Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי קרוסאובר 2013-4

טיוטה פריוס 2009-10 (יכול להיות שההורים של אשתי ירצו להיפטר משלהם 2010 או 2011 ואז יש יתרונות אחרים כמו מצב הרכב\מחיר וכו')

טויוטה RAV4 ארוך (כי בא לי ג'יפ :)) 2007-8 (מכירים ג'יפים עם צריכת דלק טובה?)

סקודה אוקטביה 2009~

פולקסווגן ג'טה 2011-2

הצעות אחרות?

מה דעתכם?

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנו פלואנס דיזל.

אוקטביה 2009 כנראה עם מנוע 1.6, אמין, אבל חלש ולא חסכוני.

ג'טה - יש סיכוי טוב שאותו סיפור כמו עם האוקטביה.

RAV4 - לא, לא ייתן לך את צריכת הדלק החסכונית, והיא לא משפחתית.

פריוס - בתקציב הזה יש רכבים לא פחות חסכוניים ויותר חדשים.

קרוסאובר - סביר בצריכת הדלק, זה לא שהוא יעשה 1:20 מחוץ לעיר כמו שהפריוס מסוגלת לעשות או כמו שהפלואנס דיזל תעשה לך בקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מדבר על ה-1500 או ה-2000?

בתקציב שלי מדובר על 2011-12 בוותק הזה עדיין היית מגדיר את הרכב אמין?

הבנתי שבצרפתיות בכלל וברנו בפרט זה הזמן שמתחילות הבעיות הגדולות

פורסם

אין 2.0 דיזל בארץ, רק 1.5.

בוותק הזה הייתי מגדיר את הרכב אמין.

אנשים אוהבים לספר סיפורים ולהתבסס על סטיגמות. אם תשמע לכל הסטיגמות לא תקנה רכב בחיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היית קונה עם 150,000 ק"מ או יותר?

אגב מה היתרון שלה על הפריוס? עניין השנתון, מרגיש לי פחות חשוב (תקן אותי אם אני טועה) כי הרי המחיר של פריוס 2010 זהה פחות או יותר לפלואנס 2011-2 ואני מניח שהם פחות או יותר זהות בירידת הערך ככה שכשארצה למכור אקבל את אותו סכום בערך או שאני מפספס משהו?

פורסם
הייתי בוחן מיצובישי אטראז מש2014-2015.

רכב נוח, מטען של 450 ליטרים וצריכת דלק ממוצעת של 15 ק''מ בפועל.

הבחור ביקש משפחתי - זה שלקחו סופר מיני והצמידו לה תא מטען לא הופך את הרכב למשפחתי.

פורסם

אם אתה שוקל סוזוקי בדוק את ה-SX4 הישנה. אני מסופק אם תמצא קרוסאובר בתקציבך, אולי ידנית מהדגמים המוקדמים. ל-SX4 בגרסת 4 דלתות תא מטען בנפח למעלה מ-500 ליטר עם פתח רחב יחסית לדגמי סדאן (כמופן פחות נוח משל סטיישן. מצד שני לקרוסאובר נפח פחות מזה של ה-SX4-4D).

מבחינת צריכת הדלק - היא תלויה מאד בתנאי הנהיגה. סביב 10 קמ"ל בנהיגה עירונית פחות או יותר טהורה, סיבב 15 קמ"ל בבין עירונית. כמבון - תלוי גם עד כמה הרכב עמוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבחור ביקש משפחתי - זה שלקחו סופר מיני והצמידו לה תא מטען לא הופך את הרכב למשפחתי.

הבחור בדק גטה ופריוס, שבמידות מאוד קרובות למיצובישי אטראז, הרכב מאוד מרווח וממותג כמשפחתית קטנה שעדיין זו משפחתית.

מבחינת עסקה לטעמי, היא טובה מלקנות גטה\פריוס 2011 2012.

פורסם

האטראז' מכונית מזעזעת. עצוב שהשוות אותה בכלל לג'טה או לפריוס שנמצאות כמה רמות מעליה.

זה פשוט בדיחה עצובה, האבזור אכן עשיר יחסית, אבל שם זה נגמר. המנוע חלש ורועד, השילוב לגיר הרציף לא נעים והוא שש לטפס בסל"ד אך לא במהירות הנסיעה. נוח? ביחס לטוקטוק אולי. הוא ממותג כמשפחתית קטנה (שזה שם יפה לסופר מיני עם בגאז') והוא לא משפחתי. הוא קטן יותר. רכב שלא נבחן במבחני הריסוק עם איכות חומרים מזעזעת (גם בפנים וגם בחוץ). הגה שמתקלף אחרי 25 אלף ק"מ? פח מקרטון, פלסטיקים זולים ופשוטים.

בצבא אפילו 1:15 לא מוציאים מחוץ לעיר עם הרכב הזה. 1:15 משולב זאת צריכה יפה על הנייר ולא מציאותית.

פורסם
הבחור בדק גטה ופריוס, שבמידות מאוד קרובות למיצובישי אטראז, הרכב מאוד מרווח וממותג כמשפחתית קטנה שעדיין זו משפחתית.

מבחינת עסקה לטעמי, היא טובה מלקנות גטה\פריוס 2011 2012.

אתה רציני שאתה משווה ג'טה ופריוס לאטאראז'??

בחתימה שלך רשום יעוץ לרכבים, אני באמת מקווה שאתה צוחק.

פורסם

ממה שאני מכיר

אטאראז' באמת לא משהו בלשון המעטה ובטח שאין מה להשוות לפריוס אבל קטונתי...

פורסם

מה אתם אומרים על הקילומטראז?

כמובן שאחפש קילומטראז כמה שיותר נמוך אבל ממה שראיתי בוותק הזה לרוב מדובר על יותר מ-100,000 ואפילו 150 ומעלה...

כמה נחשב סביר לוותק כזה? (2010-11)

נראה לי שההתלבטות הסופית היא בין הפריוס לפלואנס דיזל מה הייתם ממליצים?

תודה לכולם!

פורסם

שלום לפותח השרשור,

טויוטה פריוס יכולה להיות אופציה מצויינת - במשפחה שלי יש פריוס וגם רנו פלואנס,

מבחינת אמינות אין מה להשוות. הפריוס עברה במשפחה בסביבות 180 אלף ק"מ - ללא אף תקלה למעט טיפולים שוטפים.

כמו כן הפריוס חסכונית מאוד מאוד בדלק (1-20/25 ממוצע)

ועיצוב עתידני- לדעתי לפחות בדור השלישי יותר.

הפלואנס אוטו נחמד, אבל מבחינת אמינות לא ברמה של הפריוס, אוטו חביב לא יותר.

בהצלחה !

פורסם
שלום לפותח השרשור,

טויוטה פריוס יכולה להיות אופציה מצויינת - במשפחה שלי יש פריוס וגם רנו פלואנס,

מבחינת אמינות אין מה להשוות. הפריוס עברה במשפחה בסביבות 180 אלף ק"מ - ללא אף תקלה למעט טיפולים שוטפים.

כמו כן הפריוס חסכונית מאוד מאוד בדלק (1-20/25 ממוצע)

ועיצוב עתידני- לדעתי לפחות בדור השלישי יותר.

הפלואנס אוטו נחמד, אבל מבחינת אמינות לא ברמה של הפריוס, אוטו חביב לא יותר.

בהצלחה !

תודה, אתה יודע איך זה הולך מבחינת הבטרייה? כל כמה זמן \ קילומטראז צריך להחליף? ומה העלות של ההחלפה?

• תוכן חדש...