Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ייטי 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי סקודה ייטי 2012 מ"חבר",

מדובר ב Ambition אוט' 1.2

הייתי שמח לשמוע חוות דעת בנוגע לנושאים הבאים:

1. אמינות (בעיות גיר?)

2. בטיחות

3. אחזקה (ביטוח, מוסכים ,צריכת דלק)

ואם יש הערות \ הצעות או דברים נוספים אשמח לדעת.

תודה מראש!

פורסם

היה לי כמעט 5 שנים שנת 2011 מעל 100K קילומטרים ללא בעיות מיוחדות מלבד השבתה אחת שדרשה פירוק והרכבה מחדש של הגיר. לשנתון הזה יש 5 שנות אחריות לגיר - תבדוק את ההסטוריה שלו. יש לא מעט חומר בפורום על DSG - תחליט בהתאם.

באופן כללי אהבתי - זריז, יחסית מרווח גם מאחור ולגבוהים, בגאז קצת קטן, צריכת דלק 1:13 משולב.

טיפולים אירופאי סטנדרטי: 600/900/1200 קטן/בינוני/גדול.

בטיחות: סטנדרטי ללא פיצ'רים מיוחדים. אני לא רציתי להסתכן ולהמשיך להחזיק מעבר לאחריות.

פורסם

רכב לא אמין , משאבות קירור נוזלות , רצועות מנוע שלא מחזיקות מעמד , גיר הדורש החלפות מוח וקלאצים באופן מוגזם , מנוע בעל צריכת שמן מוגזמת.

אחזקה סבירה רק כרכב חדש במסגרת אחריות במידה ואתה כבר לא באחריות הייתי מוותר.

פורסם (נערך)

נוהג ביטי 2011 רק בגרסה המאובזרת יותר. מבחינת אמינות הרכב די אמין, טופל בזמן אבל פעמיים היה צורך בהחלפה של אחד המצתים.מטופל במוסכים של היבואן בקריית אריה והעלויות סבירות בהחלט, השירות גם טוב באופן כללי למרות שפעם אחת ניסו לדחוף לנו החלפה של צמיגים. עושה 1:14 במשולב.

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם
רכב לא אמין , משאבות קירור נוזלות , רצועות מנוע שלא מחזיקות מעמד , גיר הדורש החלפות מוח וקלאצים באופן מוגזם , מנוע בעל צריכת שמן מוגזמת.

אחזקה סבירה רק כרכב חדש במסגרת אחריות במידה ואתה כבר לא באחריות הייתי מוותר.

תודה על התגובה,

מה שאתה כותב פה אכן מטריד.

אתה מדבר מנסיון אישי? מדובר בשנתון הזה באופן ספציפי או בכלליות?

• תוכן חדש...