.

כמו כן למזדה 2 יתרון בדמות תא מטען גדול יותר.

שני הרכבים לא נחשבים לחיסכונים בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רעות,

שתי המכוניות טובות, שתיהן מציגות אמינות גבוהה ולשתיהן לא תהיה בעיה לנסוע את המרחקים שרשמת ואף הרבה מעבר.

ההבדלים ביניהן יהיו ברמת התחושה האישית שלך.

תעשי נסיעת מבחן על כל אחת מהמכוניות ותראי למה את מתחברת יותר.

בהצלחה,

מיטל מאלדן

פורסם

היתה לי מאזדה 2 במשך כשנתיים שנת 2010.

הרכב מאד זריז ומהנה לנהיגה אבל זהו!

מבחינת אמינות הלך לי מדחס, היה לי פעם שיצא לי ריח חריף מהמזכגן ונדרש ניקוי ונורת הצק אנגין נדלקה כי הצטבר לכלוך ביוניט אוויר.

כמו שאמרו לכי על גירסת הדינמיק שם יש קצת יותר איבזור, אבל בכל מקרה הרכב מרגיש מאד פשוט מבחינת איכות החומרים

לגבי הסווייפט אני פחות מכיר

בהצלחה

פורסם

מבחינת מחיר הם לא בדיוק אותו טווח..אם אנחנו מדברים על glx 1.5 בסוויפט מול המאזדה 2 dynamic.

אז זה 2008 של הסוויפט מול 2009 של הדינאמיק להערכתי.

פורסם

אני באופן אישי מחבב יותר את הסוויפט - זאת מכונית מאד כיפית (למרות שאני לא בטוח בנוגע לשנתון 2008). ממליץ לך לקחת את שתיהן לנסיעת מבחן.

פורסם

את אותה צריכת דלק תקבלי גם מצרפתיה (רנו מגאן 2008-9, פיג'ו 307 וסיטרואן C4) יותר גדולה, יותר נוחה ויותר בטיחותית... בהרבה יותר רמות, ממש.

לגבי האמינות - אם תקני נכון (רכב מיד פרטית, שמור מאוד שטופל כל ימיו ברשת היבואן ונראה טוב מאוד), תוכלי להינות הרבה שנים מרכב מצויין.

ותחזרי לספר לחבר'ה כאן מה עשית בסוף ואיך יצא?

בהצלחה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
את אותה צריכת דלק תקבלי גם מצרפתיה (רנו מגאן 2008-9, פיג'ו 307 וסיטרואן C4) יותר גדולה, יותר נוחה ויותר בטיחותית... בהרבה יותר רמות, ממש.

לגבי האמינות - אם תקני נכון (רכב מיד פרטית, שמור מאוד שטופל כל ימיו ברשת היבואן ונראה טוב מאוד), תוכלי להינות הרבה שנים מרכב מצויין.

ותחזרי לספר לחבר'ה כאן מה עשית בסוף ואיך יצא?

בהצלחה!

שוב, פות"ש מתייעץ על שתי סופר-מיני יפניות ומנסים לשדך לו/לה משפחתיות צרפתיות. למה? למה לתת עצות אחיתופל שלא רלוונטיות? ואגב, נכון שהללו יצרכו דלק באותה מידה ואולי אף מעט פחות, אבל מרבית הסיכויים שהאחזקה תהייה יקרה יותר, השקט הנפשי למשתמש יהיה מעורער יותר ועדיין לא דיברנו על שמירת ערך/סחירות בעייתית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...