Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם חבריםֿ

יש לי כמה שאלות אליכם,

לאחר בדיקה קטנה של שוק הרכב (אני לא גאון גדול) ועם תקציב של עד 30k ש״ח, הבנתי שכנראה לא אגיע לתקרת התקציב שלי ואלך על ניסאן אלמרה שנת 2006.

דיברתי עם מישהו שמוכר את הדגם הזה של הרכב עם הנתונים הבאים:ֿ

יד: 4

ק״מ: 130k

דגם: פרפקט 1800 אוטומט

טסט עד: 1.2017

הוא עשה לו לא מזמן טיפול 30000 שכולל החלפת רפידות, צלחות, פילטר שמן, מוט מייצב ועוד וכל מיני כאלה.

חלון ימני אחורי לא תקין (חשמלי)

ללא תאונות לטענתו (הוא מתחייב על שלדה בבדיקה)

ועכשיו לשאלות שלשמם התכנסנו כאן:

• מה אתם חושבים על הרכב ניסאן אלמרה עם הנתונים שהצגתי כאן, ומה אתם חושבים על הרכב הזה בכלל??
  • ברישיון הרכב יש חוסר התאמה למה שכתוב למשל בכל מחירון אפשרי ברשת. לדוגמא: ברישיון הרכב כתוב 2 כריות אויר, בלוי יצחק כתוב שיש לרכב 4 כריות אויר. למי להאמין? ללוי יצחק או למה שכתוב ברישיון הרכב? מה הקטע כאן?
  • האם אתם חושבים שמשהו קצת מוזר כאן? הרכב החליף 4 ידיים ב10 שנים.. אני אהיה יד 5.. לא מגניב..
  • אם למישהו יש הצעה אחרת על רכב יפני אמין, אני יותר מאשמח לשמוע. דרישותי הם כאלו:

תקציב של עד 30k ש״ח, גיר אוטומט, רכב בטיחותי ואמין, אני צריך שיהיה מקום ברכב - אז כנראה שזה יצטרך להיות צורת סדאן, הרכב יצטרך לנסוע פעם בשלושה שבועות בערך לצפון הרחוק ממרכז הארץ וברור שגם לחזור את הדרך הזו.

תודה רבה לכם חברים, ושיהיה לילה טוב ושקט

מתן

עריכה אחרונה על ידי MATANSH
פורסם

דגם ה5 דלתות ברמת גימור פרפקט הוא עם 4 כריות אוויר דגם ה4 דלתות (סדאן) מגיע עם 2 כריות אוויר.

ב30 אלף עדיף לקנות סיריון מהדגם האחרון שיצא מאשר אלמרה שהיא משווקת משנת 2001.

פורסם

הכל נראה בסדר ותקין (לדעתי כנראה היד ראשונה הייתה לחסחנג) עד הבדיקה שצריכה לאושש את הנתונים, הרכב אמין מאוד מרווח וקצת קופצני.

בכל מקרה אני הייתי מחפש טידה\פוקוס בתקציב הזה יתנו נוחות נסיעה הרבה יותר טובה.

פורסם

רגע רגע רגע..

מארק, כשאתה אומר 5 דלתות ברמת גימור פרפקט אתה מתכוון להאצבק?

כי גם הסדאן היא ברמת גימור פרפקט... זה משנה משהו?

סיריון זה רכב אמין? ולמה דווקא סיריון?

לאבי,

האם אתה ממליץ לקחת את אוטו משנתון כזה לבדיקה? הרי דיי ברור לי שיהיהו תקלות ברכב שנת 2006 אחרי 10 שנים.. יש ךמכוני הבדיקה אפילו נשפטים קבועים בדוחות הבדיקה... רק כדיי לכסתח..

יש דרך לגלות מה היו הבעלים הקודמים של הרכב? למה לדעתך הוא היה ליסינג?

מה הייתרונות של טידה או פוקוס על האלמרה? תאמת שהרבה יותר חשוב לי אמינות ובטיחות..

תודה רבה מראש?

פורסם

זה משנה את כמות הכריות אוויר ברכב וגודל תא המטען.

