Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניינת לרכוש מכונית משפחתית משנת 2012-2013. די התפקסתי על פוקוס סטיישן (עקב תא המטען הגמדי בגרסאות האחרות), סיד (רצוי סטיישן) וליאון.

בשבילי היתרון בליאון הוא צריכת הדלק, בסיד האמינות ובפוקוס ההנעה מהנהיגה והמחיר הנמוך בערך ב 10K (כשמדובר על שנת 2013 - חשוב במקרה של המתחרות העיקריות שם התחלפו הדגמים שיובאו לארץ) ביחס למתחרות (הרבה היצע ומעט ביקוש עקב בעיית הגיר).

ועכשיו להתלבטות:

קשה מאוד למצוא ליאון משנת 2013 וגם שם ידועות כמובן בעיות עם הגיר, סיד מכונית משעממת וגם היא לא נפוצה בלוחות (לא ממש מתחשק לי לרכוש מונית משומשת), והפוקוס - הגיר, או הגיר... מכיוון שאני מבלה הרבה בפקקים הבנתי שחווית הגיר לא נעימה במיוחד, אך כאמור ניתן למצוא אותה בערך ב 10K פחות מהשתיים האחרות.

פורד טוענים שעדכון התוכנה האחרון פתר את הבעיה. שני אנשים רנדומלים בעלי פוקוס אותם שאלתי, אמרו לי שהבעיה לא נפתרה.

הייתי שמחה לקבל משוב פה בהקשר לעניין

המון תודה!

פורסם

אני מכירה את שירשורי העבר. אני עדיין מלאת תקווה שפורד אכן פתרו את הבעיה:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D...%A4%D7%95.aspx

"כעת מודיעה פורד העולמית כי נמצא פתרון קבוע לבעיה. לטענתה, כל שנדרש הוא ביצוע עדכון תוכנה למחשב תיבת ההילוכים, והבעיות יעלמו כלא היו."

פורסם

לפני כמה ימים מישהי שסובלת מהפוקוס קשות פתחה שרשור שממנו השתמע שהטרייד-אין תמחר פוקוס 2012 עם 165000 ק"מ בערך ב20K וזאת עוד לפני בדיקה . אם כך , מה המסקנה ?

פורסם

מדובר על רכב עם נסועה אסטרונומית לגילו - כך שזה לא אומר כלום.

השוק מפוצץ בדגמים שאין להם בעיות כלשהן - לכן אין ממש סיבה להכניס ראש בריא למיטה שיש סיכוי מסויים שהיא חולה.

לא מזמן החליפו לחבר שלי את רכב הליסינג (פורד פוקוס 2013) טרם זמנו בגלל בעיות גיר שלא נגמרות, וזה היה הרבה אחרי דצמבר 2015.

אישית - הייתי הולך לכיוון של סיד סטיישן או i30CW בחירות ראויות סולידיות - בלי "עיזים".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מתעקשת, לא מתעקשת... רציתי להבין מבעלי פוקוס אם אכן הבעיה נפתרה כמו שטוען היבואן. אם זה אכן היה כך, קניית רכב משומש כזה יכולה הייתה להיות אופציה כמעט מושלמת.

פורסם (נערך)

שורה תחתונה, לא לגעת ברכב הזה.

במשפחה יש לנו שני רכבים משנת 2012. די התלהבנו מהרכב ואני ואבא שלי קנינו את הרכב.

הרכב של אבא שלי עם 75,000 ק"מ, החליף גיר ועכשיו הרכב שוב (לאחר כחודש מההחלפה) רועד ועושה קולות של אגזוז מתפוצץ; ואבא מבלה במוסך לעיתים קרובות מידי... ברכב שלי הוחלפו לו מכלולים רבים כפי שאת יכולה לקרוא בפוסט לעיל.

למיטב ידיעתי שום בעיה לא נפתרה.

עריכה אחרונה על ידי 433
פורסם (נערך)

כשמוכרן אומר שהבעייה נפתרה אני יודע שהוא משקר . כשהוא אומר שהבעיה מוזערה אבל האריכו אחריות אני יודע שהוא אומר אמת. הבעיה נפתרת בדרך כלל בהחלפת קו שלם של מכלולים . למשל כשמוצג מנוע חדש.

אני חושב שאין בעיה לקנות רכב בעייתי כל עוד עושים את זה במודע ובמחיר המתאים. אהבת את הפוקוס : אז לכי על זה עם נפש מוכנה. ככה אין אכזבות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אין בעיה לקנות רכב בעייתי עד גבול מסויים.

כשמדובר ברכיב קריטי לתפקוד הרכב ויקר מאוד לטיפול כאשר האחריות תפוג אני ממש לא חושב שצריך להכנס לזה גם אם אתה מזוכיסט.

במיוחד כאשר אין בפוקוס הזו שום דבר מיוחד שמצדיק את את ההרפתקה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם לדעתי i30CW או סיד שמרגישה קצת פחות ליסינג ממנה יתנו לך (כנראה) שקט בנושא האמינות.

אם יש אופציה, נסי את הפוקוס עם אותו מנוע וגיר ידני.

• תוכן חדש...