Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד להחליף מיצובישי קאריזמה.

ממה שקראתי הוא רכב די פח, אבל סה"כ מי שינהג ברכב הוא אדם מבוגר שרגיל לרכב לא מתקדם במיוחד אם כי אמין לחלוטין.

האם יש לה חסרונות משמעותיים ביחס למחיר שלה? (דגמים פרטיים עם קילומראז נמוך יחסית מוצעים בסביבות ה 23 אלף)

הדגש הוא על אמינות.

תודה לעונים

פורסם

מאיפה שמעת שהרכב גרוע? לאומת המיצובישי הוא הרבה יותר טוב לדעתי וגם מול חלק מהרכבים באותה קטגוריה בשנתון הזה. היתה לי קרוז שעברה הרבה (כול נסיעות בדרכי עפר, בוץ, מים ומה לא) והרבה ק"מ ולא היו שום בעיות אמינות. כמו כן, בשלב מסויים (נראה לי שב2010) המנוע עבר שיפור והפך יותר חזק טיפה (124 כ"ס על הנייר). לפני השיפור הרכב היה עגלתי משהו..

פורסם

הוא לא גרוע, במחיר שלו לא תמצא יותר טוב ממנו הוא מתעלה בהמון דברים מכובדים בקטגוריה כמו מרווח, בגא'ז גדול נוחות נסיעה טובה עיצוב ואיכות.

פורסם

אם הרכב שמור ומטופל כמו שצריך לא צריך להווה בעיה, מרווח, נוח, צריכת דלק ממוצעת 1:10 משנת 2011 תוקנו גם בעיות הגיר והוסיפו כוח למנוע למרות שלא הרגשתי כזה הבדל בין שלי 2012 לבין של אחותי 2010

פורסם

החיסרון הגדול של הקרוז היה צריכת הדלק ורעשי רקע בדגמים הראשונים, לאחר מכן רכב ממוצע לחלוטין מרווח ומאובזר יחסית לשנתון.

פורסם
גיר זוועה.

נהגת בC4 פיקאסו? קורולה רובטית? הגירים שלהם זוועה...של השברולט לא תחת עומס יחסית סביר (במהירויות נמוכות הוא קצת מתבלבל בהאצות).

פורסם
נהגת בC4 פיקאסו? קורולה רובטית? הגירים שלהם זוועה...של השברולט לא תחת עומס יחסית סביר (במהירויות נמוכות הוא קצת מתבלבל בהאצות).

אצלי אישית הגיר מתבלבל, בעיקר כשאני נותן בלימה כמעט מלאה ואז צריך שוב לנסוע , קצת גז והגיר חוזר לעצמו מקסימום אם אתה טודע לנהוג על הילוכים שתמש בטיפטרוניק

פורסם

טוב, הבנאדם ירד מהרכב אחרי שמישהו מהעבודה שלו אמר לו שזה חרא רכב.

עם מבינים כאלה, לא ברור למה הוא ביקש ממני לפתוח את הטופיק...

בכול מקרה תודה לעונים, ומעניין לקחת בחשבון את מה שאתם אומרים אם מישהו שאני מכיר מתישהו ירצה רכב משפחתי במחיר בדיחה

• תוכן חדש...