Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

אני מתלבט ברכישת רכב חדש. בעקרון מעדיף לקנות מסוכנות (לא משומש) רכב בתצורת האצ׳באק או סטיישן (לא אוהב 4 דלתות) שיהיה נוח, ועם טיפה סטייל. די חשבתי על האוקטביה, אבל זה יוצא די יקר ואני מבין שאם הגעתי כבר לרמת המחירים הזאת אז הוולוו הזאת כבר לא מאד רחוקה (לפחות לפי המחירון של הדגם הזול ביותר).

אבל אין לי שום ניסיון עם וולוו, ואם כבר הצאתי יותר ממה שהתכוונתי על האוטו, לפחות הייתי שמח לשמוע שעלויות התחזוקה לא גבוהות במיוחד...

למישהו יש מושג איך העלויות של רכב כזה נראות (עלות חלפים, תדירות טיפולים, אמינות כללית)?

תודה!

פורסם

האמת שגם אני מתעניין לשמוע לגבי עלויות האחזקה/הטיפולים של וולוו וכמו כן על נושא האמינות של וולוו.

לשאלתך, שוחחתי עם מספר חברים שבבעלותם היתה סקודה אוקטביה וסופרב, שמעתי רק דברים רעים על התקלות הרבות, השירות במוסכים המורשים (במיוחד אם אתה קונה מסוכנות וזכאי לאחראיות של שנתיים) גם במסגרת האחריות!

כגון: התעלמות מתקלות במזגן, דליפות שמן ועוד ועוד...

פורסם

כבעלים של וולוו מזה 25 שנה אני יכול להעיד שהרכב אמין ועלויות האחזקה סבירות.

ניתן לראות עלות טיפולים באתר היבואן

עלויות הביטוח לא נמוכות.

קח בחשבון שה-v40 מתאימה ל-4 אנשים, ותא המטען שלה די קטן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם, אבל בינתיים עשיתי ביקור קצר באולם התצוגה, ודי התאכזבתי מהנוחות. ניכר שהם השקיעו הרבה בעיצוב של המושבים (מה שגרם לי לקוות שזה יהיה נוח גם לי) אבל לי באופן אישי היה מאד לא נוח לשבת. (משהו עם הקשת בגב - לא ברור לי בדיוק)

פורסם

מוזר - כל הביקורות מציינות שהמושבים נוחים באופן חריג.

גם הנסיון שלי על דגמים בכירים יותר (60 ו-80) מספר שהמושבים של וולוו הם הטובים שיש בעולם הרכב.

פורסם

כל אחד ומימדי גופו - כל אחד וטעמו.

הרכב נוח אבל מאד נמוך - רוב האנשים בני הגיל השלישי שנוסעים איתי לעיתים - מעדיפים את היטי בכל הנוגע לנוחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...