Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע ששיגעתי אתכם

אך ירדתי מרכב 7 מקומות עקב אחזקה ותיקונים יקרים מאוד

החלטתי ללכת על רכב הכי מרווח בתא המטען לעגלות לילדים וקניות וכו' והכי מרווח במושבי הרכב לזוג הורים מקדימה (לא רזים) ושלושה כיסאות בטיחות לספסלים האחוריים.

בנוסף מחפש את הרכב הכי אמין ועם אחזקה לא יקרה

התקציב שלי עד 45 אלף

פורסם

סגמנט ה"מנהלים" שזה משפחתית גדולה תתן לך את מה שאתה מחפש, יפניות: B4, מאזדה 6, האקורד, אוונסיס, או הארופאיות כמו במונדאו, השאלה למה אתה מתחבר יותר.

פורסם
סגמנט ה"מנהלים" שזה משפחתית גדולה תתן לך את מה שאתה מחפש, יפניות: B4, מאזדה 6, האקורד, אוונסיס, או הארופאיות כמו במונדאו, השאלה למה אתה מתחבר יותר.

הרכבים שציינת לא ממש גדולים בנפח תא המטען תקן אותי אם אני טועה

אני למשל ראיתי יונדאי i30cw וקיה סיד עם נפח תא מטען גדול ומרווח במושבים..

פורסם
הרכבים שציינת לא ממש גדולים בנפח תא המטען תקן אותי אם אני טועה

אני למשל ראיתי יונדאי i30cw וקיה סיד עם נפח תא מטען גדול ומרווח במושבים..

חלקם דווקא עם נפח תא מטען לא רע, אבל מסכים איתך בנוגע לסיד - מניסיון של כמה חודשים שנהגתי באחת דרך העבודה כרכב חלופי, הסיד מרווחת ובסה"כ מאד נחמדה (אפילו קצת התבאסתי להחזיר אותה בזמנו).

• תוכן חדש...