Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה יהיה הרכב הראשון שאני קונה אני די בור בנושא הזה נסעתי עד עכשיו על קיה משפחתית של ההורים

אני צריך הצעות למשהו עד 2500 כזה בחודש ואיזה ליסינג כדאי לרכב הזה..

אשמח גם לחברות ספיציפיות שאני יוכל לעשות תליסינג מהם .

1. צריכת דלק

2. נוחות

3. אמינות

( למרות שאמינות לא אמור להיות פאקטור בליסינג בגלל שאם קורה משהו אני לוקח את זה למוסך של החברה והם מסדרים בחינם לא ? )

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

האם אתה מתכוון לליסינג תפעולי? כי זה לא פשוט לאדם פרטי (אף כי זה אפשרי), או סוג של ליסינג מימוני עם תוספת שרותי תפעול?

פורסם
שלום,

האם אתה מתכוון לליסינג תפעולי? כי זה לא פשוט לאדם פרטי (אף כי זה אפשרי), או סוג של ליסינג מימוני עם תוספת שרותי תפעול?

לא כזה מבין בזה אבל מה שיותר אשתלם לאדם הממוצע והלא טחון

פורסם

לאדם שחי ממשכורת רגילה, והוא לא עוסק מורשה או חברה בע"מ (אמנם הזיכוי במע"מ זניח אך ההוצאה מוכרת לצרכי מס), לא משתלם בטווח הארוך רכב בליסינג תפעולי כי בסוף ה 36 תשלומים של 2500 ש"ח אתה מחזיר להם את הרכב וה90 אלף ששילמת הלכו לכפרות.

בליסינג מימוני, אתה משלם את הרכב בתשלומים והוא נשאר שלך, ויכול גם להוסיף שרותי טיפולים, ביטוח ואף טסט, וב 2500 ש"ח בחודש שפרוסים ל 5 שנים שזה 150,000 ש"ח, תוכל לקבל רכב בשווי של כ 135 אלף, ללא תוספת שרותים.

בכל מקרה זה בנוי יותר טוב לאנשים שיש להם כסף אך הם רוצים לעשות בו משהו אחר, מאשר לאנשים ללא גב כלכלי שכל סטייה מהתקציב תגרום להחזרה של הו"ק בבנק. תעשה לך את החשבון ותראה מה מתאים לך.

פורסם

כשאתה אומר ליסינג יש מספר סוגים של ליסינג , כל אחד מהם שונה מהשני,

ובגדול, זה בעצם הלוואה לקניית רכב, בתנאים של שלם לנו X שקלים בחודש למשך X חודשים.

בוא נשים בצד רגע את הרעיון של 2,500 שקל בחודש, ונדבר על תקציב.

כמה כסף פנוי יש לך כרגע להשקיע את עצמך ברכב?

פורסם
כשאתה אומר ליסינג יש מספר סוגים של ליסינג , כל אחד מהם שונה מהשני,

ובגדול, זה בעצם הלוואה לקניית רכב, בתנאים של שלם לנו X שקלים בחודש למשך X חודשים.

בוא נשים בצד רגע את הרעיון של 2,500 שקל בחודש, ונדבר על תקציב.

כמה כסף פנוי יש לך כרגע להשקיע את עצמך ברכב?

אחי שאתה אומר תקציב למה אתה מתכוון כי תקציב חודשי שונה מתקציב של קניה בבת אחת נגיד אין לי תקציב לקנות רכב ב100 אלף שקל אבל יש לי תקציב לשלם מקדמה פלוס 2500 בחודש אתה מבין ?

אני בן 21 ומרוויח סבבה ..

פורסם
אחי שאתה אומר תקציב למה אתה מתכוון כי תקציב חודשי שונה מתקציב של קניה בבת אחת נגיד אין לי תקציב לקנות רכב ב100 אלף שקל אבל יש לי תקציב לשלם מקדמה פלוס 2500 בחודש אתה מבין ?

אני בן 21 ומרוויח סבבה ..

המקדמה הזאת שאתה יכול לשלם: כמה כסף יש לך בשביל זה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה שמנסים להגיד לך שאתה לא חייב ליסינג, אתה יכול לגשת לבנק לבקש הלוואה ובמידה והריבית היא טובה לקנות כל רכב שתרצה בסכום הכולל (מקדמה + הלוואה) לדוגמא רכב יד שניה בין שנתיים שלוש שיעלה פחות ויספוג פחות ירידת ערך מרכב חדש.

