Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני 10-12K

Vw-golf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, זכיתי להכיר שיש אופצייה כזו שאנשים יכולים לייעץ ברכישת רכב. אנצל את הבמה =]

אז ככה חברים, אנוכי בן 23 איש קבע צעיר שרוצה לרכוש רכב.

התקציב הוא עד כ -10000 עם חריגה ל עוד אלפיים שקלונים נחמדים (לא כולל ביטוח ויישור קו).

אני נוסע מדיי יום כ -70 ק"מ שרובם זה בינעירוני.

מחפש רכב קטנטן, ידני, ממש לא משהו חדשני או צעקני.

דרישות נורא פשוטות, לא אכפת לי מכלום.

אכפת לי רק שיניע בבוקר ויסע.

האם פיג'ו 205 תענה על דרישותיי?

עד כמה יהיה חכם לרכוש אותה?

אני מוכן להשקיע כמה אלפים ליישור קו, אבל היות ואינני מבין גדול ברכבים אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לבחור צנוע עם דרישות נורא צנועות.

אשמח לתשובות!

תודה רבה, אלי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני מאמין שהיום 10K יקנו לך איזה משפחתית יפנית מתחילת שנות ה-2000, וזה גם הכיוון שאליו הייתי הולך. אם כל האהבה העזה שלי לצרפתיות, לא הייתי מסתכן בקנייה של אחת כזאת שחוגגת את יום ההולדת ה-15-16 שלה.

חפש לך איזה לאנטיס/אלמרה/באלנו ותקנה את זאת שתהיה במצב הכי טוב.

בסכומים (ושנתונים) כאלה, חשוב יותר המצב של הרכב מאשר מה כתוב לו (אם זה עדיין לא נשר) על התחת.

שיהיה בהצלחה, ולמרות שמדובר בסכום כסף נמוך יחסית(לעלוית של מכונית), אל תוותר על בדיקה במוסך שאתה (או חברים/מכרים/משפחה) מכירים וסומכים עליו. בדרך כלל מבקשים על בדיקה כזאת 150-200 שקל ומקבלים תמונת מצב טובה על המכונית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תחפש טויוטה קורולה, אם תמצא אחת שלא שחטו אותה , היא תשרת אותך באמינות, למרות שרוב הסיכויים שהיא אוטומטית

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אתה מחפש רכב קטן הייתי מציע את היונדאי גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS.

פיאט פונטו ספייס,חיסכונית עם אחזקה לא יקרה,תבדוק שאין מים במקום נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות!

הבעיה שרכבים כמו קורולה, לאנטיס, באלנו וגטס ממש לא עושות לי את זה.

אבל לעומת זאת פי'גו 205, 106, אלפא 147 ופונטו דיי קורצות אליי.

לגביי הפונטו, הבנתי שהאחזקה נורא נעימה למשתמש ונורא זולה.

עד כדי שאפילו אוכל לטפל בה בעצמי עם קצת חקירות וש.ב באינטרנט...

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

או להיעזר בחברי הכנופית הטיפולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ על פונטו רצת גימור ELX. רכב פצצה, יש לנו כזאת במשפחה כבר כמה שנים עם 205 אלף ק"מ. בתור בעלים של אלפא, לא הייתי ממליץ לך על 147 כי רשמת שמה שמעניין אותך זה שהוא יניע ויסע. עם אלפא צריך תמיד להיות עם היד על הדופק, לבדוק שמן בתדירות גבוהה, החלקים יקרים(חלקם, חלקם האחר זה פיאט). אלפא תקנה אם אתה באמת רוצה אלפא.

פורסם
ממליץ על פונטו רצת גימור ELX. רכב פצצה, יש לנו כזאת במשפחה כבר כמה שנים עם 205 אלף ק"מ. בתור בעלים של אלפא, לא הייתי ממליץ לך על 147 כי רשמת שמה שמעניין אותך זה שהוא יניע ויסע. עם אלפא צריך תמיד להיות עם היד על הדופק, לבדוק שמן בתדירות גבוהה, החלקים יקרים(חלקם, חלקם האחר זה פיאט). אלפא תקנה אם אתה באמת רוצה אלפא.

הבנתי אותך לגבי האלפא.

אגב, מה בנוגע לפאביה? שנתונים 2002-3?

היא גם דיי עונה על המחיר...

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מצטרף להמלצה להקפיד על רכב שמור במיוחד, ממש בלי שום פשרות.

צרפתיה תיתן לך את התמורה הטובה ביותר לכספך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היו פאביות גם עם מנוע בעלת 100 כס.

• תוכן חדש...