Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב עד 55K

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות, בעיקר קצרות אבל פעם בשבוע יש יום של 320 ק"מ.

הרכב צפי לעשות בערך 3000 ק"מ בחודש.

בהתחלה חשבתי על טויוטה קורולה אבל קצת נרתעתי מעניין הגיר הרובוטי בעקבות נסיון עבר לא טוב.

היום יצא לי לראות סקודה ראפיד שנת 2013 עם 100,000 ק"מ והיה לי נחמד לנסוע עליה.

אני פתוח להצעות אבל חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בטוח, ונוח לנסיעות ארוכות.

תודה מראש :)

פורסם

אני ממליץ על מיצובישי לנסר 2012 (מתיחת הפנים) מנוע 1.6. אמינות גבוהה , בטיחות טובה(7 כריות אוויר) ונוחות נסיעה טובה. מגיע גם עם חלונות אחוריים מושחרים, טוב אם אתה מסיע ילדים מאחור.

פורסם

לכמות כזאת של נסיעות מבחינה כלכלית עדיף רכב דיזל או היברידי, גם אם צריך להוסיף לתקציב.

רנו פלואנס טורבו דיזל או טויוטה אוריס/ פריוס היברידית.

ומה יש בתקציב? הונדה ג'אז היברידית /אינסייט 2011-2012.

אגב, קורולה במהלך 2009 החזירה גיר אוטומטי במקום הרובוטי. תוכל למצוא אחת עם גיר פלנטרי מ2009 או 2010 עם נתונים פחות טובים בתקציב שלך.

אבל שוב, הפרש של מאות לא בודדות שקלים בחודש בין רכב בנזין אוטומטי לרכב דיזל/ היברידי וקושי במכירה עתידית של רכב בנזין בגלל קילומטראז' גבוה צפוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...