טסלה 3 2022

פורסם
מה שמנסים להגיד לך שאתה לא חייב ליסינג, אתה יכול לגשת לבנק לבקש הלוואה ובמידה והריבית היא טובה לקנות כל רכב שתרצה בסכום הכולל (מקדמה + הלוואה) לדוגמא רכב יד שניה בין שנתיים שלוש שיעלה פחות ויספוג פחות ירידת ערך מרכב חדש.

אז מה היתרונות של ליסינג למה אנשים עושים את זה?

פורסם

למה אנשים חושבים שדייהו נובירה זה שיא היצירה המוטורית? לא ברור אבל יש.

אבל ברצינות, אם הבנק לא מציע לך הלוואה בתנאים טובים אז לא כדי לך לקחת הלוואה מהבנק, ויכול להיות שהליסינג ממוני (לא טיפעולי כפי שנרשם זה ממש לא משתלם ללקוח פרטי) יותר משתלם. אבל לפי דעתי אם הבנק נותן לך ריבית גבוה זה רק תמרור אזהרה לכך שאתה מנסה לקחת הלוואה גדולה מידי, ולכן אתה צריך לשקול את כל הסיפור שוב.

ואפון כללי תיזכור שאתה קונה רכב אתה יודע בדיוק כמה שילמתה עבורו אבל אין לך מושג כמה הוא היה שווה בעוד x שנים ולכן לא כדי לבנות על הכסף במחירה לכסות הלוואות (שזה מה שליסינכ ממוני מסווה בתוך העסקה).

טסלה 3 2022

פורסם
למה אנשים חושבים שדייהו נובירה זה שיא היצירה המוטורית? לא ברור אבל יש.

אבל ברצינות, אם הבנק לא מציע לך הלוואה בתנאים טובים אז לא כדי לך לקחת הלוואה מהבנק, ויכול להיות שהליסינג ממוני (לא טיפעולי כפי שנרשם זה ממש לא משתלם ללקוח פרטי) יותר משתלם. אבל לפי דעתי אם הבנק נותן לך ריבית גבוה זה רק תמרור אזהרה לכך שאתה מנסה לקחת הלוואה גדולה מידי, ולכן אתה צריך לשקול את כל הסיפור שוב.

ואפון כללי תיזכור שאתה קונה רכב אתה יודע בדיוק כמה שילמתה עבורו אבל אין לך מושג כמה הוא היה שווה בעוד x שנים ולכן לא כדי לבנות על הכסף במחירה לכסות הלוואות (שזה מה שליסינכ ממוני מסווה בתוך העסקה).

אבל אני לא צריך בכלל הלוואה, לא הבנתי למה הכנסתם את זה כמשתנה פה חח

תשמע כמו שאמרתי נגיד מקדמה של 7500 שקל פלוס 2500 שקל בחודש גג אני יכול לשלם גם בלי לקחת שום הלוואה..

השאלה מה יוצא לי הכי חסכוני לתווך הארוך כי בכל זאת אני בן 20 לא יודע מה יקרה עוד שנתיים ומה אני אעשה ואני לא רוצה חור בכיס

פורסם

שום חברה לא תיתן לך רכב עם מקדמה של 7500 שקל. ליסינג אם לא הבנת - זו הלוואה. אתה משאיל רכב ומשלם עליו כל חודש. מי שלוקח רכב ליסינג הם בדרך כלל עובדים של חברות שנותנות את הרכב כחלק מתנאי ההעסקה.

כמו שכבר המליצו לך - אם אתה רוצה לשלם כל חודש 2500 שקל - קח הלוואה מהבנק לתקופה שתבחר עם החזר חודשי של 2500 שח ועם הכסף הזה תרכוש רכב שיתאים לך.

פורסם (נערך)

ליאור, אתה מסתכל על זה בצורה הלא נכונה.

זאת בדיוק הצורה שהחברות שמוכרות ליסינג רוצות שתסתכל על זה, אבל זה לאו דווקא כל האמת.

צא רגע מהבועה, ותבין מה שמנסים להגיד לך, לא סתם שואלים כמה כסף פנוי יש לך ע-כ-ש-י-ו, זמין, נזיל ברגע זה ממש.

