Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי דיונים פה והחלטות בין רכבים

הגעתי להתלבטות ואשמח לתגובות , אני יודע שיש עוד רכבים אבל אלה 2 הרכבים שהחלטתי

או הונדה ג'אז החדשה

או טויוטה יאריס היברידית / או דגם סקאי היפה

אשמח להמלצות - חוות דעת ההבדל בין שניהם

מה כדאי , חשוב לי אמינות , חיסכון דלק , מרחב נסיעה, שמירת ערך על הרכב,תא מטען

לגבי מהירות כביש וזריזות לא קריטי בשבילי ,

ההונדה מאוד משכנעת , אבל גם הטיוטה מאוד חמודה והדגם סקאי שלה מאוד סקסי

וגם ההיברטית משכנעת אשמח לדעת למי שיש,נסע עליהם ,מכיר

תודה לכולם!

מקווה שמפה אבחר את האחת בשבילי

פורסם

היאריס אמינה, תשמור על ערך נהדר, מרחב - הכל בהתאם לקטגוריה (יצא לי לנהוג רק ביאריס והמרחב שם הוא בסדר גמור +), וכן אני מאלה שחושבים שטיוטה זה טיוטה, ובין הג'אז ליאריס הייתי בקלות בוחר ביאריס.

אם הייתי מתלבט במשהוא זה בין ההיברידי לסקיי - אני מאלה שחוששים מאוד מהקרינה ברכבים היברידיים למרות שהבנתי שהיום זה כבר לא בדיוק בעיה.

פורסם

הצרחב הפנימי בג'אז פלוס מנגנון קיפול הכסאות הגאוני קונים אותי. ההונדה הרבה יותר מרווחת וזה ערך מוסף משמעותי.

פורסם

הצריכת דלק של הטיוטה דגם סקאי עדין נמוכה ? יש נתונים אמיתיים ?

אני יודע שהג'אז מסוגלת להגיע ל 1/16 בין עירונית

השאלה אם בטיוטה צריך לרכוש את ההיברדית...

פורסם

לגאז יתרון במרווח ותא מטען,שניהם שומרים טוב על ערכן ביחס למתחרות,קח בחשבון שלגאז יש זמן אספקה של בערך 3 חודשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זמן אספקה לא חשוב לי בכלל! אין בעיה לחכות ! מה שחשוב ,זה ערך , אמינות ,טיפולים במוסך ותקלות , צריכת דלק טובה גם בעיר ומרחב באוטו. זה הכל! בעיקר אבל צריכת דלק! נמאס לי להתאכזב ברכב מצריכת דלק!!!

פורסם
היאריס אמינה, תשמור על ערך נהדר, מרחב - הכל בהתאם לקטגוריה (יצא לי לנהוג רק ביאריס והמרחב שם הוא בסדר גמור +), וכן אני מאלה שחושבים שטיוטה זה טיוטה, ובין הג'אז ליאריס הייתי בקלות בוחר ביאריס.

אם הייתי מתלבט במשהוא זה בין ההיברידי לסקיי - אני מאלה שחוששים מאוד מהקרינה ברכבים היברידיים למרות שהבנתי שהיום זה כבר לא בדיוק בעיה.

אתה יכול לרשום בבקשה במה היאריס טובה יותר מהג׳אז? מרווח? אבזור? תמורה למחיר? ביצועים? חסכון בדלק? שמירה על ערך? נוחות? בטיחות? כי לפי כל הפרמטרים שציינתי, נדמה לי שהג׳אז טובה יותר.

• תוכן חדש...