Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה לקחת 11.5 ? בדקתי במפרט הטכני מהאתר - 10.4,

נתוני המיאוץ התקניים (כן, יש תקן לבדיקת ביצועים) הם אכן 11.5 ש' עבור הקרוז. כנראה בגלל גיר איטי ובזבזן (ממיר מומנט). הקרוז גם כבדה בכ-70 ק"ג מהקורולה.

כמכונית, הקורולה הרבה יותר מלוטשת מהקרוז.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
נתוני המיאוץ התקניים (כן, יש תקן לבדיקת ביצועים) הם אכן 11.5 ש' עבור הקרוז.

איפה ניתן לקרוא על המדידות התקניות לפי רכב ועל התקן הזה?

ה1.6 של יונדאי (בI30 ובסיד) חזק יותר. (עוד 3 כ"ס ועוד 0.4 מומנט על פני זה של הקורולה).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

עזבו את הנתונים על הנייר, הקרוז יותר חזק מהקורולה.

תצפו בסרטון הזה ותראו כמה שהגיר בקורולה מרעיש בהאצות. תראו החל מדקה 6:30 ושם הגיר מרעיש מאוד. עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

אני לא יודע אם זה סטנדרט בכל קרוז 1.4 טורבו חדשה, אבל אחי קיבל מהליסינג מולטימדיה עם מסך מגע גדול, אנדרואיד עם וויז וחבילת גלישה. מצלמת רוורס כמובן.

אני כנראה הייתי הולך על הקרוז מבין השתיים, אבל שווה לך לבצע בדיקה עצמאית. חלק מהתגובות כאן סותרות, ולכן לא כל כך מהימנות.

פורסם
מי שנסע בקרוז יודע שהביצועים שלה לא מלהיבים יחסית למנוע טורבו בגלל גיר איטי מאוד. הקורולה רכב מוצלח יותר. בנוסף, בחודשים הקרובים תגיע המחליפה של הקרוז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שאתה מדבר על מחליפה של הקרוז זה קרוז עם מתיחת פנים או משפחתית חדשה?

ודרך אגב סליחה על ההספמה אבל נכון פעם שלקרוז היה מנוע סטנדרטי ולא טורבו היה את גרסת הטורבו שהיא הייתה הנחשבת המיוחדת? האם היא דומה למנוע הטורבו הסטנדרטי שמוצע עכשיו בקרוז או שהיא הייתה מיוחדת יותר?

• תוכן חדש...