Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר זמן מה חושב לייבא רכב מארה״ב.

הדגם כבר עבר תקינה בארץ ונמכר גם ע״י איילון מוטורס כך שאין צורך בתקינת דגם לרכב.

הרכב שאני רוצה לייבא הוא משומש משנת 2015 (מוסטנג קבר׳ 2.3 פרימיום), השאלה שמעניינת אותי היא איך עובד בדיוק ההליך?

אני נוסע לארהב, רוכש את הרכב מהדילר ואז לפי מה שאני מכיר יש לך שבוע-שבועיים לרשום את הרכב (לעשות לו טייטל), ופה מעניין אותי מה בעצם עושים? רושמים את הרכב ליצוא ואם כן איך ואיפה עושים זאת, מחברת השליחויות

הבנתי שיש להגיע עצמאית עם הרכב למגרש האחסנה שם הם מעגנים את הרכב למכולה ושולחים אותו לארץ, אבל מה מבחינת הניירת והביורוקרטיה של יצוא הרכב? בארץ בקבלת המכולה הבנתי שיש להציג קארפקס של הרכב ולשלם מס ברמה של 116% מהמחיר שפקיד המכס יקבע לנכון.

אני פשוט לא מעוניין לשלם 4000$ עמלת טיפול בעבור מישהו שיעשה זאת במקומי, אשמח לשמוע הערות והארות בנושא. תודה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

4000$ זה אמנם הסטנדרט אבל אפשרי לשלם הרבה פחות דמי טיפול.

כמו כן, לא הייתי ממליץ להיכנס לתהליך הנ"ל לבד- אתה יכול לעשות טעויות שיעלו לך הרבה יותר מ4000$ בסוף התהליך.

אם תרצה עזרה בייבוא, אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ ואשמח לעזור.

• תוכן חדש...