Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה יכול לבטל את העיסקה.

יכול להיות שאם יביאו את הרכב לסניף עם מובילית . יבקשו ממך את עלות הבאת הרכב ע”י המובילית. לא יותר מ 500 שח

אין דבר כזה שמקדמה הלכה ואי אפשר לבטל.

לדעתי אין לך מה לדאוג. מה ששלמת בטריידמובייל tradeMobile נקרא דמי שיריון רכב. הייתי בסיפור הזה. סיפור מעצבן אבל לא אאריך.

אתה רוצה לראות את הרכב. האם אומרים שהרכב במרכז הכנה ושטיפה ומבקשים סכום על מנת "לשריין" ולהביא לך את הרכב. הסכום ינוע בין 500 ל 1500 ש"ח (ע"פ סוג הרכב). הסכום יגבה בכרטיס אשראי.

הסכום ירד מסכום הרכב במידה ותקנה אותו , אם תסרב לקנות אותו יקוזזו 300 ש"ח (להלן דמי ביטול הזמנה).

בהזמנה הם מציינים מחיר מחירון אבל כמובן שזה מחיר רק לביטוח ואין לו קשר למחיר השוק. תוודא רק שלא מקשיחים אותו אם תרצה לרכוש בסוף.

מה שלא אומרים לך כשאתה מתחרט:

א. המקדמה תוחזר לחשבון בנק תוך 14 יום (ולא לכרטיס אשראי )

ב. לפני החתימה התעקשתי בלי עמלת ביטול והסכימו לוותר.

דרך אגב: אצלי הסכום היה ₪1000 . עד היום לא ראיתי את ההחזר בחשבון בנק שלי (עברו למעלה מ 14 יום כמובן.)

סוג של שיטת מצליח. כתבתי להם ללא מענה.

אני רודף אחריהם. כנראה אאלץ להגיע שוב לסניף גלילות .

מה שמוזר שמגרשים אחרים רק תופסים מסגרת בכרטיס אשראי ואז תהליך ההחזר הרבה יותר פשוט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עוד נקודה : ספר טיפולים סירבו למסור לפני רכישה. המוכרן היה מוכן להראות לי במחשב שלו איזה טופס טיפולים אבל לא לזמן רב.

טופס בדיקה מדוגם גם ניתן לראות במחשב כולל רישיון רכב ( לוודא יד קודמת) .

פורסם

עדכון:

לא יודע אם מישהו שם קורא את הפורום אבל פתאום התקשרה שרית מטרייד מובייל לפני 5 דקות .

בדיוק כשאני מחפש את המספר שלהם באינטרנט. איזו טלפתיה !

וידאה מספר חשבון בנק.

טענה שטופס ההחזר הגיע אליה רק אתמול (שזה 31 יום מרגע שהודפס).

הבטיחה שתוך 72 שעות ההחזר יופיע במחשבי הבנק .

ואני חשבתי שדואר ישראל עובד לאט...

אז לא אבדה תקוותנו...אעדכן אותך שבוע הבא.

פורסם (נערך)

אני שמח שזה הולך לכיוון החיובי (החזר ), אני יכול להגיד לך מניסיון אישי, חיפשתי רכב מסוים לפני 5 שנים , ראיתי מודעה על אותו רכב שחיפשתי במגרש בירושלים, הגעתי לשם, הייתי צעיר (חייל משוחרר) לא הבנתי הרבה, המגרש לא היה רשמי ומוכר, מגרש פרטי, בכל זאת התלהבתי מהרכב, ופשוט לא שמתי לב לסביבה המפוקפקת סביבי , כנראה בעל המקום הוא עבריין קטן, הבאתי להם מקדמה מזומן של 2000 שקל (בלי שום חתימה על מסמך) , התקשרתי לאבא שלי , הוא ביקש לדבר עם הסוכן מכירות של המגרש , לאחר 5 דק שיחה, אבא שלי פנה אלי במילים האלו, "תברח משם כמו מאש" , לאחר מזה התפכחתי והבנתי שאני מתעסק פה עם נוכלים כבדים (על סף העבריינים) , ישר באותו רגע ביקשתי את ה2000 (חצי שעה אחרי ששילמתי להם) , לאחר שהתווכחתי אתם ורצף ניסיונות שכנועים , הם החזירו לי את הכסף, אני משער שאם היה עובר כמה ימים , הם היו מתחמקים מהחזר של המקדמה כנראה שהייתי מוותר, במקרה הזה הייתי נוכח .

