Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10.000 ש''ח פלוס מינוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אקסנט 99 שאני מאוווד מרוצה מרמת האמינות שלו טיפולים וכ'ו

הגיע הזמן להחליף למשהו יותר גדול ו"נוסע" יותר

אין לי מושג כל כך ברכבים ואני רק צריך רכב שיהיה אמין ונסיעה נורמלית

מישהו הציע לי אימרפזה אבל יש הרבה תתי דגמים שאני לא יודע מה עדיף

ואם יש למישהו הצעה זה מאוד יעזור לי

פורסם

ידני או אוטומט?

אתה מחפש רק משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש בעיה כלשהי עם האקסנט שאתה מחליף?

בכללי יש לך אקסנט דור 2 משנת 2000 עד 2005 במחירים קרובים ואותו מנוע כמו שיש לך.

אני באופן אישי נסעתי עם אקסנט כזאת מנוע 1500 אוטומט לקריית שמונה וירושלים והיא נסעה בסדר.

פורסם

מבחינת אמינות האקסנט הוא סוס עבודה

אבל הוא קצת קטן ולא סוחב הכי טוב בעולם אני מדבר על אוטומטית

כבר נסעתי איתו 3 פעמים לצפון בלי בעיות אני פשוט צריך להחליף צמיגים וגם טיימינג

ככה שבמקום להשקיע בו אני כבר אני רוצה להחליף למשהו שנוסע יותר טוב

פורסם (נערך)

אז במקום להשקיע ברכב2500 ש"ח.

אתה מעדיף לבזבז 10 אלף ש"ח.

אתה חושב שלא תצרך להוריד את עלות הצמיגים הטיימינג במכירה?

שיוריד את המחיר לפחות ל4 אלף ש"ח או פחות.

רנו מגאן דור 1 שנת 2000 ומעלה או רנו מגאן דור 2.

פיג'ו 307

סוזוקי באלנו שנת 2000 ומעלה.

סוזוקי ליאנה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אני רוצה להחליף גם ככה הרכב לא עלה לי רחוק מזה...

2500 זה חצי מהמחירון שלו!!!

בקיצר אני צריך משפחתית אוטומטית אמינה ... יש מה להציע?

פורסם

גיר אוטומטי שבזמנו נחשב לא אמין היום עם טיפול מונע ושגרת טיפולים סדירה ובחירת רכב שמור ניתן למצוא רכב שמור בזול.

לגבי חלפים יש פה חבר פורום בשם דב קרדו שיספר לך הכל על רנו אחיותיה.

פורסם

יש לך רכב זול שנוסע, תמשיך לנסוע, ותחסוך עוד כסף. בשביל לרכוש רכב טוב שלא צריך השקעה בתקציב הנתון - צריך הרבה מזל.

רנו מגאן שעולה 10000 ש"ח אינה זולה לטיפול, ובשנתונים שעד 2007 גם סובלת מבעיות אמינות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העצות של מארק טובות מאוד, רק שבמגאן עדיף מ- 2001 ולא 2000. מציע לך להישאר בדור הראשון (עד 2004), הן נמכרות בזול כי המוקדמות יותר באמת לא היו הכי מוצלחות והשוק הרס להן את השם והמחיר... ובגלל זה הן מהוות את אחת הקניות היותר טובות שיש.

אבל - יותר חשוב לקנות אוטו שמור מאוד ומטופל היטב, מאשר "איזה" רכב, ואיזה דגם. חפש רכבים עד יד שניה לכל היותר, שמוצעים על ידי הבעלים הרשום, שיש בידי המוכר את כל היסטוריית הטיפולים של הרכב, תן עדיפות מוחלטת לרכבים שטופלו במוסכי רשת היבואן, ויהיה לך רכב מ-צוין.

רק שאת הסוזוקי באלנו תוציא מהרשימה - מכונית אמינה וטובה אבל מאוד לא בטיחותית... הצרפתיות תמיד יותר בטיחותיות מהיפניות באותה סביבת מחיר, והבטיחות חשובה מאוד.

אז במקום להשקיע ברכב2500 ש"ח.

אתה מעדיף לבזבז 10 אלף ש"ח.

אתה חושב שלא תצרך להוריד את עלות הצמיגים הטיימינג במכירה?

שיוריד את המחיר לפחות ל4 אלף ש"ח או פחות.

רנו מגאן דור 1 שנת 2000 ומעלה או רנו מגאן דור 2.

פיג'ו 307

סוזוקי באלנו שנת 2000 ומעלה.

סוזוקי ליאנה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אין כאן שום שדרוג מבחינתך, רק שתדע. ב-10 אלף שקל אתה קונה צרות של אחרים - לא רכב חדש דנדש. סביר להניח שגם הוא דורש טיפול כלשהוא ולבעלים פשוט נמאס ממנו או שהוא מוכר אותו לפני שיתחילו צרות (שאותן אתה קונה).

אם כבר להתקדם אז לפחות בתקציב נורמלי, או פשוט לתקן במינימום את שלך. את הטיימינג תמשוך עד שיקרע, ואת הצמיגים תחליף בכאלה משומשים תקינים ב-300 שקל. זה יתן לך שקט לעוד כמה זמן ואח"כ אלוהים גדול.

פורסם

לדעתי באקסנט אם נקרע הטיימינג יש מפגש שסתומים שיגרום לראש מנוע לכן זה לא הכי בירא מבחינתו.

יותר הגיוני אם באמת הוא רוצה זה לקנות ערכת טיימנג ולנסות ליצור קשר עם חבר כנופיית הטיפולים באזורו(במקרה כזה הוא יחסוך 700 ש"ח לפחות).

צמיגים משומשים זה עוד סביר אבל לא מומלץ לדעתי.

פורסם
לדעתי באקסנט אם נקרע הטיימינג יש מפגש שסתומים שיגרום לראש מנוע לכן זה לא הכי בירא מבחינתו.

יותר הגיוני אם באמת הוא רוצה זה לקנות ערכת טיימנג ולנסות ליצור קשר עם חבר כנופיית הטיפולים באזורו(במקרה כזה הוא יחסוך 700 ש"ח לפחות).

צמיגים משומשים זה עוד סביר אבל לא מומלץ לדעתי.

זה אוטו שיימכר ב-3000 ש"ח בלחץ. אם הוא יצליח לנסוע עוד שנה בלי להשקיע את הכסף ואז למכור אותה עם תקלה של ראש מנוע ב-500 ש"ח לברזל ועוד כמה גרושים על אגרת טסט, אז עדיף ככה.

• תוכן חדש...