Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב שיהיה מפנק ו"יוקרתי" ומצד שני שגם יעלה זול, ויהיה אמין ויחסית חסכוני בדלק

ראיתי מספר מכוניות:

1. וולבו S60 ו S80 שנתונים 2008 ועד שנת 2010

2. שברולט מאליבו שנת 2010 ומעלה ועד שנת 2012

3. טויוטה קאמרי, שנת 2008 ועד שנת 2011

אשמח לעצות שלכם בגין הרכבים האלו, אם אתם מכירים אותם מבחינת אמינות, דלק וכו'

תודה רבה לכולם

יניב

פורסם

אין דבר כזה יוקרתי-זול. ככל שהרכב זול יותר הוא פחות יוקרתי. :|

כל הרכבים מתקלקלים, יש כאלה קצת פחות או קצת יותר, אבל החלקים של רכבים - יקרים בהתאם למחיר של רכב חדש כזה.

בכל מקרה, תבדוק סקודה סופרב.

פורסם

תבדוק גם פורד מונדאו, הוא זול יותר מכל מי שרשמת, ולא פחות מפנק.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

1. אל תצפה מרכבים כאלה שיהיו חסכוניים בדלק...

2. קח בחשבון שהתחזוקה של מכוניות הפאר יקרה משמעותית מזו של מכונית משפחתית נפוצה, מלא החלפים קטן וכיו"ב.

כל זה לא אומר כמובן לא לקנות, הן מהוות תמורה מצויינת לעלות. שקול גם טויוטה אוונסיס.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אף אחת מהן לא מתקרבת להגדרה של ״מכונית פאר״, ואפילו לא מכונית סאלון. אפשר להשאר רגועים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הוולוו S80 דווקא כן בכיוון של סלון לא רע בכלל

עם עלויות אחזקה מטורפות , הייתי בודק אופציות נוספות . הקאמרי נשמעת הכי שפויה

פורסם

הקאמרי טובה בגרסת ה 3.5 המאובזרת אך לטעמי ה s80 מ2008 מרגישה יותר פרימיום. אחזקה מטורפת זה למי שרגיל לטיפול של 350 ש"ח בפיאט פונטו (נו אפנס). כשתעלו לרכבי פרימיום אמיתיים בהם היא נועדה להתחרות כמו אאודי, במוו וכו', העלויות רגילות לחלוטין. זה שבחרתם להעמיד אותה בשורה אחת עם משפחתיות גדולות / סו-קולד מנהלים זה כבר משהו אחר.

פורסם
תבדוק גם פורד מונדאו, הוא זול יותר מכל מי שרשמת, ולא פחות מפנק.

+1

תקבל גם צריכת דלק סביב ה1:10, וחלפים במחירים לא הזויים (אם לא תטפל בחברה).

תגדיר "זול", מה התקציב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה-S80 ‚ גדולה נוחה ומפנקת ‚ כמובן שצריך לבדוק שהרכב טופל בקפידה ולא להתקרב לדגם ה-T6 המאוד לא מוצלח ויקר לאחזקה ותחזוקה .

פורסם

מישהו מכיר ספציפית את הדגם של וולוו S80 עם נפח 2.5 230 כ״ס?

הגיע לארץ החל מ-09 למיטב ידיעתי.

שואל בעיקר על האמינות, אבל גם מידע אחר מעניין.

פורסם
ה-S80 ‚ גדולה נוחה ומפנקת ‚ כמובן שצריך לבדוק שהרכב טופל בקפידה ולא להתקרב לדגם ה-T6 המאוד לא מוצלח ויקר לאחזקה ותחזוקה .

זה נכון למנוע 2.9 טורבו או לא טורבו עד 2006. מ2007 מנוע חדש עם מוניטין טוב.

ובואו לא נשכח שיש גם מנוע 8 של ימאהה בחלק מהן...

פורסם

לא התייחסת לתקציב שלך ולחשיבות העלויות השותפות.

יש לקחת בחשבון שמחירי הטסט והביטוח יכולים להכפיל עצמם ביחס למשפחתיות.

בנוסף חלקים יכולים להיות יקרים מאד.

ככלל, ככל שמחיר הרכב נופל מהר יותר כמשומש, כך עלויות האחזקה עולות.

עד כמה שאני יודע, השברולט מאליבו מרשימה מבחוץ ומאכזבת מבפנים. בנוסף לזה שהיא לא האמינה ברשימה.

אם בתקציב שלך, הייתי ממליץ לנסות את השברולט אימפלה החדשה משנת 2013.

מניסיוני האישי:

עד לפני כמה שנים היה לי וולוו S70 שנת 99. רכב מדהים ובכלל לא היה יקר לתחזוקה. מה שכן צריכת דלק גבוה 1:7 ולא היה לו יותר מידי כח.

יש לחמותי קאמרי 2008 2.4. זה לא רכב פרימיום! הוא מאד גדול, שקט ונח יותר ממכוניות משפחתיות ומכוניות משפחתיות גדולות (מנהלים 2 ליטר). לא מאובזר יותר מהן והכסאות לא נוחים ממכונית משפחתית. מה שכן, הרכב מאד אמין ולא יקר לתחזוקה.

בדקתי פעם אופציה לרכישת וולוו S80 עם קרוב ל 10 שנים על הכביש. הרושם שלי היה שוולוו S80 מתיישנת מהר יותר ממכוניות אחרות, ולכן ירדתי מהסיפור.

• תוכן חדש...