Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יותר פרטים:

יש לי פונטו 2004 ידני (אני חושב שהערך שלו בין 8 ל11),

אני רוצה רכב חדש ידני ב60 אלף, לא משנה כל-כל איזה ( 108,איגו C1 ,i10 ,פיקינטו ,פנדה, סנדרו)

מישהו מכיר יבואן שמוכן לקחת לי את הפונטו תמורת זיכוי הולם (פשוט אין לי זמן להתעסק בלמכור רכב, ושאנשים מבלבלים שכל).

עריכה אחרונה על ידי ran_punto
פורסם

זה אפשרי, הציעו לי בלובינסקי טרייד אין על פיג'ו 206 שנת 99,

אבל לא בטוח שזה ישתלם לך, כי כרגע יש הנחה די קבוע על הC1 ועל ה108 (ההנחה היא בין 4,000 ל2,000 תלוי בדגם)

וזאת הנחה שלא תקבל בעסקת טרייד אין.

עדיף לך למכור לבד אפילו ב5000-6000 מאשר לקבל את אותו סכום בטרייד אין ולהפסיד את ההנחה.

לגבי הסנדרו הם לא מבצעים טריידאין בכלל.

פורסם

תמכור לבד.

תמקסם את מה שתוכל לקבל מהאוטו שלך (בשוק החופשי ישלמו לך יותר ממה שישלמו לך בטרייד אין כי הטרייד אין ימכור את האוטו בשוק החופשי והוא לא עובד בשביל מצוות, ושווי בין 8 ל 11 כמו שאתה מעריך הוא במגרש של שילגייה. כלומר רק באגדות).

אחרי שתמכור תחפש עסקה שלא כוללת טרייד אין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק איזו חברה מוכנה לתת לך טרייד אין כזה. תרים טלפון או תעבור בין הסוכנויות.

אני מניח שתקבל סביבות 5K עבור הרכב שלך, בטוח שלא תקבל אף הנחה אפשרית.

ההצעה שלי - גש לסוכנות פיאט עכו, יש שם טרייד אין מאוד משוכלל, קונים כמעט כל דבר, יש להם שוק מטורף לפיאטים ובמיוחד לפונטו כאלה. אם תקנה מהם פיאט פנדה חדשה, הם יקחו ממך את האוטו שלך כמעט בוודאות.

פורסם

הפונטו ביד 2 מהשנתון נעות בין 6.5-9 להוציא חריגים.

אני מניח שאיפשהו באיזור ה7-7.5 זה מחיר הגיוני לפונטו סבירה.

עכשיו קודם כל תבחר לך איזה רכב שאתה רוצה, בלי קשר לטרייד. מה הרכב שהכי מדבר/מתאים לך.

אחרי שבחרת תבוא ותנסה לקבל את התנאים הכי טובים לעסקת מזומן (הנחה והטבות מקסימליות).

אחרי זה תשאל מה העסקה לטרייד אתה תראה שההנחה לחדש תרד ויתבטלו הטבות או לחילופין המחיר למשומש יהיה מצחיק.

אם תפרסם את הפונטו שלך ב5 אלף לדעתי תמכור תוך ימים בודדים.

אז שיש לך את כל המידע תעשה את החושבים שלך כמה משתלם לך לשלם על השירות של הטרייד

פורסם

תודה לכולכם !! האמת שאני ידעתי שאני הולך להפסיד בטרייד אין מאשר במכירה בשוק הפרטי, אבל חשבתי שאני אפסיד פחות. אני מוכן להפסיד בין 1000-2000 ולחסוך מעצמי תהליך של מכירה, העברת בעלות וכו', ולהיות עם רכב באופן רציף מבלי תקופה שאחזיק שני רכבים או להיות בלי רכב.

אבל אם מדובר בהפסד גבוה מ2000 כנראה שאמכור לבד. אבדוק בסוכניות מה מציעים.. תודה !!

• תוכן חדש...