Jump to content

champichamp

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של champichamp

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

3

מוניטין

  1. הכוונה שלי היא כשהטלפון מחובר למצלמה בוויפי לצורך צפיה בלייב/ סרטונים מוקלטים, אני לא מקבל בכלל הודעות וואטסאפ- יש התראה מהוואטסאפ שיתכן שהתקבלו הודעות חדשות. ברגע שאני מנתק את הטלפון מהוויפי של המצלמה, לפתע אני מקבל את כל הודעות הוואטסאפ שלא הגיעו בזמן שהטלפון היה מחובר (רואה את זה לפי כמות הודעות ושעת קבלת ההודעות)
  2. בשעה טובה התקנתי את viofo t130. עלות ההתקנה 250 שקלים. שהטלפון מחובר למצלמה ב wifi אני לא מקבל הודעות בוואטסאפ. יש דרך לסדר את זה?
  3. בשעה טובה הגיעה המצלמה T130. רציתי להתייעץ בנוגע לעלות התקנה. צלצלתי עד כה לשלושה חנויות אביזרים בירושלים, אצל כולם עלות ההתקנה היתה 250 ש''ח. זה סכום סביר? במידה ולא, האם יש למישהו המלצה למתקין? תודה מראש
  4. איזה חיבור לבחור?
  5. תודה רבה על ההשקעה והתשובה המפורטת. אני מעדיף את אופציה 1 ונוטה ל T130. יש צורך לדעתך לשלם תוספת עבור CPL ועבור בלוטות'? איזה כרטיס זיכרון מומלץ 64/128? בקניה בארץ של כרטיס איזה דגשים לשים לב CLASS 10 אמור להספיק?
  6. אשמח להמלצה למצלמה קדמית ואחורית. חשוב לי שהמצלמות יצלמו גם את פנים הרכב בו זמנית. תודה
  7. לקחתי את הרכב לבדיקת פרונט אחורית. מתברר שהבדיקה שבוצעה אתמול במכון לפני קניה לא היתה נכונה משמעותית בזווית הסטיה, ובפועל זווית הסטיה היתה מינימלית וטופלה. בפועל הטעות שלהם היתה משמעותית עבור הקונה שירד מהעסקה
  8. תודה רבה. ניגשתי לסופר צמיג בירושלים. בבדיקת פרונט התברר שישנה סטיה מינימלית ולא כמו שהיה רשום בטופס ממכון הבדיקה. הוא הצליח ליישר את הציר האחורי.
  9. רכשתי רכב ב 2018, בעת הרכישה התבססתי על דו"ח בדיקה שבוצע במעבדה לרכב (הדוח מצורף). במשך הזמן שהרכב אצלי, הרכב לא עבר תאונה. לפני מס' ימים ביצעתי דו"ח בדיקה נוסף במכון אחר לרכב, שם נאמר לי שמעבר לתוצאות דו"ח המקורי, לרכב יש קצה שלדה באוזניים האחוריות (הבוחן אמר שזניח, אך עדין קצה שלדה) ובנוסף ישנה סטיה בציר האחורי 10+ (מה שדורש ממני את החלפת הציר). שני הדברים הללו לא הוזכרו בדוח המקורי בעת קנית הרכב, וכמובן שהיו משפיעים על החלטתי בעת רכישת הרכב. האם למכון הבדיקה משנת 2018 יש אחריות על הבדיקה ועל הנזקים? אשמח לדעתכם מה ניתן לעשות בנידון.
  10. יש לי רכב בבעלותי מספר שנים שאני מעונין למכור. בבדיקת מעבדה, נאמר לי שיש סטיה של 10+ בציר האחורי. הרכב קיבל מכה עם הבעלים הקודמים בחלק האחורי ויתכן שזו הסיבה שהציר התעקם. החלפתי ארבעה צמיגים לפני 3 שנים, שקצת התייבשו אבל לא מעבר (אין סימני שחיקה חריגים בצמיגים האחוריים), ובנסיעה לא מורגש משהו חריג ברכב. אשמח לדעת מהחברים כאן: 1. במידה והגלגלים לא נשחקים, האם עדין יש צורך לתקן את הציר? 2. לדברי פנצ'ריה שבדקה: לא ניתן לעשות כיוון פרונט לציר, אלא רק החלפה שלו. האם ניתן לתקן/ ליישר ציר או רק להחליף? במידה וניתן לתקן אשמח להמלצות למקומות מומלצים בירושלים והמרכז. 3. במידה וניתן רק להחליף ציר, בהנחה ואני קונה משומש, האם יש דרך לוודא שהציר תקין (מספקים התחייבות/ אחריות)?
  11. טופס הבדיקה הוצג לי על ידי המוכר (הבדיקה נעשתה ב- 9.11). כמובן שלא אשלם מחירון משוקלל על הרכב, הסיכום הוא מעט פחות ממחירון הבסיס. בבדיקה לא הדגישו שלדה ורשמו משמעות נמוכה עבור רצפת תא המטען.
  12. שלום, אני על סף קנית של יונדאי i20 שנת 2011, יד 1 עם 42,000 ק"מ. נסעתי על הרכב והוא מרגיש ומגיב כמו רכב חדש. מצורף טופס בדיקה, אני אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לבדיקה ובעיקר לפחחות. תודה.
  13. שלום לכולם, אני עוזר לחבר עם קניה של רכב. התלבטות בין פאביה חדשה לאיביזה חדשה. הנטיה לסיאט מכיוון שהיא מגיעה עם השלדה החדשה, תא מטען גדול יותר ומסך מולטימדיה גדול יותר מהסקודה. אשמח לשמוע את דעתכם איזה רכב מומלץ ולמה?
  14. הלכתי להום קאר בירושלים, אחרי שבדקתי עם 2 חנויות אביזירם שסירבו להחליף את הנורה. הום קאר החליפו את הנורות בשתי נורות לד. מחיר של 280 ש"ח. מגיעה להם מילה טובה..
  15. יש לי רכב מסוג טויוטה ראב 4 שנת 2008. מי שרכשתי ממנו את הרכב השקיע בשדרוג האביזרים ברכב, בין היתר הוא התקין נורות קסנון. בימים האחרונים נשרפה לי נורה אחת, ניגשתי לחנות אביזרים שם קיבלתי הצעת מחיר של 1,500 ש"ח להחלפה של נורה אחת. האם אפשר להחליף את נורות הקסנון בטורבו לד? אם כן, אשמח לדעת מה טווחי המחירים, והמלצות לאנשי מקצוע איכותיים בירושלים. תודה
×
×
  • תוכן חדש...