Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מאוד מרוצים מה- XV שלנו, במיוחד כשיוצאים לטיולים (לא הרבה, אבל יש), אלא שביום שבת, הסתבר שהילדה שלנו לא חגרה - והרכב כשל מלדווח. אולי היה דיווח, אבל הוא כנראה היה (אם היה) קלוש במיוחד. אנחנו בדרך כלל מאוד מקפידים, לא יודע איך פספסנו - אבל פספסנו. באלפא - הדיווח מאוד דומיננטי. אז ניסיתי באופן טבעי 500X, אבל שם בכלל אין התראת חגירה ליושבים מאחור (בלי קשר לתכונות האחרות, טובות יותר או פחות, של הרכב).

האם אתם מכירים רכבים - לא מגודלים מידי - בסגמנטים שבכותרת, שיש בהם התראה ברורה לאי-חגירה מאחור? [תקציב לחדש עד 15]

חג שמח וחגור!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש התראה כזאת בספורטאז'.. מעבר לזה, בספורטאז' 2016 יש מערכת בטיחות מאד מתקדמת - זה היה אחד מהשיקולים המרכזיים ביותר מבחינתנו כשחיפשנו מכונית חדשה (מעבר לכל הגימיקים לדעתי זה השיפור הכי גדול משנה שעברה.. לכולם יש גימיקים ומכולם מפסיקים להתלהב אחרי שנה, אבל מכונית בטיחותית היום תהיה גם בטיחותית מחר).

פורסם

רגע לא הבנתי . אתם מחליפים את הסובארו בגלל חוסר התראה על חגירה במושב אחורי? לא שאני חושב שזאת לא סיבה מספיק טובה . מה זאת אומרת היה דיווח קלוש במיוחד? אי אפשר לבדוק האם יש או אין התראה כזאת?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קוקה,

ראשית, אתה מכיר אותי מספיק זמן (מעל המקלדת) כדי לדעת שעבורי, להחזיק רכב במשך שנה, זה לא פשוט :-)

שנית, עוד לאנפל הפור, אבל עבורי זו היתה הפתעה לא טובה. כלל, ההתראות שם הן מינוריות בהקשר זה. אבל באמת אבדוק ואכתוב לך מה הן בדיוק.

נדב,

תודה. אני לא ממש מתחבר לרכב הזה, ובמיוחד לא לפרונט החדש, אבל אבדוק.

פורסם
יש התראה כזאת בספורטאז'.. מעבר לזה, בספורטאז' 2016 יש מערכת בטיחות מאד מתקדמת - זה היה אחד מהשיקולים המרכזיים ביותר מבחינתנו כשחיפשנו מכונית חדשה (מעבר לכל הגימיקים לדעתי זה השיפור הכי גדול משנה שעברה.. לכולם יש גימיקים ומכולם מפסיקים להתלהב אחרי שנה, אבל מכונית בטיחותית היום תהיה גם בטיחותית מחר).

התראה על אי חגירה זה החלק הקטן. הספורטאז' גם יודע להנמיך את האורות הגבוהים ברגע שמתקרב מולו רכב בנתיב הנגדי או לחזור מיד לנתיב הנסיעה במקרה של "גלישה" לנתיב הסמוך.

פורסם

מספרים על הרשלה האוסטרופולי, שבא ובירך "הגומל" בבית הכנסת בשבת.

באו ושאלו אותו מאיזה אסון גדול ניצל?

ענה הרשלה שראה כובסת חובטת בכותונת על גדות הנהר, ולו היה לובש באותה עת את הכותונת, היה נפצע קשה מחבטותיה של הכובסת.

באמש'ך, אתה מחליף רכב כי פעם אחת שכחת לבדוק שכל הילדים חגורים?!

וההתראה על החגורה, זה הפיצ'ר לפיו אתה מחפש?!

יותר זול, קנה בעשרה שקלים חבילת פתקים צהובים ועט, ותדביק בכל פינה ברכב פתקית עם הכיתוב: "כולם חגורים?"

