Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

לאחר שהושבת לי הרכב (סיוק 2003 האצבק)

צריך להתחדש הבעיה היא תקציב סטודנטיאלי של עד 20000 ש"ח

ולא קל למצוא רכב שגם יהיה מפנק קצת מודרני וגם אמין אשמח לקבל הצעות המלצות טיפים או כל דבר שיעזור

כרגע מה שעולה לי בראש זה קורולה/run-X

שיחסית עונה על הדרישות

אשמח לשמוע על עוד אופציות

פורסם

לא ברור לי מה מפנק בראנקס או בקורולה.

מכוניות ידניות באות בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור אחד שיש לו ותק של 150000 ק"מ בקורולה מהדגם המדובר:

היא יותר נוחה מכל המתחרות בסגמנט, יש לה ביצועים טובים יחסית, והיא מזדקנת בכבוד.

נכון - יש לה סקס אפיל של מקרר, אבל מי שצריך רכב משפחתי זול לנסיעה מ-A ל-B - מדובר באופציה מצויינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במחיר הזה לא מצאתי משהו יותר טוב. אשמח לקבל הצעות אחרות בשביל זה פניתי לפורום הזה.

מה שאני קורא לו מפנק זה בהתיחס לדשבורד שלו, לזה שהכל אוטומטי. (אל תשכח הייתי עם סיוק הכי בסיסית שיש, את המראות הייתי צריך מישהו שיעזור לי לכוון אותם)

פורסם

אני לא מבין בשביל מה לקנות כאלה עתיקות בשביל סטודנט.

ב20 אלף אתה יכול למצוא יונדאי גטס 2008 הגרסא עם הABS /אקסנט 2008.

מפנק גם ככה לא יהיה לך ב20 אלף, לך על הפרקטי וכמה שיותר חדש זה יותר פרקטי.

גם הקורלה רכב נהדר, היה אצלי במשפחה דגם SUN 02 במשך עשור, במידה וטופל כראוי רכב מאוד אמין אבל ישן... חבל לקנות רכב בן 14 כשאתה סטודנט.

פורסם

נכון - יש לה סקס אפיל של מקרר, אבל מי שצריך רכב משפחתי זול לנסיעה מ-A ל-B - מדובר באופציה מצויינת.

אני לא מסכים לגביי סעיף הנוחות ואני גם נוטה להאמין שלא הספקת לבדוק את כלל המתחרות בקטגוריה.

אני לא מבין בשביל מה לקנות כאלה עתיקות בשביל סטודנט.

ב20 אלף אתה יכול למצוא יונדאי גטס 2008 הגרסא עם הABS /אקסנט 2008.

מפנק גם ככה לא יהיה לך ב20 אלף, לך על הפרקטי וכמה שיותר חדש זה יותר פרקטי.

גם הקורלה רכב נהדר, היה אצלי במשפחה דגם SUN 02 במשך עשור, במידה וטופל כראוי רכב מאוד אמין אבל ישן... חבל לקנות רכב בן 14 כשאתה סטודנט.

+1

אין לי מה להוסיף. אתה צודק.

הייתי מוסיף לרשימה גם קיה ריו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הבחור ביקש מפנק, אתם מציעים לו גטס וספארק.

בדוק סובארו B4, גם אמין וגם מפנק. אם כי יש לשים לב שהאחזקה יקרה (צריכת דלק בעיקר).

לא, כי ראנקס או קורולה זה רכב ממש מפנק. מינימום מרצדס S קלאס. :roll:

פורסם

ממליץ על פיג'ו 206/207 ידנית (לא אוטומט! בגלל האמינות)

לפני שנתים קניתי פיג'ו 206 1400 ידנית שנת 2006 יד ראשונה ב 16,000 ש"ח (125,000 ק"מ).

אני בטוח שהיום כבר ניתן לרכוש אחת חדשה יותר בתקציב שלך.

זה רכב שני במשפחה שמשמש אותי בנסיעות לעבודה (25 ק"מ ביום), עולה את הקסטל לירושלים פעמיים ביום בלי בעיה. ומדי פעם גם נוסעת לתל אביב.

עד היום לא היו לי תקלות, וצריכת הדלק סבירה.

יחסית לרכב קטן, הוא נח ועונה לדרישות שלך של "מפנק".

הרכב לא חזק במיוחד אבל גם רחוק מלהיות חלש.

הסיבה העיקרית שקניתי רכב כזה, היה כי בחניה בעבודה כל הזמן דפקו לי את הרכב.

היתה לי מזדה 6 2010 לפני כן (קניתי אותה חדשה), שדפקו לי אותה בלי סוף בחניה הצפופה של מקום העבודה.

אני חייב לציין שאני נהנה לנהוג יותר בפיג'ו, יש משהו כיף ומשחרר לנהוג ברוטאה ידנית :wink:

פורסם

אני לא מסכים לגביי סעיף הנוחות ואני גם נוטה להאמין שלא הספקת לבדוק את כלל המתחרות בקטגוריה.

מאחר שלא מדובר בדגמים חדשים, נהגתי ברוב המכריע של הדגמים בקבוצה.

היתה לי ניסאן אלמרה 2002 שנתיים וחצי ו-80000 ק"מ.

יש לחמי מיצובישי לנסר 2007 שמשמשת אותי מדי פעם כשצריך.

היתה לי מאזדה 3 כרכב חלופי לתקופה של חודש וחצי.

היחידה שמהווה תחרות לקורולה בנוחות היא הפורד פוקוס, שאפשר גם לרכוש דגם חדש יותר בגלל ההיצע הגדול בשוק ופופלריות נמוכה יותר של הדגם לעומת הקורולה.

S60 ב-20K זה מתכון לצרות כנ"ל B4. מתוצרת PSA היחידה שהייתי ממליץ היא הסיטרואן C4 מדגמי 2007 או 2008.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...