Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט בין שני הרכבים האלו. שניהם עם כ 100K ק"מ.

אני נוסע כ 1200 ק"מ בחודש בתוך העיר. (90% מהנסיעות שלי הן ערוניות).

1. איזה רכב אמין יותר מבחינת גיר ומנוע?

2. מה הפער בשווי הטיפולים והחלפים(באחוזים)?

3. איך המאליבו עם מערכת גז?

4. מי יותר חסכונית בדלק?

תודה.

פורסם

המליבו 3.5 זה לאו טק במיטבו. אמין וזול יחסית לתחזוקה. לשמחת הקונים גם מדובר ברכבים שהמחירים שלהם מתרסקים. נהגתי קצת בשל חבר עם גז. נחמד מאוד אבל מאוד מאוד אמריקאי. לטוב ולרע.

סלון ולוו טורבו בת 9 זה פתח ללא מעט הוצאות.

בין השתיים חד משמעית המאליבו בכל הקשור לתחזוקה ואמינות. אולי הוולוו תהיה חסכונית יותר בדלק.... אני גם לא בטוח בכך.

כזה ק"מ בעיר הייתי שוקל הסבה לגז

פורסם

המנועים האלה גדולים. עד טמפרטורה מסויימת (נדמה לי 70°) בכל מקרה ההנעה נעשית בבנזין ולא בגז. אם הנסיעות בעיר קצרות, אין טעם למערכת הגז.

למה הצורך ברכב כל כך גדול, שאינו אידיאלי בעיר?

פורסם
המנועים האלה גדולים. עד טמפרטורה מסויימת (נדמה לי 70°) בכל מקרה ההנעה נעשית בבנזין ולא בגז. אם הנסיעות בעיר קצרות, אין טעם למערכת הגז.

למה הצורך ברכב כל כך גדול, שאינו אידיאלי בעיר?

פשוט אני אוהב רכבים גדולים וארוכים עם נפח גדול.. אז מבין שני אלו אני מבין שהמאליבו עדיפה?

פורסם

אצל אבא שלי בדיוק אותה המחשבה, לנסיעות מפנקות בעיר ומדי שבועיים שלושה לצפון / מרכז.

לקח מאליבו 2009, אוהב את הרכב והוא מפנק במיוחד בדגם LTZ אם תמצא כזה.

מה שכן האמינות לא יודע עד כמה - כי התקלקלו המצמדים בגיר והוחלפו באחריות SWITCH מחלה ידועה בגיר מדגם 6T40 שקיים אם אני לא טועה בכל הדמים האלה בארץ (בארה"ב יש דגם 6T70 שיותר אמין).

בא לידי ביטוי בהחלפת הילוכים קופצנית במיוחד ואי כניסה ומעבר מהילוך שלישי חמישי ורוורס. שים לב ותקח בחשבון שאם אתה נתקל ברכב כזה דאג לעשות לו בדיקה מקיפה, הבעיות צצות באיזור ה 60-100 אלף ק"מ.

לידיעה התיקון עצמו היה שווה באיזור ה 15 אלף ש"ח במוסך UMI

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...