Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצות לגבי הביצועים של הרכב.

נוחות נסיעה

רמת בידוד

צריכת דלק

אמינות

רוב חברי אומרים לא לגעת ברכב,אני רוצה לקבל הצדקה מכם או להפך.

אשמח לקבל המלצות לרכב אחר עד תקציב של 15 אלף ש"ח.

פורסם

שמע לא יודע איך הלנסר מהשנתונים 2005/6 מבחינת בטיחות אבל לי יש יונדאי אקסנט שנת 2006 ואני מאוד מרוצה.. לפי מה שההבנתי הלנסר יותר מרווח והמנוע יותר חזק אבל אני עם היונדאי גם יותר חסכונית ויותר קל למכור גם.

פורסם

נוחות נסיעה - בינונית

רמת בידוד - בינונית

צריכת דלק - ממוצעת לקבוצה (1/10)

אמינות - טובה

אשמח לקבל המלצות לרכב אחר עד תקציב של 15 אלף ש"ח.

לדעתי אופציה בהחלט טובה לתקציב הנתון. לגבי קלות המכירה שציין הגולש מעליי, ברכבים בתקציב הזה - לא נראה לי רלוונטי. נקודת המוצא צריכה להיות שהרכב יהיה יד אחרונה, כל סכום שיתקבל בסוף התקופה הוא בונוס לדעתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי לנסר מהעבודה 04.

החליפו 3 גירים ברכב וזאת בעיה ידועה .כדי לפתר את הבעיה התקינו מצנן שמן. גם סעפת הפליטה נוטה להישרף.

הרכב מעולה רק שים לב לגיר.

פורסם

רכב מאד אמין כמובן תלוי באיך טופל, צריכת דלק סביב 1:10, מנוע 1.6 די חלש , מרווח סביר אבל לא הכי נוח, תא מטען מרווח

פורסם

לא לבדוק לבד גיר אוטומטי. בייחוד במכוניות עם גירים בעייתיים. צריך לדעת איך לבדוק, צריך להביא את הרכב לטמפרטורת עבודה גבוהה וכל מיני. שווה לשלם עבור בדיקה - או במכון גירים או במוסך של היבואן.

מציע לך לנסות למתוח את התקציב לכיוון 20,000 ולקנות מגאן דור שני, 2008-9. אלו שנות בציר מוצלחות. גם פיג'ו 307 וסיטרואן C4...

בכל מקרה לא להתפשר - רק רכב שהבעלים הרשום מוכר, שיש לו הסטוריה מלאה ושהרכב שמור מאוד פנים וחוץ.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נוחות נסיעה לא משהו. תנוחת ישיבה טובה, אבל המושבים לא נוחים. בנוסף המתלים קשים, ומרגישים כל אבן בכביש (זה היה מוצדק אם לרכב היה מנוע חזק, אבל הוא לא).

רמת בידוד בינוני מינוס

צריכת דלק אני הגעתי ל1:11 משולב עם מזגן

אמינות טובה, אם כי פוקוס 2005 שהייתה לי בנוסף, הפגינה אמינות דומה. ב4 שנים הלכו לי רדיאטור, משאבת מים, טרמוסטט, ארבעה בולמים, לרכב מודל 2007, שהחזקתי בין 2011 ל2015

אשמח לקבל המלצות לרכב אחר עד תקציב של 15 אלף ש"ח.פורד פוקוס/מונדאו מאותם שנים, אפשר חדש יותר

לא לבדוק לבד גיר אוטומטי. בייחוד במכוניות עם גירים בעייתיים. צריך לדעת איך לבדוק, צריך להביא את הרכב לטמפרטורת עבודה גבוהה וכל מיני. שווה לשלם עבור בדיקה - או במכון גירים או במוסך של היבואן.

גיר אוטומטי זה תיבת פנדורה בכללי. למרות של90 אחוז ממכוניות בארץ יש גיר אוטומטי, אף אחד לא יודע לבדוק ולתקן אותם, ואלה שכן מתיימרים לדעת, ב"שיפוץ גיר" לוקחים כמה גירים גמורים, ומרכיבים מהם אחד קצת פחות גמור, כמובן שגובים כסף כמו על חלפים מקוריים חדשים, כמובן שאחרי אותו ה"שיפוץ" חצי הילוכים לא עובדים, החצי השני נכנס בבעיטה, בביקורים חוזרים המשפץ צועק עליך שיש לך בעיה במנוע, עד שאתה מתייאש, וכל הקונסטרוקציה מתפגרת סופית שוב תוך פלוס מינוס שנה.

