Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI 1.4 2011-2013

natisa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה מצויינת שלא בטוח שיש תשובה. הייתי שואל אם יש אנשים עם רכבים כאלו נניח משנת ייצור 2013 ומעלה ששם נטען בפירוש שכל חבלי הלידה במנוע ובגיר נסתיימו, שעשו ק"מ משמעותי עם הקומבו הנ"ל ללא תקלות, נניח 100,000 ק"מ או יותר.

מה זאת אומרת להחזיק במצב אופטימאלי?

עד להחלפת הקלאצים וה"מוח" בגיר ?

פורסם

אני מתכוון מה האורך חיים של הגיר ושל המנוע לפני שידרש שיפוץ במצב הנורמאלי בלי תקלות בלתי צפויות.

למשל, מנוע דיזל צריך להחזיק לפחות 400k לפני שיפוץ, מנוע בנזין 250k

פורסם
אני מתכוון מה האורך חיים של הגיר ושל המנוע לפני שידרש שיפוץ במצב הנורמאלי בלי תקלות בלתי צפויות.

למשל, מנוע דיזל צריך להחזיק לפחות 400k לפני שיפוץ, מנוע בנזין 250k

אז לפי מה שהבנתי אחרי 100 אלף ק"מ צריך להתחיל לפתוח את הארנק?! נשמע קצת הזוי לא?

פורסם

את הגיר והמנועים האלה צריך לתחזק , המנוע בעיקר כשל במשאבות מים ושרשראות טיימינג שהיה צריך להחליף , אם הם הוחלפו לא צריכה להיות בעייה מיוחדת מלבד צריכת שמן מוגזמת אבל זה תקין במנועים הנ"ל שהם מתדלקים בשמן ונוסעים מצוין.

לגבי הגיר, החלפת קלאצים ל 40-60 אלף ומוח בהתאם לתקלה שמתגלה ( הניסיון שלי ל 50 אלף).

פורסם (נערך)
אז לפי מה שהבנתי אחרי 100 אלף ק"מ צריך להתחיל לפתוח את הארנק?! נשמע קצת הזוי לא?

הרבה לפני :grin:, 100 אלף ממש אופטימי.

היום לאחר שעברתי ליצרן אחר אני יכול לסכם שמדובר ברכבים מעולים איכתיים נוחים חסכוניים ביצועייסטים

נראים מצויין גם אחרי שנים, עוברים את תלאות הזמן בהצלחה אבל בהחלט הDSG ממש גורם לך לא לקנות יותר עד שיעברו לטכנולוגיה אחרת.

מבחינתי בדור הבא אולי אקנה שוב אבל מTSI והDSG לעולם לא עוד, ולא גיר רובוטי זה לא הבעיה יש לי רכב של יצרן אחר דווקא צרפתי עם גיר רובוטי אמין וחלק מהDSG .

חבל

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם (נערך)

מצאתי גולף שנת 2011 יד 1 90 אלף ק"מ נשמע אחלה עסקה..

אבל אחרי כל חוות הדעת פה אני יכול לסכם בזה שהרכב מפנק אבל מצריך טיפול..

מה אתם אומרים כדאי להיכנס להרפתקה הזו ?

כל מה שנאמר ממש לא מזמין לרכוש את הרכבים הללו :(

עריכה אחרונה על ידי natisa
פורסם
מצאתי גולף שנת 2011 יד 1 90 אלף ק"מ נשמע אחלה עסקה..

אבל אחרי כל חוות הדעת פה אני יכול לסכם בזה שהרכב מפנק אבל מצריך טיפול..

מה אתם אומרים כדאי להיכנס להרפתקה הזו ?

כל מה שנאמר ממש לא מזמין לרכוש את הרכבים הללו :(

סביר מאד שבאותה עלות תוכל למצוא מכונית שתשרת אותך יותר טוב ותביא לפחות כאב ראש. מה שכן, אני בזמנו מאד נהנתי לנהוג על גולף ככה שאם אתה הולך על זה - תוודא שהמכונית במצב מעולה ותהיה בסדר עם זה שהיא מיועדת לפורענות :)

• תוכן חדש...