Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גודש עד 30 א'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אשאל לגבי רכב ספציפי, ואחר כך בכללי.

אני רוצה לקנות רכב גודש בזול, והמשמעות היא קניה של רכב ישן בן 12-15 שנה בערך.

אני לא כל כך מבין במכניקה ושאר ההוצאות הכרוכות בקניה של רכב כזה (1.8T) ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון כמה כסף להשאיר בצד להוצאות לאחר רכישת רכב, ומה צריך לבדוק טוב טוב טוב לפני רכישה.

ראיתי אתמול גולף GTI 2001 יד 6 שעשתה 320 א' ק"מ והיא אחרי מנוע. האם סביר לשלם על רכב כזה בסביבות 30 א' (בהנחה שהאוטו נוסע בריא)? כדאי לי בכלל להתעסק עם רכב בשנה הזאת שעבר כ"כ הרבה? זה לא מתכון לצרות והוצאות?

ובכלל, בהנחה שהאוטו הזה לא מתאים לי, איזה רכבים יכולים לבוא בחשבון? חשבתי על איביזה 20VT, גולף GTI אחרת, לאון 2003.

אשמח להמלצות, ולסבר את האוזן בכמה נהוג לשלם מעל המחירון בהנחה שהרכב במצב טוב לשנתון, וכמה כסף להשאיר בצד להפתעות.

נ.ב

הדבר העיקרי שאני מחפש באוטו- בוסט בקו ישר..

תודה מראש!

פורסם

הצעה לא קונבנציונלית :

סאאב טורבו 9-5 מודל 2002 ב - 15,000 ש"ח.

תאוצות ביניים נהדרות, כבונוס רכב סופר בטיחותי ומפנק באיבזור ובנוחות.

בסכום שחסכת תוכל חצי לשים בצד להפתעות תחזוקתיות וחצי לפינוקים אישיים.

ScreenShot_20160422125127.jpg

פורסם

הלכתי לראות את הGTI ואהבתי את הנסיעה שלה.

עכשיו אני צריך שתעזרו לי לקבל החלטה לגבי המחיר! לי זה נשמע יותר מידי, אבל אם תגידו שככה מקובל בשוק, ושבעוד שנה שנתיים אצליח למכור את האוטו במחיר סביר זה יעזור לי לקבל החלטה.

בגדול האוטו אחרי מנוע, ועומד בערך על 190 כ"ס. בהנחה שאין עליו יותר מידי השקעה (מוריד את הדוד הרועש ומחליף לשקט+הוצאות בלתי צפויות שיתגלו), כמה יהיה סביר לשלם עליו?

אני חוזר, שנת 2001, יד 6 (מחירון 16 אלף אם זה עוזר...)

אני מעדיף לשמוע כמה זה מחיר סביר קודם, מבלי להגיד לפני מחיר דרישה.

תודה

פורסם

קשה לומר, זה לא שיש עשרות כאלה לבחירה, זה רכב שכבר נכנס למשבצת של "כמה הוא שווה עבורך?" כאשר מחירון לוי יצחק הוא בגדר המלצה בלבד.

תבדוק כמה עולים רכבים דומים כדוגמת לאון או A3 עם אותו מנוע מאותה שנה, תשווה מול GTI אחרות אם יש עכשיו למכירה וככה תקבל איזשהו בסיס להבין מי נגד מי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני יכול להגיד בבטחון מלא שעבורי הרכב שווה כרגע 30 א', אבל יכול להיות שזה רק אני, והתחושה באה מהתלהבות רגעית ולא מהיגיון. מה שאני מנסה להגיד בשורה התחתונה, שאני לא יודע אם עבור אחרים האוטו יהיה שווה בעוד שנה את המחיר שקניתי עם ירידה סבירה של ירידת ערך. גם ככה הוצאות של רכב כזה גבוהות ואני צריך לצפות להשקעה של בלאי ותחזוקה שוטפת גבוהה. אז אני רוצה לדעת שלפחות במכירה אנשים יקנו את הרכב נגיד בעוד שנה בכ-20 א', ושלא יגידו "זה רכב בן 16 עפ 340 א' ק"מ, אחרי מנוע, והמחירון 10, אז אין מה לדבר בכלל על 20 א' ש"ח"

פורסם

זה בדיוק מה שתשמע על בסיס יומיומי עד שיגיע קונה אמוציונלי (כמוך עכשיו).