תבין,

הרעיון במה שאתה קורא לו ליסינג, זה שבעצם הסוחר קונה את הרכב בשבילך, לוקח בשימך הלוואה ל3 שנים ומתחייב לקנות את הרכב ממך עוד 3 שנים.

עכשיו בוא נגיד שלקחת רכב משפחתי סטנדרטי של 130 אלף שקל. סבבה ?

במשך כל חודש ב3 שנים הקרובות התחייבת ל 2500 שקל. חישוב קצר, 36 חודשים כפול 2500 כל חודש. (פוטרת מהעבודה, אח של ךמתחתן, ניכנסת לדירה חדשה, כל אלו לא מעניינים אף אחד, 2500 שקל כל חודש - רוצה לצאת באמצע - תשלם קנס)

סיכום קצר: יוצא שבעוד 3 שנים, שילמת 90 אלף שקל על רכב של 130 אלף שקל.עד כאן מובן ?

ההפרש שנשאר לשלם על הרכב, הוא 40 אלף שקל (130 אלף שקל שהוא עלה פחות 90 אלף שכבר שילמת).

עכשיו, אם הרכב עוד 3 שנים, יהיה שווה פחות מ40 אלף שקל(מבחינת מחירון לוי יצחק), יכול מאוד ליהיות, שידרשו ממך להשלים מהכיס את ההפרש הזה.

בנוסף כמעט תמיד בחוזה שתעשה, תיהיה הגבלה על עד 20 אלף קילומטר בשנה, מה שאומר שאם עברת קילומטראז' של 60 אלף אחרי ה3 שנים, אתה צפוי לעוד הורדות ("קנס") כשתבוא להחזיר את הרכב (במקום שהרכב יהיה שווה 40, עכשיו הוא שווה 38 לדוגמא)

אותו דבר אם הרכב עבר תאונה (גם אם לא אתה אשם) או שריטות או דפיקות, מעבר לבלאי סביר, אתה תשלם "קנס" שיוריד עוד יותר מהמחיר שמוכנים לקנות ממך את הרכב חזרה, ככה שייצא שגם אתה צריך להחזיר את הרכב וגם לשלם לסוחר.

אם הוא יהיה שווה יותר מ40, ואתה מחזיר את הרכב הכל נגמר אומרים שלום.

חשוב שתבין שאחרי 3 שנים שנסעת ברכב, שילמת 90 אלף שקל, והרכב חוזר אל הסוחר.

הוא לא רכב שלך.

זה לא ששילמת 90 אלף שקל לרכב חדש, ועכשיו הרכב הוא שלך ואת היכול להחליט אם בא לך להישאר איתו, או שבדיוק התחתנת ואתה צריך את הכסף לא בא לך למכור אותו, ממש לא מעניין אף אחד,הרכב הוא של הסוחר לא שלך.

בגלל זה לפעמים עדיף לקחת הלוואה מהבנק של X כסף להחזיר כל חודש כסף לבנק ובסופו של יום הרכב הוא שלך, אתה לא חייב דין וחשבון לאף סוחר, אם בא לך למכור אותו בסוף התקופה אתה מוכר אותו אם לא אז לא.

מה עוד, שאם אתה בא לסוכנות רכב חדש עם מזומן (לקחת הלוואה בבנק שלך, הכסף אצלך בחשבון), ההנחה שתקבל, היא משמעותית יותר משתלמת אז במקום לקנות את הרכב ב130 אלף מהסוחר, אתה קונה אותו ב120 אלף בסוכנות, פה לבד חסכת 10 אלף שקל, בנוסף הנציג יכול להעניק לך כל מיני הטבות באבזור, שעולות אלפי שקלים, שהסוחר לא יוכל לתת לך.

פה בדיוק קבור הרווח מהצד של הסוחר על עסקה כזאת.

הוא קונה את הרכב במחיר נמוך מהמחירון לפעמים של עשרות אחוזים, ואתה משלם מחירון מלא.

וזה מה שמנסים להגיד לך.אין מתנות חינם.

בגלל זה השאלות פה מתרכזות ב:

כמה כסף פנוי יש לך לשים על רכב, ואיזה רכב אתה מחפש (מה הדרישות).

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

מכונית מיוחדת (ספורט) בליסינג עשויה לצאת בתנאים שהמשמעות שלהם יקור משמעותי לעומת רכישה ישירה, אפילו עם הלוואה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...