Jump to content

Lior Rahav

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של Lior Rahav

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. כנראה זאת הדילמה תודה רבה.
  2. אין לי שום בעיה עם הרכב, אני מת עליו. רק מפחד שכל כמה זמן אני ישים עליו ארזים של כסף בתיקונים.
  3. התקלה במצערת קרתה חודש אחרי שאחריות נגמרה והמוסך בא לקראתי ב70% הנחה. לגבי המצבר כיוון שרוב הנסיעות שלי בעיר אז סביר להניח שהמצבר ילך קודם( זה מה שאמרו לי) אני צריך לחשוב רק מבחינה כלכלית או שיש עוד היבטים שכדי לי לשקול?
  4. אני יודע, מה שאני בא להגיד שהתקלות התחילו עם המצערת ואז עברו מצבר ואני מפחד שזה ימשיך לעוד דברים. לכן האם כדאי לרכוש רכב חדש?
  5. היי חברים, אני כרגע נוהג על איביזה 2016 והיא התחילה לעשות בעיות מצבר וחיישן מצערת, השאלה שלי האם להחליף את הרכב או להשאיר אותו? ואם להחליף לאיביזה חדשה או מאזדה 2?
  6. אפשר קישור לסיקור של האיביזה?
  7. היי חברים אני מחפש לקנות רכב חדש אני מתלבט בין שברוט ספארק החדשה ltz לבין סיאט איביזה מנוע 1.0 טורבו. איזה מבין השנים עדיף? ומה הירידית ערך של שני הדגמים? ומה סכום הטיפולים? האם אתה יכולים לעזור לי?
×
×
  • תוכן חדש...