מציע לך לנסות למתוח את התקציב לכיוון 20,000 ולקנות מגאן דור שני, 2008-9. אלו שנות בציר מוצלחות. גם פיג'ו 307 וסיטרואן C4...

זו נבלה וזו טרפה. למיצובישי לפחות חלפים זולים, וכל מכונאי יודע לטפל בהן

בכל מקרה לא להתפשר - רק רכב שהבעלים הרשום מוכר, שיש לו הסטוריה מלאה ושהרכב שמור מאוד פנים וחוץ.

התשובות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבר הפורום שכאן מעלי וכתב את הדברים הבאים (בכחול), אומר דברים שאינם נכונים בעליל - יש הרבה מכונים לתיקון גירים אוטומטיים שבהחלט יודעים לעבוד והשיפוצים שלהם מצליחים היטב.

גיר אוטומטי זה לא תיבת פנדורה - נכון שנהיגה אגרסיבית מאיצה מאוד את הבלאי שלו, אבל בנהיגה רגועה גיר אוטומטי יכול לעשות יותר מ- 200,000 ק"מ בלי שום בעיה.

ועל המישפט "זו נבלה וזו טריפה" אפשר לתבוע את הכותב על הוצאת דיבה, רק שאין לי ראש לזה... שתי המכוניות מצויינות, רק חשוב לקנות נכון.

גיר אוטומטי זה תיבת פנדורה בכללי. למרות של90 אחוז ממכוניות בארץ יש גיר אוטומטי, אף אחד לא יודע לבדוק ולתקן אותם, ואלה שכן מתיימרים לדעת, ב"שיפוץ גיר" לוקחים כמה גירים גמורים, ומרכיבים מהם אחד קצת פחות גמור, כמובן שגובים כסף כמו על חלפים מקוריים חדשים, כמובן שאחרי אותו ה"שיפוץ" חצי הילוכים לא עובדים, החצי השני נכנס בבעיטה, בביקורים חוזרים המשפץ צועק עליך שיש לך בעיה במנוע, עד שאתה מתייאש, וכל הקונסטרוקציה מתפגרת סופית שוב תוך פלוס מינוס שנה.

זו נבלה וזו טרפה. למיצובישי לפחות חלפים זולים, וכל מכונאי יודע לטפל בהן

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
איך אני בודק בעצמי את הגיר?הרי בבדיקה גם ככה יהיה כיסוי תחת של רעשים בגיר וכדומה.

תבדוק אם הותקן מצנן "קולר" לגיר, אם הותקן ההסתברות לתקלות בגיר קטנה יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ועל המישפט "זו נבלה וזו טריפה" אפשר לתבוע את הכותב על הוצאת דיבה, רק שאין לי ראש לזה... שתי המכוניות מצויינות, רק חשוב לקנות נכון.

"עפת" על עצמך קצת, קצת הרבה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תבדוק אם הותקן מצנן "קולר" לגיר, אם הותקן ההסתברות לתקלות בגיר קטנה יחסית.

במידה ואני ארצה להתקין מצנן,כמה יעלה החלק הזה?

פורסם

הייתה לי לאנסר 2004 בין השנים 2010 לאמצע 2014.

מדובר ברכב עם אמינות לא פחות ממעולה!

כל השמועות על גירים והוספת מצננים ישארו שמועות.

אצלי לא היה ולא נברא, אצל חבר עם 2007 (שמוחזקת עד היום) לא היה, אצל חמי שהחזיק 2008 במשך 6 שנים - לא היה.

שלושת הרכבים הללו הפגינו אמינות מוחלטת.

מה הסוד? טיפול נכון (מוסכים מורשים, חלפים איכותיים, תדירות לפי הוראות יצרן).

רכב משפחתי פשוט ומוצלח.

חפש אחת ממודל 2007 (מתיחת פנים קלה וציוד שלל הגירסאות באבזור נאה ושש כריות אויר).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש ברשותי אחת שנת 2006 שעבדה אליי מאבי, הרכב אצלנו 10 שנים, אפס תקלות!!!

הרכב נסע 90K ומטופל בזמן, כל שנה, בחלפים מקוריים.

למעשה, מאתמול הרכב מוצע למכירה.

שלח לי הודעה אם אתה מעוניין, נדבר.

• תוכן חדש...