יותר זןל, תתנה פבלובית את הילדים לחגור ואותך לבדוק.

יותר רציני להגיד שאתה מוכן לשים 20 אלף ש"ח כל שנה, רק כדי להתחדש (למרות שעדיף לחסוך את הכסף, ולקנות פעם אחת משהו ממש טוב, שלא תרצה להחליף).

נ.ב. אם בטיחות מעניינת אותך, תפסיק להתעסק בשטויות ותלך לקורס שילמד אותך לבלום כמו שצריך וגם להתחמק ממכשול. יותר חשוב מהחלפת רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לי ההודעה של בר מאוד מוזרה.

בחייאת, תהיה כן ותגיד שאתה רוצה לקנות רכב חדש כי נמאס לך מה-XV בגלל שהוא חלש/מכוער/לא מפנק (מחק את המיותר).

הרי אתה לא באמת תחליף עכשיו לרכב עם התראת חגורה מאחור, אם תמצא רכב אחר באותו מחיר שאתה הרבה יותר מתחבר אליו.

לגופו של עניין, נראה לי שבטיגואן יש את ההתראה שאתה מדבר עליה. לא בטוח ב-100%, אבל זכור לי כך מאיזה טיול שעשיתי עם חבר.

נשמע מתאים לך בול, בהתחשב בהנחות שיש על הטיגואן, לפי מה שקראתי בפורום (קראתי גם שזה דגם שעומד להתחלף, אבל לדעתי מאוד ייתכן שזה עדיין משתלם).

פורסם

פאלו - קורסים עשיתי כבר שניים. אחד במסלולים (מיותר) ואחד אישי עם יעקבוסון (היה כיף). למה חשבת שאני לא יודע לבלום? אני ממליץ לך לקחת קורסים שילמדו אותך איך להאיץ? בכל מקרה לגבי הפוסטאיט, בדקת אם הם שורדים בשמש הישראלית, או פשוט לחנות בצל? ;-)

מוג'ו - בכלל לא נמאס לי מה- XV, ועם מנוע ה- 2.0 הוא לא חלש. הרכב גם לא מכוער ובגרסת הפרימיום מפנק דיו. ממילא אשתי נוהגת עליו רוב הזמן. פשוט כל אחד והשריטה שלו.

פורסם

דווקא אני יכול להבין את bar72. אומנם הילדים שלי עדיין בכסאות בטיחות, אבל אני קצת חושש שכאשר הם יגדלו ויחגרו בעצמם, הם יחליטו לא להיחגר או לפתוח את החגורה באמצע נסיעה (אפילו שחגירה ברכב זה משהו שאני מטמיע מהיום הראשון). במקרה כזה התראה של הרכב לכך חשובה מאוד.

לפי המפרט באתר של סובארו ישראל, יש "התראה על אי חגירה של הנוסעים". אני מניח שבגלל לשון הרבים זה תופס גם על המושבים האחוריים. ייתכן שיש תקלה במערכת אצלך? במידה והמערכת תקינה, אולי ניתן להגביר את החיווי (בין אם בעזרת הגדרת תוכנה מסודרת או דרך פתרון DIY כזה או אחר שחברי הפורום בטוח יידעו לסייע איתו). אפילו הייתי בודק אפשרות למערכת after-market לזה.

פורסם

מלך הכביש - אני בשוק מהתשובה שלך. לא ידעתי. אגב, אני גם אחראי לבלום - אני מציע שאוותר על ABS. מאחר שאני ממילא מסתכל במראה בעת נסיעה לאחור, אוותר גם על חיישני רוורס ומצלמה. ו- ESP אני בכלל לא צריך אני הרי אחראי על ההגה.

פוובר - יש חיווי מספק לגבי הנוסעים מקדימה. אותה תופעה כאמור גם ב- 500X. אדווח אחרי החג על ממצאים ברכבים נוספים. חג שמח.

• תוכן חדש...