Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חסכוני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני שבוע הטויוטה קורולה 2005 שלנו הלכה טוטאלוס. חברת הביטוח נתנה לנו רכב חליפי ל 21 יום.

עלינו לקנות רכב חדש לאישתי וזמן קבלת ההחלטה חייב להיות זריז.

להלן הנתונים בבחירת הרכב:

1. נסיעה יומיומית של כ-50 ק"מ לכל כיוון (כ 3000 ק"מ בחודש), לכן צריך להיות חסכוני

2. צריך להכיל שלושה כסאות ילדים (6, 4 ושנה), לכן חייב להיות מרווח

3. תקציב לכל היותר 60,000 ש"ח

4. נסיעה בין השאר עם עליות של נצרת בהלוך, לכן צריך להיות רכב חזק מספיק.

אופציה 1- ללכת למגרשי מכירת רכבים (אלדן, אלבר, קרסו טרייד וכד')

אופציה 2- לאתר מוכר רכב באינטרנט.

רכבים שחשבתי עליהם- טויוטה קורולה 2012 ומעלה, יונדאי I30CW, טויוטה אאוריס

יש ברשותי רכב ליסינג של החברה שלי- סוזוקי קרוסאובר 2014, כרגע עם 97,500 ק"מ. יש באפשרותי לקנות אותו ולהזמין כבר רכב חדש.

אשמח לעצה, עד כמה שאפשר זריזה.

פורסם

1. אם הסוזוקי שאצלך נכנסת בתקציב (כלומר מוכרים לך אותה ב-60K) - קח בלי לחשוב פעמיים. (הכסאות נכנסים שם בלי בעיה)

2. קורולה 2012 עולה משמעותית יותר מ-60k.

3. כנ"ל לגבי מגאן/פלואנס דיזל 2013.

צריכת הדלק של הקרוסאובר בנסיעה בינעירונית לא מאד רחוקה מצריכת הסולר של פלואנס דיזל, ואם חברת הליסינג נותנת לך את הרכב בהנחה ניכרת והוא במצב טוב, הייתי הולך על הקרוסאובר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם כזה קילומטרז' גבוה קח היברידית...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...