Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן חדשה בתקציב הזה עם ק"מ אסטנורומי, אחת נורמלית סביר להניח שתעלה בסביבות 75-80 אלף ש"ח למודל 2013.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפלואנס גדולה מהC4 (לא הפיקאסו שבדיזל היא נדירה מאוד ויחסית יקרה), לדעתי מרווחת והדיל הכי מתאים לך בעייני (שוב המגאן סטיישן סיפור דומה בתוספת של תא מטען עם דלת חמישית נוחה להטענה).

גשי לסוכנות רנו עם שלושת הכיסאות שלך נסי לחבר אותם (לרוב גם עם זה צפוף החיבור הוא חד פעמי אח"כ הרצועות הם של הכיסאות),

במידה והצלחת דרך צלחה זה הדיל המשתלם לדרישות שלך ובנסועה הצפויה.

פורסם
הפלואנס גדולה מהC4 (לא הפיקאסו שבדיזל היא נדירה מאוד ויחסית יקרה), לדעתי מרווחת והדיל הכי מתאים לך בעייני (שוב המגאן סטיישן סיפור דומה בתוספת של תא מטען עם דלת חמישית נוחה להטענה).

גשי לסוכנות רנו עם שלושת הכיסאות שלך נסי לחבר אותם (לרוב גם עם זה צפוף החיבור הוא חד פעמי אח"כ הרצועות הם של הכיסאות),

במידה והצלחת דרך צלחה זה הדיל המשתלם לדרישות שלך ובנסועה הצפויה.

תודה רבה על העזרה!

הייתי אצל כמה סוכנויות. מציעים לי 2012 66000 פלואנס דיזל ב75K

96000 ק"מ ב 71K

11000 ק"מ ב64K ו17000 ב60K.

השאלה מה יותר משתלם. כולן עם אחריות ובלי תאונות, ועם מימון.

אחרי 3 שנים מה ישאר לי ביד?

פורסם

מציע לך להתחיל עם השמורה ביותר ועם הק"מ הנמוך ביותר גם אם היא עולה יותר .

כמובן לא לסמוך על הבדיקה שמראים לך אלא בדיקה מטעמך

מדובר על רכבים מליסינג ?

בנסועה שלך עוד 3 שנים יהיה לפחות 200K ק"מ . קשה למכור בכל מקרה ואז מוכרים לראשון שמציע הצעה נורמלית .

לא נראה לי שאיזשהו טריידאין יקח אותו .

לא ניתן לדעת מה יהיה השוק עוד 3 שנים אבל משפחתיות סטנדרטיות בק"מ כזה נמכרות היום באיזור 15-20 .

אולי לדיזל יהיה שוק יותר טוב ואולי לא .

בוודאי שאוטו עם 320000 כמעט בלתי אפשרי למכור (האחרון שהוצע לך ובהנחה שתעשי 150000 ב 3 שנים)

פורסם
מציע לך להתחיל עם השמורה ביותר ועם הק"מ הנמוך ביותר גם אם היא עולה יותר .

כמובן לא לסמוך על הבדיקה שמראים לך אלא בדיקה מטעמך

מדובר על רכבים מליסינג ?

בנסועה שלך עוד 3 שנים יהיה לפחות 200K ק"מ . קשה למכור בכל מקרה ואז מוכרים לראשון שמציע הצעה נורמלית .

לא נראה לי שאיזשהו טריידאין יקח אותו .

לא ניתן לדעת מה יהיה השוק עוד 3 שנים אבל משפחתיות סטנדרטיות בק"מ כזה נמכרות היום באיזור 15-20 .

אולי לדיזל יהיה שוק יותר טוב ואולי לא .

בוודאי שאוטו עם 320000 כמעט בלתי אפשרי למכור (האחרון שהוצע לך ובהנחה שתעשי 150000 ב 3 שנים)

עכשיו קיבלתי הצעה נוספת, על רנו מגאן דיזל 2013, 83000 ק"מ, ב64K. הרבה יותר טוב,

לא?

פורסם
וצריך לעשטות בדיקה גם אם מתחייבים חוזית שהאוטו ללא תאונות ונותנים היסטורית טיפולים מלאה?

כן.

אתה קונה רכב יקר יחסית, אל תסתכן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חייב להגיד - אי אפשר להגיד איזה רכב כדאי לקנות רק על סמך הקילומטרז'.

ברור שקילומטרז' נמוך זה עדיף אבל זה לא הפרמטר היחיד, צריך לבדוק מה מצבו לגופו של עניין, איך שמרו עליו ואיך טיפלו בו.

עדיף רכב עם עוד 15,000 ק"מ שטופל בזמן עם חלפים מקוריים ושמור ללא תאונות מאשר רכב עם קילומטרז' נמוך יותר אבל שדילגו על טיפולים\ שמו חלפים סוג ז' \ עבר תאונות \ נסעו איתו בשטח וכו'.

חובה לעשות בדיקה, הרבה מקומות עובדים לפי "שיטת מצליח", מתחייבים חוזית אבל יש לך זמן וכוח לבתי משפט?

פורסם
עכשיו קיבלתי הצעה נוספת, על רנו מגאן דיזל 2013, 83000 ק"מ, ב64K. הרבה יותר טוב,

לא?

כן, נראה לי שכדאי שתתחילי להתמקד, תבקשי מהם התחייבות למנוע גיר ושילדה ותקחי לבדיקה למכון מטעמך.

כמובן שלפני כן תראי את הרכב תבקשי לנהוג ותראי שהרכב לטעמך (כולל בדיקה ראשונית שכל הפקדים תקינים שהכל עובד והריפודים שלמים ונקיים וכו).

פורסם

לא נעים אבל חייבים להיות חשדנים כלפי כל מי שמוכר רכב גם אם יש לו משרד יפה , חליפה , עניבה והתחייבויות .

השוק הזה מלא נחשים

אחי ראה פעם רכב בטרייד-אין מכובד "הכל בסדר , האוטו פיקס" רק שנורת צ'ק אנג'ין דלקה

פורסם

מסתבר שההצעה היתה על מגאן לא סטיישן :(

לא ידעתי שיש כזו, אני לא מבינה כלל ברנו.

הצעה אחרת, מאויס, השכרה, רנו מגאן סטיישן, 86000 ק"מ, 2013, 70000 ש"ח.

האם שווה?

פורסם

על פניו ביד שתיים ההצעות נעות בין 70 ל87 אלף ש"ח למכוניות מאותו הדגם ולכן זה נשמע יחסית טוב.

כמובן יש לבדוק את מצב הרכב ותקינותו ולא לסמוך על בדיקה של אוויס.(בעיקר תקינות הגיר הרובוטי והטורבו במנוע).

פורסם

בדיקה במכון עלות בערך 500 ש"ח, תחפשי קופונים לפני כן (לדוגמא למבדק הרצליה יש קופון של 20%הנחה),

לפני כן את מוציאה התחייבות מהמוכרים שבמידה ויש פגיעת שילדה כלשהיא הם משלמים את עלות הבדיקה במידה ואת לא רוצה את הרכב,

משם כבר נתקדם.

• תוכן חדש...