זה רק דוגמה לאיזה רכבים ניתן לקחת בסכום הזה.

עדיף שתחפש רכבים שתחילת שיווק הדגם היא יותר לכיוון 2006 ומעלה בגלל בקשתך לרכב בטיחותי.

יש פה פוקוס למכירה 2 ליטר בפחות מ30 אלף.

וטידה זה פשוט רכב יותר חדש ומבחני הריסוק שלו יותר טובים.

פורסם

רגע, לא יותר הגיוני שאם הרכב יותר גדול (סדאן מאצבאק) יהיהו בו יותר כריות אוויר? פשוט כי יש יותר מקום.

אני לוקח את עצתכם לגבי הדגמים שהצעתם.

מארק, האם ניסאן טידה הוא רכב אמין?

פורסם

לא קשור להגיון, זה אותו רכב (מבחינת הסלון) עם הבדל בבגאז' וצורת הגג.

ההאצ'בק יוצר באנגליה לעומת הסדאן שיוצרה ביפן.

פורסם

אין קשר לגודל של הרכב. יש לי פיאט 500 ויש לה 7 כריות אוויר. לטויוטה קורולה שנמכרה בארץ כשיצאה ה500 היו 4 כריות אוויר. אין קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים, משהו שאני רואה שצף פתאום ברשת.. האם תיקונים / טיפולים לניסאן הם יקרים משאר הרכבים באותו הקטגוריה?

פורסם

תאמת שהיה ברשותי פולקסווגן בורה 2003 tdi ואת רוב הטיפולים עשיתי לבד..

כולל החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר + מזגן, ואפילו פילטר סולר...

אם ככה אני מאמין שאני אצליח לטפל בו לבד...

שמתי לב למשהו אחר.. השוק של הטידה לא להיט.. אני טועה?

יש לכם הצעה לדגם מקביל אמין בטיחותי וחסכוני מיצרן אחר ?

פורסם

לא בקיע בשוק של הטידה, אבל אם אתה אומר שההיצע רב על הביקוש (כמו עם רוב המשפחתומטיות) זה אומר שתוכל לקנות אותה במחיר טוב יותר.

פורסם

יש בשוק כל כך הרבה מכוניות טובות והן יד ראשונה או שניה, שלא הייתי נוגע ברכב יד רביעית, לא חשוב מה...

למרות הסטיגמה (או בזכותה...) - בדוק רנו מגאן 2008-9. ישאר לך הרבה כסף לתיקונים (שלא יהיו, אני אומר לך), הרכב בטיחותי מאוד, מרווח, נוח וחסכוני יותר מהרבה משפחתיות אוטומטיות אחרות!

ניסן אלמרה מכונית מצויינת - קצת פחות מתקדמת מבחינה בטיחותית, אבל בהחלט טובה מאוד. שוב, הייתי מדקדק יותר בעניין העבר שלה - שתהיה מידיים פרטיות, יד שניה לכל היותר, ושיהיה בידי הבעלים אפשרות לתת לך (בכתוב) את כל ההיסטוריה שלה.

גם מיצובישי לנסר יכולה להיות קנייה מצויינת, הטידה בהחלט, ועוד.

תחזור לספר לנו מה עשית בסוף?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זהו, כבר התבלבלתי..

בהתחלה הייתי בטוח שלאלמרה סדאן יש 4 כריות אוויר, זה היה מעולה (בייחוד שלאלמרה יש גם שרשרת טיימינג ולא רצועה שזה פלוס ענק) אז דיי נסגרתי עליה..

ירדנו ל2 כריות אוויר (לא מגניב בכלל*) והתחלתי לבדוק על הטידה, יש מלא תגובות טובות עליה, אבל גם ים של תגובות שאין לה שוק ולזה שלאנשים לקח יותר מ3 חודשים למכור אותה.. גם לא מגניב בכלל בכלל..

ראיתי שעלות החלפים דיי יקרה (מקוריים) אבל על זה עוד איכשהו נתגבר..

נשארתי מבולבל..

בכל אופן, אני גם קצת חרד לקטע של היד החמישית (שאני אהיה)

• תוכן חדש...