Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בן 27, סטודנט שרוצה סך הכל להינות מרכב טוב, צעיר, ואמין.

לאחר בדיקות בכל מיני חברות ליסינג וכו' ההתלבטות שלי היא בין הרנו קליאו החדשה 1200 טורבו אוטו' לבין היונדאי i25 1400.

יש לציין ששני ההצעות שברשותי הן בסביבות ה100,000 קילומטר. בשנתונים 2012 ליונדאי, ו2013 לקליאו.

היונדאי היא מליסינג והקליאו מפרטי. לגבי מחיר הן יוצאות לי פחות או יותר אותו הדבר.

אז מה ההתלבטות?

מבחינת מראה צעיר, עיצוב, איבזור, ומנוע חזק אך חסכוני, אז הקליאו עדיפה.

מבחינת האמינות, ליונדאי יצא שם יותר טוב.

השאלה שלי, האם יש סיבה באמת לחשוש? האם הקליאו החדשה מוצלחת ולא תעשה לי בעיות? או שכדאי ללכת על היונדאי?

אשמח לתשובות!

תומר

פורסם

לא ידוע לי על בעיות סדרתיות בקליאו, נהפוך הוא- לגיר הרובוטי של רנו (EDC אני חושב) יצא שם טוב והוא נחשב ליותר אמין ממקביליו בפולקסווגן ופורד.

פורסם

הI25 זה אוטו מאוד אמין, פשוט וזול לתחזוקה. אך הוא מאוד פשוט, אפילו יותר מדי. אתה מרגיש שתא הנוסעים מאוד לא איכותי ויש הרגשה שלא עבדו מספיק על בידוד רעשים ואיכות נסיעה. לא הייתי לוקח אותו בתור רכב "להנאה"

פורסם

לצעיר לגמרי הקליאו,הסלון בשילוב הפלסטיק הציבעוני משדר סלון צעיר יותר,איכות חומרים טובה יותר,והמנוע? הבדל עצום! לעומת היונדאי.

כך שלדעתי אין פה התלבטות,מה שכן הק"מ מאוד גבוהה קצת מעל 30 אלף לשנה ואני מקווה שזה בא לידי ביטוי במחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש אחלה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...