המוסר השכל אל תסתבך עם מגרשים , (גם המוכרים בשוק), אלה נוכלים עם חולצות מכופתרות.

*לא לשלם שום מקדמה , הם רוצים למכור לך את הרכב, תביאו אותו לבדיקה מטעמך.

*תבדוק עוד אופציות לא רק מגרש אחד.

*לא ללכת למגרשים לא מכורים/מפוקפקים (לא אומר שגם המוכרים בשוק טלית שכולה תכלת, אבל זה מצמצם את הסיכון)

*לקרוא סעיף וסעיף , ואפילו לשאול שאלות לפני החתימה , ואם צריך להוציא חוזה חדש ונוח יותר (כן זה אפשרי).

*ולבדוק את השוק הפרטיות לפני כל מגרשי הליסינג .

עריכה אחרונה על ידי yager4
פורסם

טוב, אני סופר את השעות. עוד שעה יעברו 72 שעות להחזר המובטח. אני בקשר תמידי עם הבנק והם לא רואים עדיין את הכסף.

קשה לי להבין: בעידן של היום העברת כסף מחשבון לחשבון לא לוקחת יותר ממספר שניות. מניסיון.

ממתין בדריכות.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני כמה שנים בטרייד מוביל ראשל"צ, שריינתי רכב בעלות של 1000 שקל וגם בחוזה שלי היה כתוב שניתן לפסול רכב רק על פגמים מכניים, אמרתי לעצמי בראש "אם אני לא מצליח למצוא בבדיקה שלי אפילו פגם אחד אז כנראה שהרכב ראוי". הרכב הגיע לסניף התקשרו אלי שאגיע, סחבק בא במוד של שמאי, מצאתי צמיגים פסולים, פלסטיקה פנימית שבורה, על סכי השמש היו כתובים בעט מספרי טלפון, אין בכלל נוזל קירור ברכב בגלל צינור מים קרוע ואם להוסיף על זה המנוע תקתק כמו מטורף והשמן היה שחור וסמיך שהמדיד מראה מתחת למינימום. אמרתי להם קדימה תחזירו את הכסף, ואז התחילו מקבץ של סוחרים-בכאילו ללחוץ עליי, "מה לא אהבת את הצבע של הרכב?" "מאיפה אתה יודע מה מצבו המכני של הרכב?" "אתה צריך קודם לקחת אותו לבדיקה ואז כבר נסתדר במחיר..." ועוד כאלו וכאלו משפטי חכמה...אמרתי להם חבר'ה חבל על הזמן ואכן חתמו על מסמך שמחזיר לי את הכסף אבל זה לקח כמעט חודשיים עד שהוא חזר אליי. בקיצור זבל של חברה לא ממליץ לאף אחד להתקרב אליה, והחלק הכי מצחיק היה שעל הרכב הייתה מדבקה שגורסת "כי רכב זה נבדק ועומד בדרישות היבואן" עלאק אחד גדול.

פורסם (נערך)

עדכון: הבנק התקשר לבשר לי שהזיכוי ע"ס 1000 ש"ח התקבל (ובא לציון גואל !).

בקשר לסיפורי האימה פה : אני לא חושב שטרייד מובייל שונים מהרבה מגרשים גדולים בארצנו.

המוכרנים בעלי מטרה אחת ובבואך לרכוש רכב כבדהו וחשדהו בדיוק כמו ברכישה מבן אדם פרטי. יש לקרוא את האותיות הרבות שמדפיסים לך ולא להכנע ללחץ בו שרוי המוכרן (והלחץ בהחלט ניכר כשאתה מוחק בעט סעיף מהחוזה).

המוכנים לבושים יפה עם עניבות, הרכבים מצוחצחים מבחוץ ומזיעים מספריי סקאי מבפנים.

צריך לזכור שזה לא מלכ"ר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...