אני אישית לא הייתי קונה רכב עם יד שישית\שביעית ו-350 אלף קילומטר אחרי החלפת מנוע. (ויש פה כבר תקדים, המנוע המקורי החזיק 160 ומאז עשה עוד 190, לך תדע איזה קילומטרז היה על המנוע לפני שהותקן ברכב?)

זה לא שמדובר ברכב הכי נדיר בארץ, אני בטוח שאפשר עם קצת מאמץ והרבה סבלנות למצוא GTI אחרת, או משהו דומה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל מילה בסלע

נראה לי שאציע לו 20-22 א' במקסימום, ואם לא, אמשיך לחסוך למשהו נורמלי יותר.

תודה! הייתי צריך לשמוע את הצד ההגיוני ולהתנתק מהאמוציות:)

המשך חג שמח!

פורסם (נערך)

יצא לי להכיר בזמנו מקרוב את הרכבים שדיברת עליהם מהשנתון הנ"ל, עשינו טיולים ומפגשים של החבר'ה עם הרכבים הספורטייבים (מדובר על התקופה 2000-2003)

בין הרכבים שהיו במפגשים הללו היו: גולף VR6, איביזה 1.8 20VT, ליאון קופרה 2.0T, גולף 1.8 GTI, פיאט קופה טורבו, קליאו ספורט 2.0, לאנצ'יה קאפה 2.0 טורבו, סובארו אימפרזה טורבו וכו'.

אני הייתי מתרחק כמו מאש מהרכבים שציינת, מכיוון שרובם שופרו וגם אם תמצא רכב במצב טוב, לשלם עליו מחיר כפול ממחירון (או גבוה בצורה מופרזת) ולאחר מכן להסתכן בלשלם עוד אלפי שקלים במוסכים בגלל תקלות זה סרט רע.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

נשמע כמו עסקה רעה. 320 אלף, יד 6, כפול מהמחירון?! לדעתי תוותר. מעבר לעובדה שהרכבים האלו הם מתכון לצרות שלא נגמרות, יש אופציות טובות בהרבה בשוק כמו שכבר הציעו לך.

פורסם

קלעתם בדיוק לסגנון הרכבים שאני מחפש.

בואו נגיד ככה,

לאיזה תקציב ואיזה רכב אני צריך לכוון? אני מבין שמן הסתם 30 א' לא יספיקו

פורסם

30 אלף בהחלט יכולים להספיק לרכב סביר.

90% מהרכבים בארץ שחוטים וגמורים, אבל 10 % מהם עדיין שמורים ומידי פעם צצים למכירה.

חפש איביזה 20VT או FR שנתון ראשון.

יש גם את הבחור עם היד ראשונה שהציעו לך פה.

לא הייתי קונה GTI 2001 עם 320K ק"מ גם ב16 אלף.

כן הייתי קונה ב10K בתור רכב למשחקים בסופ"ש- וכאשר משהו גדול יתקלקל, פשוט מוכר את החלקים.

לא נדיר לראות קונים מחפשים רכב טוב במשך חצי שנה, צריך סבלנות וגם להכיר את הקבוצות הנכונות לצורך מציאה של כלה ראויה.

בהצלחה.

פורסם

אל תמהר לקנות, אני את שלי לקח לי 5 חודשים למצוא.

חכה לאחת שמורה עם קמ נמוך, אל תירתע מיד הרכבים האלה עוברים הרבה ידיים.

• תוכן חדש...